۰۹-آذر-۱۳۸۴, ۱۲:۲۶:۱۶
۰۹-آذر-۱۳۸۴, ۱۶:۴۷:۱۱
hnoktedan نوشته است:سلام به همهبا يه تابع API به اسم KillTimer
كسي ميدونه كه چطوري ميشه از طريق برنامه خودمون تايمر هاي يك برنامه ديگه رو غير فعال كرد؟ :arrow:
۰۹-آذر-۱۳۸۴, ۱۷:۴۶:۰۹
سلام
فكر نمي كنم بشه با KillTimer به همين سادگي Timer يك برنامه ديگر رو غير فعال كنيد::چون اين تابع نياز به Handel تايمر ايجاد شده داره كه توسط SetTimer ايجاد شده
:wink:
فكر نمي كنم بشه با KillTimer به همين سادگي Timer يك برنامه ديگر رو غير فعال كنيد::چون اين تابع نياز به Handel تايمر ايجاد شده داره كه توسط SetTimer ايجاد شده
۰۹-آذر-۱۳۸۴, ۱۷:۵۷:۵۸
amirjan نوشته است:سلام امير جانhnoktedan نوشته است:سلام به همهبا يه تابع API به اسم KillTimer
كسي ميدونه كه چطوري ميشه از طريق برنامه خودمون تايمر هاي يك برنامه ديگه رو غير فعال كرد؟ :arrow:
براي ايجاد تايمر با API به دوتابع SETTIMER و KILLTIMER احتياج داريم درست :!:
كه فراخوني شون به اين شكل:
Private Declare Function SetTimer Lib "user32" Alias "SetTimer" (ByVal hWnd As Long, ByVal nIDEvent As Long, ByVal uElapse As Long, ByVal lpTimerFunc As Long) As Long
Private Declare Function KillTimer Lib "user32" Alias "KillTimer" (ByVal hwnd As Long, ByVal nIDEvent As Long) As Long
كاري با نحوه فراخاني نداريم اگه خوب دقت بكنيد در اين دو تابع كه مكمل هم هستند در ورودي شان يك چيز مشترك وجود داره اونم ByVal nIDEvent As Long هست خوب اين ورودي يك عدد دلخواه هست كه ما در موقع فرا خواني به تابع مي ديم كه هر وقت خواستيم تايمر را عير فعال كنيم بايد همون عدد رو بديم حالا من بايد ليست اون اعدادي كه در اون برنامه در نظر گرفته شده رو پيدا كنم وتوي يك حلقه با تابع KILLTIMER اونا رو غير فعال كنم من هم همين ليست رو مي خوام
حالا به نظر من ممكنه يك جور ديگه بشه اين كار رو انجام داد
به اين كد توجه كنيد
کد:
For Each object In Form1
object.Enabled = False
Next
پيشاپيش از راهنمايي هاتون متشكرم :wink:
۰۹-آذر-۱۳۸۴, ۱۷:۵۹:۴۰
mRizvandi نوشته است:سلامدقيقا همين طور كه شما ميگيد ببينم حالا تابعي وجود نداره كه اون عدد رو بده
۱۰-آذر-۱۳۸۴, ۰۹:۱۷:۴۶
با سلام
کد:
void CMainFrame::OnStartTimer()
{
m_nTimer = SetTimer(1, 2000, 0);
}
void CMainFrame::OnStopTimer()
{
KillTimer(m_nTimer);
}
void CMainFrame::OnTimer(UINT nIDEvent)
{
MessageBeep(0xFFFFFFFF);
CMDIFrameWnd::OnTimer(nIDEvent);
}
۱۰-آذر-۱۳۸۴, ۱۸:۰۰:۵۳
amircivil نوشته است:با سلامسلام ببخشيد من يك كد توي ويژوال مي خوام اگه همين رو به وي بي تبديل كنيد ممنون مي شم
کد:void CMainFrame::OnStartTimer()
{
m_nTimer = SetTimer(1, 2000, 0);
}
void CMainFrame::OnStopTimer()
{
KillTimer(m_nTimer);
}
void CMainFrame::OnTimer(UINT nIDEvent)
{
MessageBeep(0xFFFFFFFF);
CMDIFrameWnd::OnTimer(nIDEvent);