۱۰-آبان-۱۳۹۱, ۲۳:۱۰:۱۵
سلام.
دوستان من تازه شروع به يادگيري پروتئوس کردم به همين خاطر چندتا سوال
ساده و مبتدي در مورد کار کردن با پروتئوس دارم.
1. من وقتي گيت هايي رو به هم مي بندم مي خواهم بهشون هم VCC و GND رو وصل کنم و همين که ولتاژ 5 و 0 ولت رو به عنوان ورودي به گيت ها بدهم و نتيجه رو از طريق مولتي متر مشاهده کنم.چطوري اين کار رو در پروتئوس انجام بدم؟ مولتي متر در پروتئوس کجا هستش؟ و چطوري ازش براي اندازه گيري استفاده کنم؟
مثلا گيت AND داريم و دو ورودي 0 و 1 منطقي که همون ولتاژ 0 و 5 ولت هستش نتيجه اين گيت AND با دو ورودي 0 و 1 مي شود: 0 حالا من مي خواهم همين 0 خروجي گيت AND رو در پروتئوس مشاهده کنم اما نمي دونم چطوري لطفا راهنمايي کنيد؟
يا مثلا با دو ورودي 1 و 1 در گيت AND نتيجه مي شود: 1
و همين طور گيت هاي ديگر.
اگر یک مثال عملی هم در مورد همین ها که گفتم در پروتئوس بزنید عالی می شود.
ممنونم.
دوستان من تازه شروع به يادگيري پروتئوس کردم به همين خاطر چندتا سوال
ساده و مبتدي در مورد کار کردن با پروتئوس دارم.
1. من وقتي گيت هايي رو به هم مي بندم مي خواهم بهشون هم VCC و GND رو وصل کنم و همين که ولتاژ 5 و 0 ولت رو به عنوان ورودي به گيت ها بدهم و نتيجه رو از طريق مولتي متر مشاهده کنم.چطوري اين کار رو در پروتئوس انجام بدم؟ مولتي متر در پروتئوس کجا هستش؟ و چطوري ازش براي اندازه گيري استفاده کنم؟
مثلا گيت AND داريم و دو ورودي 0 و 1 منطقي که همون ولتاژ 0 و 5 ولت هستش نتيجه اين گيت AND با دو ورودي 0 و 1 مي شود: 0 حالا من مي خواهم همين 0 خروجي گيت AND رو در پروتئوس مشاهده کنم اما نمي دونم چطوري لطفا راهنمايي کنيد؟
يا مثلا با دو ورودي 1 و 1 در گيت AND نتيجه مي شود: 1
و همين طور گيت هاي ديگر.
اگر یک مثال عملی هم در مورد همین ها که گفتم در پروتئوس بزنید عالی می شود.
ممنونم.