ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کمک ویِوال بیسیک
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان
من تازه وی بی رو شروع کردم
یک کمبو باکس دارم که شامل شماره پرسنلی افراده و چند تا هم تکس باکس دارم که شامل نام و فامیل و کد ملی است . الان تا شماره پرسنلی رو میزنم بقیه مشخصات را نشون میده که شامل نام و فامیل و کد ملی . حالا میخوام یک pictcure box بزارم و عکسشم نشون بده چطوری باید انجام بدم ممنون از همه دوستان
بانک اطلاعاتیت چیه؟
ویا عکسها کجان
(۰۹-آبان-۱۳۹۱, ۲۰:۵۲:۰۷)kimiafars نوشته است: [ -> ]بانک اطلاعاتیت چیه؟
ویا عکسها کجان

ممنون که جواب دادید . بانک اطلاعاتیم ویِوال بیسیک تحت excel و عکسهام توی درایو e کامپیوترم است می خوام با هر شماره که تو کمبو باکس میزنم عکس مربوط به خودش بیاد
شما میتونید یه فیلد داشته باشید ک مسیر عکس توی اون ذخیره بشه بعد همونطوری ک بقیه مشخصات را لود میکنید ادرس را هم لود کنید و به پیکچر باکستون بدین تا عکس نمایش داده بشه!بهتر اینکه عکسها کنار برنامه ذخیره بشن تا ادرس دهی ساده تر بشه!
ممنون خوب برنامه نویسیش رو چطور بنویسم
همانطور ک متن هارا میخونی و توی تکس باکس قرار میدی ادرس فایل را هم بخون و با این دستور بزارش توی پیکچر باکست
کد:
Picture1.Picture = LoadPicture("C:\Users\Mohammad\Pictures\1381450277.jpg")
سلام ممنون مهندس اینو بلدم چطور به کمبو باکس ربطش بدم که با هر شماره پرسنلی عکس مربوط به خودش بیاد
یه کمبو باکس دارم که با زدن شماره پرسنلی نام و بقیه مشخصات رو میراه تو تکس باکسها . حالا میخوام عکسشون هم بیاد
(۱۱-آبان-۱۳۹۱, ۱۳:۵۲:۳۷)alisal نوشته است: [ -> ]سلام ممنون مهندس اینو بلدم چطور به کمبو باکس ربطش بدم که با هر شماره پرسنلی عکس مربوط به خودش بیاد
یه کمبو باکس دارم که با زدن شماره پرسنلی نام و بقیه مشخصات رو میراه تو تکس باکسها . حالا میخوام عکسشون هم بیاد

سلام
شما اینطور ک من متوجه شدم شما میتونید سرچ کنید و نیتجه را توی تکس باکس ها بریزد خب ساده ترین و مبتدی ترین شکل ممکن اینکه شما برای ادرس عکس هم یه تکس باکس بزارید بعد در رویداد تکی چنج بهش بگید مسیر پیکچر باکس را از اینجا بخونه!بعد برای زیبا شدن تکس باکس را مخفی کنید!اگه متوجه نشدین سرورستون رابزارید تا درست کینم!
سلام با تشکر مهندس
میشه کدش رو بنویسی که باکمبو باکس باز بشه الان اینجوری زدم . و برا هر کد پرسنلی که زدم همون یه عکس باز میشه چطور بهش بگم که با کمبو باکس عکس مربوط به خودش باز بشه
("Image1.Picture = LoadPicture("e:\ali.jpg
مهندس خودم حلش کردم