سلام من مدار زیر رو ساختم حالا که وصل می کنم به سرعت میکرو داغ میکنه و در 2 ثانیه دیگه نمی تونی بهش دست بزنی! این اتفاق برای lm35 هم افتاد و من حذفش کردم و ترانزیستور رو هم از مدار بیرون اوردم و lcd هم وصل نیست ولی مشکل باقی مانده! جالب اینه که میکرو کارش رو انجام میده!
وقتی هیچ برنامه ای روی میکرو نیست کمتر داغ میکنه (حداقل نه به سرعت قبل!)
صبح تاحالا الاف کرده مارو معلوم نیست چشه
! چیزی به ذهن شما میرسته؟
سلام
عکسهات دیده نمیشن
حتما ازش جریان زیادی میکشی
باید خروجیها رو بدی بافر و بعدش هر کاری خواستی باهاش بکنی
اینطوری میکرو هم داغ نمیکنه
(۱۱-آبان-۱۳۹۱, ۱۴:۴۴:۰۲)رسول نوشته است: [ -> ]سلام
عکسهات دیده نمیشن
حتما ازش جریان زیادی میکشی
باید خروجیها رو بدی بافر و بعدش هر کاری خواستی باهاش بکنی
اینطوری میکرو هم داغ نمیکنه
این عکسا!
جریان کدومه اپولو که هوا نکردم!
یکی از اتصال ها خوب نبود رفعش کردم بهتر شد ولی هنوز داغ میشه ولرم میشه و lcd رو هم راه نمی ندازه
بهتره برای بیس ترانزیستور یه مقاومت (حدود 4.7 کیلو اهمی) بزارین
در ضمن چرا پایه شماره 3 ال سی دی رو وصل کردین به adc7 میکرو؟؟
فکر نمی کنم لازم باشه ...
همون پتانسیومتر کافیه دیگه !!
از اونجایی که از smd استفاده کردین بهتره که بردتون رو خوب با الکل بشورین ... مخصوصا مابین پایه های میکرو رو
(۱۱-آبان-۱۳۹۱, ۱۵:۱۰:۱۳)رسول نوشته است: [ -> ]بهتره برای بیس ترانزیستور یه مقاومت (حدود 4.7 کیلو اهمی) بزارین
در ضمن چرا پایه شماره 3 ال سی دی رو وصل کردین به adc7 میکرو؟؟
فکر نمی کنم لازم باشه ...
همون پتانسیومتر کافیه دیگه !!
از اونجایی که از smd استفاده کردین بهتره که بردتون رو خوب با الکل بشورین ... مخصوصا مابین پایه های میکرو رو
ترانزیستور که الان تو مدار نیست
الکل هم دفعه بعد حالا لحیم کردم دیگه
(۱۱-آبان-۱۳۹۱, ۱۶:۰۹:۲۸)behzady نوشته است: [ -> ]الکل هم دفعه بعد حالا لحیم کردم دیگه
منظورم شستشو بعد از لحیم کاری بود
قبلش که فایده ای نداره !
(۱۱-آبان-۱۳۹۱, ۱۶:۵۱:۵۲)رسول نوشته است: [ -> ] (۱۱-آبان-۱۳۹۱, ۱۶:۰۹:۲۸)behzady نوشته است: [ -> ]الکل هم دفعه بعد حالا لحیم کردم دیگه
منظورم شستشو بعد از لحیم کاری بود
قبلش که فایده ای نداره !
البته الکلم نداریم
حالا چه فایده ای داره؟
خسته شدم صبح تا حالا دیگه تنها چیزی که به فکرم میرسه اینه که تو لحیم کاری یه اشتباهی کردم دیگه برم قطعه بخرم یه برد دیگه رو منتاژ کنم ببینم چی میشه دیگه سرم داره گیج میره صبح تا حالا
فایدش اینه که کلا اتصال کوتاه رو از بین میبره ...
قبلا روی برد بورد امتحانش کرده بودین؟؟
اونموقع داغ نمیکرد؟؟
شاید مشکل از pcb باشه!!!
دست شما درد نکنه برد مشکلش حل شده و کار میکنه انشا الله یه دو سه هفته دیگه برنامه نویسیشم که تموم شد تو سایت میزارم همه استفاده کنن قراره یه کنترل کننده سریال و i2c مثل lcd03 باشه ملت بیکار نیستن که 80 پول بدن با این برد که کلش به زور به 15 تومن میرسه مثل اونو می سازنن!
ممنونم از زحماتت ولی نفهمید کارشو