۲۱-آبان-۱۳۹۱, ۲۰:۵۸:۰۶
۰۷-اسفند-۱۳۹۱, ۱۸:۰۲:۵۱
سلام مجدد.
چند روز پیش یک سیم کارت همراه اول رو گرفتم تا ببینم سرعتش چه جوریه ، واقعا قابل مقایسه با ایرانسل نیست.ساعت 11 شب که اوج ترافیک هست و معمولا سرعت میاد پایین(توی adsl و... هم چنین چیزی معمولا هست)من با 25 کیلو بایت دانلود می کنم در حالی که در ایرانسل توی همین ساعت من با حداکثر 2 کیلو بایت(تا 3 متغیره)دانلود می کردم که افتضاح بود.تازه سرعت به صفر هم می رسید ، یعنی عملا با قطع شدن فرقی نداره.ضمن اینکه آیکن E می یاد روی صفحه گوشی.(هم در همراه اول و هم ایرانسل)
برای یک ماه هم فعالش کردم(11 شب تا 6 صبح) . گرفتم خوابیدم و بالاسرش نبودم که خوشبختانه به هیچ عنوان قطع نشده بود و توی یک شب تا صبح حدود 700 مگ دانلود کردم.
در واقع به نظر من نمیشه 100 درصد بگی همراه اول بهتره یا ایرانسل ، بستگی به منطقه ای داره که ازش استفاده می کنی ، بعضی جاها ایرانسل بهتر جواب می ده و بعضی جاها هم همراه اول.
چند روز پیش یک سیم کارت همراه اول رو گرفتم تا ببینم سرعتش چه جوریه ، واقعا قابل مقایسه با ایرانسل نیست.ساعت 11 شب که اوج ترافیک هست و معمولا سرعت میاد پایین(توی adsl و... هم چنین چیزی معمولا هست)من با 25 کیلو بایت دانلود می کنم در حالی که در ایرانسل توی همین ساعت من با حداکثر 2 کیلو بایت(تا 3 متغیره)دانلود می کردم که افتضاح بود.تازه سرعت به صفر هم می رسید ، یعنی عملا با قطع شدن فرقی نداره.ضمن اینکه آیکن E می یاد روی صفحه گوشی.(هم در همراه اول و هم ایرانسل)
برای یک ماه هم فعالش کردم(11 شب تا 6 صبح) . گرفتم خوابیدم و بالاسرش نبودم که خوشبختانه به هیچ عنوان قطع نشده بود و توی یک شب تا صبح حدود 700 مگ دانلود کردم.
در واقع به نظر من نمیشه 100 درصد بگی همراه اول بهتره یا ایرانسل ، بستگی به منطقه ای داره که ازش استفاده می کنی ، بعضی جاها ایرانسل بهتر جواب می ده و بعضی جاها هم همراه اول.
۰۷-اسفند-۱۳۹۱, ۲۱:۵۷:۱۵
الآن که دیگه رایتل اومده وتو دهن هر دوشونو ( ایرانسل و همراهه اول ) رو زده.
به قول ما کرمانشاهی ها ایرانسل و همراهه اول لاش ( کنارش ) لنگ میندازن .
به قول ما کرمانشاهی ها ایرانسل و همراهه اول لاش ( کنارش ) لنگ میندازن .
۰۷-اسفند-۱۳۹۱, ۲۱:۵۹:۴۲
نقل قول: ن که دیگه رایتل اومده وتو دهن هر دوشونو ( ایرانسل و همراهه اول ) رو زده.شما خودت رایتل استفاده کردی؟
به قول ما کرمانشاهی ها ایرانسل و همراهه اول لاش ( کنارش ) لنگ میندازن
سرعت دانلودش تقریبا چقدره؟
۰۷-اسفند-۱۳۹۱, ۲۲:۳۵:۱۲
من نه ولی واسه عموم گرفتم.
1مگه دیگه.
1مگه دیگه.
۰۷-اسفند-۱۳۹۱, ۲۲:۵۰:۳۳
نقل قول: 1مگه دیگه.1مگابیت بر ثانیه سرعته دانلوده؟:SS
به چشم دیدی اینو؟
۰۹-اسفند-۱۳۹۱, ۱۹:۲۴:۵۹
نقل قول: الآن که دیگه رایتل اومده وتو دهن هر دوشونو ( ایرانسل و همراهه اول ) رو زده.
به قول ما کرمانشاهی ها ایرانسل و همراهه اول لاش ( کنارش ) لنگ میندازن
منم می خواستم اول رایتل بگیرم منتها رفتم توی سایتش ، تو قسمت تعرفه ها زده ماهیانه 30 تومن!2.5 گیگ هم می ده ، به نظر من بالاست ، در نتیجه بی خیالش شدم ، ضمنا این هم مثل سایر اپراتورها بستگی به محدوده ی استفاده داره ، یعنی ممکنه این سرعت رو بهت بده ممکنه کم تر بده و ممکنه اصلا افتضاح باشه(با توجه به این که میزان پوشش دهی رایتل فعلا کم هست)
۰۹-اسفند-۱۳۹۱, ۲۰:۵۵:۴۴
نقل قول: 1مگابیت بر ثانیه سرعته دانلوده؟:SSعزیزم مگا بایت نه بیت.
نقل قول: به چشم دیدی اینو؟Biggrinنه هنوز وقتشو نکردم.
۰۹-اسفند-۱۳۹۱, ۲۱:۰۵:۵۱
نقل قول: 1مگابیت بر ثانیه سرعته دانلوده؟:SSنه دیگه 1 مگا بایت بر ثانیه یکم فضایی میشه:d
مگا بیت باز قابله قبوله
۱۰-اسفند-۱۳۹۱, ۰۱:۱۰:۲۲
دوستان به سوال: سرعت دانلود وقتی سیمم تویه گوشی معمولی مثلا سونی اریکسون 810 باشه با سرعت دانلودم وقتی سیم تویه مودم gsm باشه فرقی میکنه؟؟ به نظر من فرق نمیکنه یاحداقل گوشی خیلی بهتر جواب میده نظر شما دوستان چیه؟؟
۱۰-اسفند-۱۳۹۱, ۰۸:۱۲:۴۲
ببین آخه مودم های gps کارشون همیه.
فقط کارشون اینترنت هستش.
پش قاعدا از کیفیت بیشتر و بهتری نسبت به گوشی برخوردار هستن.
فقط کارشون اینترنت هستش.
پش قاعدا از کیفیت بیشتر و بهتری نسبت به گوشی برخوردار هستن.