ايران ويج

نسخه‌ی کامل: برترين هاي سايت ايران ويج ( نظر بديد)
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6
veyskarami نوشته است:
pashmaloo نوشته است:بله !! منم کاملا با این بازی "بهترین یابی" به وسیله رای گیری کاملا موافقم .... مخصوصا اینکه بعضی از آقایون (که تابلو هم هستن) چندتا id دارن تو سایت و با رای دادن به خودشون حداقل میتونن اعتماد به نفس بیشتری پیدا کنن !! نه ؟
دقيقا منم با شما موافقم (مخصوصا كسايي كه ناشناس ميان(همين طور بعضي از كسايي كه تازه استارت زدن وفقط با كوچيك كردن افراد مي خوان خودشونو بزرگ جلوه بدن)...

اونایی که زیاد میزنن تو بال و پر دوستان هدفشون اینه که بهتون راه را نشان بدن تا فکر نکنین با دوتا فانکشن دودر زدن و برنامه سر هم کردن میشین برنامه نویس !!!
سعی کنین همیشه عوض کل کل و تلاش برای معروف شدن - مطالعه بیشتری کنین تا باعث نشین ملت به سئوالهاتون بخندن !!!
pashmaloo نوشته است:
veyskarami نوشته است:
pashmaloo نوشته است:بله !! منم کاملا با این بازی "بهترین یابی" به وسیله رای گیری کاملا موافقم .... مخصوصا اینکه بعضی از آقایون (که تابلو هم هستن) چندتا id دارن تو سایت و با رای دادن به خودشون حداقل میتونن اعتماد به نفس بیشتری پیدا کنن !! نه ؟
دقيقا منم با شما موافقم (مخصوصا كسايي كه ناشناس ميان(همين طور بعضي از كسايي كه تازه استارت زدن وفقط با كوچيك كردن افراد مي خوان خودشونو بزرگ جلوه بدن)...

اونایی که زیاد میزنن تو بال و پر دوستان هدفشون اینه که بهتون راه را نشان بدن تا فکر نکنین با دوتا فانکشن دودر زدن و برنامه سر هم کردن میشین برنامه نویس !!!
سعی کنین همیشه عوض کل کل و تلاش برای معروف شدن - مطالعه بیشتری کنین تا باعث نشین ملت به سئوالهاتون بخندن !!!
اگه منظورت منم كه همين جا ميگم من كوچيك ترين عضو ايران ويج هستم و هيچ تلاشي براي معروف شدن نمي كنم چون تا اساتيد بزرگي مثل شما ها وجود داره ما شاگرد شما هم به حساب نميايم ولي منتها كساني مثل شما همش تو اين فكر هستيدكه هميشه با رفتارتون مي خواين اين قضيه بي اهميت رو بزرگ جلوه بديد وگرنه من خودم رو حتي به عنوان يه برنامه نويس معمولي هم به حساب نميارم چون هنوز اول راهم و خيلي چيزاي زيادي رو بايد از دوستانم ياد بگيرم
خوش به حالت چون من خودمو برنامه نويس هم حساب نميكنم :cry:
وقتي ميرم يه جايي روم نميشه بگم برنامه مينويسمAmaze
مهدي مسخره نكن من 6 سال از تو بزرگترمAmaze Amaze Amaze Amaze
من كه جدي گفتم [تصویر:  31.gif]
من تا وقتي نفهميدم طرف چقدر سواد داره بهش نميگم چقدر حاليمه [تصویر:  21.gif]
بيشتر دوستان نظراتشون رو گفتن فقط مونده آقا اشكان؟؟؟؟؟؟
به نظر من اين كار بيهودست و هيچ فايده اي نداره !‌
شايد با اين كار يه نفر تشويق بشه اما دل چند نفر ديگه ميشكنه ! :wink:
بيخيالش شو !‌ :wink:
veyskarami نوشته است:
pashmaloo نوشته است:
veyskarami نوشته است:

اگه منظورت منم كه همين جا ميگم من كوچيك ترين عضو ايران ويج هستم و هيچ تلاشي براي معروف شدن نمي كنم چون تا اساتيد بزرگي مثل شما ها وجود داره ما شاگرد شما هم به حساب نميايم ولي منتها كساني مثل شما همش تو اين فكر هستيدكه هميشه با رفتارتون مي خواين اين قضيه بي اهميت رو بزرگ جلوه بديد وگرنه من خودم رو حتي به عنوان يه برنامه نويس معمولي هم به حساب نميارم چون هنوز اول راهم و خيلي چيزاي زيادي رو بايد از دوستانم ياد بگيرم

خیلی خوب اگر قراره اینجوری جواب بدیم ما هم هستیم :
اگر منظورت اینه که من ناشناس میام ...سخت در اشتباهی .... تاحالا یه کامنت بدون اسم هم ندادم .... ضمنا رفیق من خیلی وقت پیشا استارتم را زدم .....و همینطور اگر قرار بود خودم را بزرگ جلوه بدم حتما با id ای که همه جا دارم اینجا هم پیغام میزاشتم و به عنوان امضا آدرس سایتم را میزاشتم که هیت بگیرم .....

پشمالو
نه پشمالو جان منظورم شما نيستي اين چه حرفيه كه ميزني من خودم نوكرتم اونم دربست خواهش مي كنم ديگه اين بحث رو ادامه نده چون جو سايت خراب ميشه .... من نوكرتم
آقا كسري حالا شما هم بيا موافقت كن ببينيم آخرش چي ميشه شايد اين چيزي كه شما گفتي اتفاق نيفتاد
سلام دوستان

من همه برو بچ سايت رو قبول دارم

ولي تو برنامه نويسي نميشه گفت كي بهتر ا ز همه هستش :arrow:
به هرحال با اين روش ميشه از دوستان تشكر كرد اگه دوست داريد مي تونيد موافقت كنيد :wink:
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6