۲۱-اسفند-۱۳۹۱, ۱۶:۲۹:۴۰
۲۱-اسفند-۱۳۹۱, ۱۹:۳۳:۳۰
بله ، ظاهرا می بایست هم مودم و هم گوشی ""3G رو ساپورت کنند که البته خیلی از گوشی های جدید این قابلیت رو دارند.ضمنا به نظر من فعلا اصلا ارزش نداره برید سراغ رایتل با این تعرفه ها ، ضمن اینکه باید یک هزینه اولیه برای مودم و یا گوشی(اگه 3G نداشته باشه)بدید.استفاده از GPRS همراه اول و ایرانسل خوبیش اینه که لااقل اگر دیدید سرعتش کم هست ضرر نکردید و پولی بابت مودم از جیب نرفته.
۲۱-اسفند-۱۳۹۱, ۲۱:۰۳:۰۱
مودمم 3g.
اما وصل نشد که نشد.
اصلا شبکه ای به اسم رایتل پیدا نمیکنم.
همراه اول ایرانسل فرتی پیدا میشن اما رایتل.
خودمم خواسم شبکه بسازم ساختم اما وقتی کانکت میشم میزنه no device .
اما وصل نشد که نشد.
اصلا شبکه ای به اسم رایتل پیدا نمیکنم.
همراه اول ایرانسل فرتی پیدا میشن اما رایتل.
خودمم خواسم شبکه بسازم ساختم اما وقتی کانکت میشم میزنه no device .
۲۶-اسفند-۱۳۹۱, ۱۵:۱۸:۱۵
با توجه به اینکه چند روزی هست که از اینترنت همراه اول استفاده می کنم لازم دیدم یکسری توضیحاتی رو بدم:
در موقع خرید بسته ی جدید ، همراه اول به شکل خیلی حرفه ای! اقدام به دزدی می کنه و اون اینکه جنابعالی وقتی گوشی خودتون رو شارژ می کنید(مثلا 10 تومن)ایشان مبلغی رو جهت مالیات در روز روشن از جیب جنابعالی سرقت می کنه و در نتیجه جنابعالی که حتما می بایست 10 تومن داشته باشید تا بسته مورد نظر رو فعال کنید ، می بایست که بازم پول بدید و یک شارژ مثلا 2000 تومنی دیگر بگیرید که با مبلغتون جور در بیاد ، و از طرفی برای فعال کردن بسته می بایست که اس ام اس ارسال نمایید که دوباره هزینه ای رو از شما می گیره ، گرچه ناچیزه.
این در حالیه که در ایرانسل اینطور نیست و با همان 10 تومن شارژ امکان فعال کردنش هست و نیازی هم به ارسال اس ام اس نیست.
مورد دیگه اینکه بعضی وقت ها که کانکت می شم و صفحه ای رو باز می کنم ، متاسفانه هیچ چیزی برام باز نمیشه که باعث میشه مجبور بشم دوباره ارتباط خودم رو قطع کنم و مجددا کانکت بشم و بعضی مواقع با خطاهایی مثل 504 و... مواجه می شم که نمی دونم اینهم مربوط میشه به جناب همراه اول یا نه.
سرعت دانلود تقریبا خوبه ولی سرعت باز شدن صفحات نه خیلی و چیزای دیگه که اگه به ذهنم رسید مثل سرعت آپلود و... به اطلاع می رسونم.
در موقع خرید بسته ی جدید ، همراه اول به شکل خیلی حرفه ای! اقدام به دزدی می کنه و اون اینکه جنابعالی وقتی گوشی خودتون رو شارژ می کنید(مثلا 10 تومن)ایشان مبلغی رو جهت مالیات در روز روشن از جیب جنابعالی سرقت می کنه و در نتیجه جنابعالی که حتما می بایست 10 تومن داشته باشید تا بسته مورد نظر رو فعال کنید ، می بایست که بازم پول بدید و یک شارژ مثلا 2000 تومنی دیگر بگیرید که با مبلغتون جور در بیاد ، و از طرفی برای فعال کردن بسته می بایست که اس ام اس ارسال نمایید که دوباره هزینه ای رو از شما می گیره ، گرچه ناچیزه.
این در حالیه که در ایرانسل اینطور نیست و با همان 10 تومن شارژ امکان فعال کردنش هست و نیازی هم به ارسال اس ام اس نیست.
مورد دیگه اینکه بعضی وقت ها که کانکت می شم و صفحه ای رو باز می کنم ، متاسفانه هیچ چیزی برام باز نمیشه که باعث میشه مجبور بشم دوباره ارتباط خودم رو قطع کنم و مجددا کانکت بشم و بعضی مواقع با خطاهایی مثل 504 و... مواجه می شم که نمی دونم اینهم مربوط میشه به جناب همراه اول یا نه.
سرعت دانلود تقریبا خوبه ولی سرعت باز شدن صفحات نه خیلی و چیزای دیگه که اگه به ذهنم رسید مثل سرعت آپلود و... به اطلاع می رسونم.
۲۶-اسفند-۱۳۹۱, ۱۸:۰۸:۲۲
تویه پیج باز کردن سرعت کدوم بهتره؟؟ ایراتسل ؟ همراه اول؟؟
حجم اینترنت همراه که 10 تومن چه قد؟؟ 2 گیگ؟؟
با تشکر.
حجم اینترنت همراه که 10 تومن چه قد؟؟ 2 گیگ؟؟
با تشکر.
۲۶-اسفند-۱۳۹۱, ۱۸:۲۶:۱۰
(۲۶-اسفند-۱۳۹۱, ۱۸:۰۸:۲۲)akbar8 نوشته است: [ -> ]حجم اینترنت همراه که 10 تومن چه قد؟؟ 2 گیگ؟؟نه
2.5 گیگ
500 مگابایت جایزه میده
۲۹-اسفند-۱۳۹۱, ۰۰:۰۳:۱۳
نقل قول: تویه پیج باز کردن سرعت کدوم بهتره؟؟ ایراتسل ؟ همراه اول؟؟
قبلا هم گفتم ، بستگی به موقعیت داره ، یه جاهایی ایرانسل بهتره و یه جاهایی هم همراه اول.
نقل قول: 500 مگابایت جایزه میده
جایزش بخوره تو سرش
تا امروز نتونستم یه دونه عکس هم آپلود کنم ، نمی دونم چه مشکلی داره و ارور می ده ، توی همه ی آپلود سنترها اینجوریه.