(۰۸-آبان-۱۳۹۱, ۱۷:۵۶:۲۳)kamran0080 نوشته است: [ -> ]فقط سگمنت اولش مال اعشارش خیلی پر جنبو جوشه یه لحظه ارومو قرار نداره همش چشمک میزنه و کمو زیاد میشه
ولومی که استفاده می کنی
1- سالمه
2-از من مقدارش 10 کیلو هست شما چطور
3- اینجوری وصل کردی یه پایه مثبت یکی منفی و وسطی به آی سی
موفق باشید

بله ولی 50 کیلو بستم برم با یک چیز دیگه تست کنم نتیجشو گذارش میدم
(۰۸-آبان-۱۳۹۱, ۱۸:۴۵:۳۶)hadikh73 نوشته است: [ -> ] (۰۸-آبان-۱۳۹۱, ۱۷:۵۶:۲۳)kamran0080 نوشته است: [ -> ]فقط سگمنت اولش مال اعشارش خیلی پر جنبو جوشه یه لحظه ارومو قرار نداره همش چشمک میزنه و کمو زیاد میشه
ولومی که استفاده می کنی
1- سالمه
2-از من مقدارش 10 کیلو هست شما چطور
3- اینجوری وصل کردی یه پایه مثبت یکی منفی و وسطی به آی سی
موفق باشید
سلام خسته نباشی بله 1 کیلو هم بستم اما اولین سگمنتش ثابت واینیسه و همش حرکت میکنه
(۰۹-آبان-۱۳۹۱, ۱۲:۰۷:۲۷)kamran0080 نوشته است: [ -> ]سلام خسته نباشی بله 1 کیلو هم بستم اما اولین سگمنتش ثابت واینیسه و همش حرکت میکنه
اگه سرعت نت بالا بود فیلمش آپ می کردم ولی نمیشه

از من ثابت می ایسته

مشکل از فیوزبیت ها نیست به حالت اولیه بیارشون و فرکانس داخل برنامه رو هم زیاد کن ببین چطور می شه

اگر درست نشد دیگه من فکرم جواب نمی ده دوستان به دادمون برسید

فیوز بیتشو رو 8 مگ بذارم و سرعتشم 8 بذارم چطوره
ازتون ممنونم خیلی کمکم کردید
نه نه نه نه

اینقدر دیگه سگمنت ها خاموش میشن
2 مگ یا نهایتا 4 مگ
که 4 هم فکر نکنم کار کنه
ممنونم از راهنمای هاتون . اگه من بخوام یک زیر برنامه بذارم با دستور goto که وقتی مقدار ولتاژ به حدی رسید مثلا شد 2.55 بپره تو اون زی برنامه و کاری رو برام بکنه و دوباره بیاد تو حلقه اصلیش باید چیکار کنم
جلوی if چی بنویسم
if ???? then goto hadiر
hadi: یک کای جلوش می نویسم
فقط نمیدونم او ؟؟؟؟ رو چی بنویسم
کامل توضیحش می دم
میکرو ولتاژ 5 ولت رو 1023 قسمت می کنه بعدش متناسب با ولتاژی میدیش یه عدد بین 0 و1023 میده یعنی اگر صفر ولت بود میده صفر و اگر 5 ولت بود میده 1023 خوب حالا اگر 5 رو به 1023 تقسیم کنی میشه0.00488757 حالا برای اینکه ولتاژ رو بدست بیاری باید عددی که با دستور getadc می گیری رو در 0.00488457 ضرب کنی چون که من نتونستم عدد اعشاری رو روی سگمنت نشون بدم این کار ها رو کردم
کد php:
A = Getadc(0)
B = A * 4887
B = B / 10000
متغیر b از نوع long است
یعنی عددی که adc میده رو در 4887 ضرب کردمو یه عدد7 رقمی بدست اومد حالا عدد رو بر 10000 تقسیم کردم پس یه عدد 3 رقمی بدست اومد که این عدد بین 0 تا 499 است
حالا هر ولتاژی خواستی رو در 100 ضرب کن مثلا 2.55 میشه 255
if b=255 then goto kamran
امیدوارم فهمیده باشی
به جای goto بهتر نیست از call استفاده کنی چون اگر دوباره برنامه برش نگردونی سگمنت ها خاموش میشن (خیلی مطمئن نیستم)
موفق باشید

ببخشید خونه نبودم جواب بدم
اقا هادی خیلی خیلی از راهنماییتون ممنونم و کامل گرفتم برای این که سگمنت ها خاموش نشه یه زیر برنامه دیگه داخلش تعریف می کنم و اخرش اونو به ابتدای برنامه برمیگردونم تا دوباره از نو شروع کنه . بازم ممنون استاد