ايران ويج

نسخه‌ی کامل: طراحی پیج کنترول فایل
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
یه پیج میخوام که بتونم محتوای پوشه با نام www رو کنترول کنم امکاناتی کا میخوام اینهاست
1- رمز ورود و نام کاربری
2- قابلیت تغیر رمز
3-نمایش تمام پوشه و فایل های داخل پوشه www به همراه فورمت آنها
4- پاک کردن فایل انتخابی (یه جایی داشته باشه که یه تیک رو بزنیم بعد همه فایل های انتخاب شده پاک بشن )
5-آپلود کردن فایل جدید
------------------------------
من نمیخوام که کسی برام طراحی کنه (به اساتید برنخوره)
فقط میخوام خودم بتونم قدم به قدم این کار رو انجام بدم به چه زبانی بهتر هست و باید از کدوم شروع کنم؟
سلام روی چ سروری میخواین اجرا بگیرید؟لینوکس یا ویندوز؟رمز عوبرتون کجا ذخیره بشه دیتابیسی یا روی فایل؟
هیچ فرقی نداره فقط امنیتش خوب باشه میخوام دیگه به سرور ریموت ندم برای یه کارای عادی که قراره سایت استاتیک رو داخل یه پوشه بندازم همین
(۱۰-آبان-۱۳۹۱, ۲۲:۴۰:۴۱)abbasalifix نوشته است: [ -> ]هیچ فرقی نداره فقط امنیتش خوب باشه میخوام دیگه به سرور ریموت ندم برای یه کارای عادی که قراره سایت استاتیک رو داخل یه پوشه بندازم همین

امنیت نصبی هستش!من asp.netکار کردم شروع کنید تا کمک کنیم!چون خودتون گفتین پروژه اماده نمخواین!
آره آماده نمیخوام چون میخوام خودم بفهمم داره چی میشه
نرم افزار smart ftp خوندم میگن این کار رو میکنه این چجوریه ؟ حجم اینترنت زیاد میخوره؟
یه سری کد پیدا کردم اما HTML هست برای کد گزاری روی صفجه است .html چطوره امکان هکش چقدره؟
(۱۱-آبان-۱۳۹۱, ۰۰:۵۲:۲۱)abbasalifix نوشته است: [ -> ]آره آماده نمیخوام چون میخوام خودم بفهمم داره چی میشه
نرم افزار smart ftp خوندم میگن این کار رو میکنه این چجوریه ؟ حجم اینترنت زیاد میخوره؟
یه سری کد پیدا کردم اما HTML هست برای کد گزاری روی صفجه است .html چطوره امکان هکش چقدره؟

سلام
با این نرم افزار کار نکردم ولی اگر با asp.netبخواین بسازید اگه خیلی گرافیک کار نکنید حجم خیلی کم نیاز داره شایدچند مگابایت! html امکان را به شما نمیده ک روی فایلها کار کنید باید با زبانی مثلphpیاaspویا... این کار را انجام دهید ک البته موقع اجرا گرفتن شما یک صفحه html میبینید!پیشنهاد میکنم اول کار کردن با فایلهارا در سی شارپ یاد بگیرید!