خریدم تست کردم. باور کن گوشی بهتر بود.
برند Asus گرفتم. گوشی اریکسون یه چیز دیگه اس. از زمین تا اسمون فرق داره. با مودم Gsm خیلی طول میکشید یه page باز شه اما گوشی نه!! با یه مودم دیگم تست کردم. بازم به همین منوال بود.
کلا از من نصیحت اگه گوشی اریکسون دارید نخرید. چون سرعت اونچنانی باهم فرق ندارن.
نقل قول: خریدم تست کردم. باور کن گوشی بهتر بود.
برند Asus گرفتم. گوشی اریکسون یه چیز دیگه اس. از زمین تا اسمون فرق داره. با مودم Gsm خیلی طول میکشید یه page باز شه اما گوشی نه!! با یه مودم دیگم تست کردم. بازم به همین منوال بود.
کلا از من نصیحت اگه گوشی اریکسون دارید نخرید. چون سرعت اونچنانی باهم فرق ندارن.
تازگیا اینطوری شدن
سرعت نت منم خیلی زیاد شده
(البته امشب نمی دونم چرا کم شده)
اکبر جان مشکل اصلی گوشی اینه که بعد از یک مدتی باطری خراب میشه
نقل قول: الآن که دیگه رایتل اومده وتو دهن هر دوشونو ( ایرانسل و همراهه اول ) رو زده.
به قول ما کرمانشاهی ها ایرانسل و همراهه اول لاش ( کنارش ) لنگ میندازن
رایتل که آخرشه
ایرانسل و همراه اول رو میذاره تو جیبش
نقل قول: چند روز پیش یک سیم کارت همراه اول رو گرفتم تا ببینم سرعتش چه جوریه ، واقعا قابل مقایسه با ایرانسل نیست.ساعت 11 شب که اوج ترافیک هست و معمولا سرعت میاد پایین(توی adsl و... هم چنین چیزی معمولا هست)من با 25 کیلو بایت دانلود می کنم در حالی که در ایرانسل توی همین ساعت من با حداکثر 2 کیلو بایت(تا 3 متغیره)دانلود می کردم که افتضاح بود.تازه سرعت به صفر هم می رسید ، یعنی عملا با قطع شدن فرقی نداره.ضمن اینکه آیکن E می یاد روی صفحه گوشی.(هم در همراه اول و هم ایرانسل)
برای یک ماه هم فعالش کردم(11 شب تا 6 صبح) . گرفتم خوابیدم و بالاسرش نبودم که خوشبختانه به هیچ عنوان قطع نشده بود و توی یک شب تا صبح حدود 700 مگ دانلود کردم.
در واقع به نظر من نمیشه 100 درصد بگی همراه اول بهتره یا ایرانسل ، بستگی به منطقه ای داره که ازش استفاده می کنی ، بعضی جاها ایرانسل بهتر جواب می ده و بعضی جاها هم همراه اول.
داری وسوسم می کنی
به زودی امتحان می کنم ببینم چطوره
نقل قول: منم می خواستم اول رایتل بگیرم منتها رفتم توی سایتش ، تو قسمت تعرفه ها زده ماهیانه 30 تومن!2.5 گیگ هم می ده ، به نظر من بالاست ، در نتیجه بی خیالش شدم ، ضمنا این هم مثل سایر اپراتورها بستگی به محدوده ی استفاده داره ، یعنی ممکنه این سرعت رو بهت بده ممکنه کم تر بده و ممکنه اصلا افتضاح باشه(با توجه به این که میزان پوشش دهی رایتل فعلا کم هست)
بعضی از طرح هاش واقعا خوبن
40 گیگابایت فضای دانلود(20 تاروز 20 تا شب)
یه مودم 3G
با تعرفه ی یک ساله
اینطوری که من حساب کردم (قیمت مودم 90000 تومن در نظر گرفتم) هر گیگابایت حدودا 4.5 تومن خرج داره
مودم ها و همچنین گوشی های 3G با اینایی که اکثر استفاده می کنند فرق داره ؟ پس خوب شد که رایتل نگرفتم چون فکر نمی کنم این گوشی من ثاپورتش کنه.
نقل قول: مودم ها و همچنین گوشی های 3G با اینایی که اکثر استفاده می کنند فرق داره ؟
مودم فرق داره گوشی نمی دونم
منم امتحان کردم مثل اینکه همراه اول هم EDGE شده
سرعتش هم واقعا خوبه از من بود 27 کیلو بایت بر ثانیه
ظاهرا بحث خالی کردن جیب مردم توسط اپراتورها و شرکت های ارائه دهنده اینترنت بخصوص همراه اول همچنان ادامه داره.
من یه طرح یک ماهه همراه اول رو فعال کردم و به اندازه یک گیگ و خورده دانلود داشتم ولی وقتی که باقیمانه حسابم شد حدود 600 مگ ، اینترنتم قطع شد و زحمت کشیده بودند حدود 2 تومن از شارژم کم کرده بودند ، خلاصه موضوع رو که به اوپراتور!! همراه اول گفتم فرمودند که اطلاعاتی که برای شما میاد به روز نیست! و مال چند روز قبل هست و خلاصه اینکه در واقع شما این 600 مگ رو هم مصرف کردید ولی سیستم به اشتباه می گه دارید هنوز!!
خلاصه اینکه حواستون باشه که چقدر دانلود می کنید چون معلوم نیست که کی حجم بسته تموم میشه و همچنین به هیچ عنوان از سیم کارت های دائمی استفاده نکنید چون یکدفعه دیدید که یک ملیون قبض تلفن اومد براتون...
اما بحث به همین جا خاتمه پیدا نمی کنه ، الان دو روزه که اینجوری شده و من می خوام دوباره یک طرحه یک ماهه رو فعال کنم ولی نمیشه ، sms که به 8080 می دم یک sms میاد که سیستم در حال فعال سازی بسته هست و بعد از اون هم یک sms میاد که این بسته در سیسام تعریف نشده هست!!.خلاصه اینکه می خوام سرم رو بزنم تو دیوار...
باید بریم بمیریم...
این کارای همراه اول آخر نامردیه
می تونن سر ساعت اس ام اس بدن که اینترنت تون تموم شده ولی نمی تونن دقیقا بگن چقدر ته نت باقی مونده یه بار یک دعوا با اپراتور داشتم که به نتیجه نرسید
ولی ایرانسل دقیقا میگه چقدر نت داری
جناب ترانسپورتر به نظرم یه سیم کارت جدید بگیرین مخصوص اینترنت و فقط 10 تومن شارژ کنید و بسته بخرید که وقتی شارژ بسته تموم شد دیگه شارژ پولی تون تموم نشه این تنها راه وگر نه کنترل کردن مقدار بسته اونم دستی واقعا مشکله شما که نمی دونین چقدر وب گردی می کنید
بله ، اتفاقا همراه اولی رو که گرفتم فقط مخصوص اینترنت گرفتم.خود اپراتور! همراه اول هم گفت که ایرانسل در کل در زمینه GPRS از ما بهتره.
اگر اینا طرح دانلود ناحدود هم می ذاشتند خیلی عالی می شد.
(۱۸-اسفند-۱۳۹۱, ۰۰:۲۹:۴۷)ترانسپورتر نوشته است: [ -> ]اگر اینا طرح دانلود ناحدود هم می ذاشتند خیلی عالی می شد.
قبلا هم که طرح نا محدود داشتن سرعتشون افتضاح بود و نمی شد توی یه ماه از
2 گیگابایت بیشتر دانلود کرد
در واقع همه چیز حساب شده بود
یادم که توی یه روز نتونستم بیشتر از 50 مگ دانلود کنم
البته شاید مشکل از من بود ولی به نظرم الان همراه اول به صرفه تره
نقل قول: البته شاید مشکل از من بود ولی به نظرم الان همراه اول به صرفه تره
البته اگه سرعتش در منطقه مورد نظر از ایرانسل بیش تر باشه.الان سرعت همراه اول توی منطقه ای که من ازش استفاده می کنم از ایرانسل بیش تر هست و خوب همراه اول هم چون 500 مگ بیش تر می ده و همچنین 50 تا MMS هم می ده به صرفه تر از ایرانسل هست ، همچنین بسته دانلود شبانه داره(11 تا 8 صبح)به مبلغ 3 هزار تومن.
سلام دوستان
کسی بلده چطور با مودم Asus با رایتل وصل شم به اینترنت؟؟
شبکه رایتل پیدا نمیکنم اما انتن دارم. باگوشی هم شد برم اینترنت اما با مودم هر کاری میکنم نمیشه.
گفتن یه شبکه بهم باید بسازی.
ساختم profile name=RighTel زدم Apn هم هموون زدم اما وصل نشد.
کسی تا حالا این چین مشکلی نداشه؟؟ با ایرانسل راحت وصل میشم اما رایتل اذیت میکنه؟