سلام دوستان
مي خواستم يه پيشنهاد بدم كه اگه آقا اشكان و سايرين هم موافقت كنن برترين برنامه نويس ايران ويج رو دوستان ايران ويج انتخاب كنن البته با يه سيستم راي گيري
خوب معلومه ديگه اشكان
از همه بيشتر سورس گزاشته
سورساش مفيد بوده
خيلي تو سايت زحمت كشيده
به خيليا كمك كرده :wink:
mehdvirus نوشته است:خوب معلومه ديگه اشكان
از همه بيشتر سورس گزاشته
سورساش مفيد بوده
خيلي تو سايت زحمت كشيده
به خيليا كمك كرده :wink:
موافقم :roll:
به نظر من امير جان بهترين برنامه نويس سايت هستند من كه خيلي ازايشون چيزي ياد گرفتم انشالله كه موفق باشند
خوب هر كسي در يك چيزي بهترين هست. فكر مي كنم خوبه كه يك ليست 10 عنواني درست كنيم و هر كسي رو در يك ليست قرار بديم
صبر كنيد . بهترين برنامه نويس رو انتخاب كردن راه و رسم خاصي داره .
1- بايد محرمانه باشه.
2- بر اساس اصول باشه
3- ...(چيزي به ذهنم نرسيد.
ايده خيلي خوبيه جناب ويسكريمي ممنون.
ولي بايد براش يه روش پيدا كرد. اينطوري نميشه .يه نظر بديد ببينم چطوري پيادش كنيم.
آقا اشكان من فكر مي كنم يه قسمتي به سايت اضافه بشه كه در اونجا دوستان ايران ويج توي يك ليست قرار بگيرن و در اون قسمت بشه به فرد مورد نظر يه امتياز داده بشه و اينكه بشه اونجا انتقادات و نظرات شخصي رو هم براي اون شخص ارسال كرد
(البته نه بصورت ناشناس)
بله !! منم کاملا با این بازی "بهترین یابی" به وسیله رای گیری کاملا موافقم .... مخصوصا اینکه بعضی از آقایون (که تابلو هم هستن) چندتا id دارن تو سایت و با رای دادن به خودشون حداقل میتونن اعتماد به نفس بیشتری پیدا کنن !! نه ؟
pashmaloo نوشته است:بله !! منم کاملا با این بازی "بهترین یابی" به وسیله رای گیری کاملا موافقم .... مخصوصا اینکه بعضی از آقایون (که تابلو هم هستن) چندتا id دارن تو سایت و با رای دادن به خودشون حداقل میتونن اعتماد به نفس بیشتری پیدا کنن !! نه ؟
دقيقا منم با شما موافقم (مخصوصا كسايي كه ناشناس ميان(همين طور
بعضي از كسايي كه تازه استارت زدن وفقط با كوچيك كردن افراد مي خوان خودشونو بزرگ جلوه بدن)...
آقا چرا پیشنهاد الکی می دی ؟ این کارای الکی چه فایده ای داره ؟
سلام به همگي
درسته منم بهتر ميدونم كه اين بچه بازيا انجام نشه . چون هيچ وقت نميشه تو سايت بهترين رو پيدا كرد چون شرايط يكسان نيست . تعداد پست يا چيزاي ديگه اصلا ملاك خوبي نيست . راي گيري هم همينطور . حالا گيرم از اين بازيا هم راه افتاد كه چي ؟
جز اينكه يه عده حقشون از بين بره و يه حس شايد بدي بين بچه ها پيش بياد چيز ديگه اي نداره