[/size]من میخوام با استفاده از میکرو و پورت سریال یه داده ای رو در کامپیوتر نمایش بدم.
مدار رو بستم و تمام پست های مرتبط رو خوندم ولی بازم جواب نگرفتم و در هایپر ترمینال علائم عجیب می گیرم.
من از کریستال خارجی 11.0592استفاده کردم.فیوز بیت ها رو حالت کریستال خارجیه CKSEL=1110.گراندهام درسته.
سه سوالم دارم که تو اون قسمت کدویژن که مدل میکرو رو انتخاب می کنیم پایینش clock هستش.من تو این حالت که کریستالم خارجیه 11.0592 هستش باید این clock رو مساوی همین عدد بذارم؟
لطفا یکی جوابمو بده :(((
خیلی فوریه :(
ممنون
گذاشتم ولی جواب نمی گیرم باز.
من وقتی تو کدویژن build project رو میزنم ارور میده the program has no 'main' functionولی برنامه درسته این ارور برای چیه؟
دیگه کسی نیست کمک کنه؟
چند روزه درگیر همین مدار ساده ام و جواب نمیگیرم :(
باید زودتر پروژم رو تحویل بدم که خیلی قسمت ها باید بهش اضافه شه
لطفا کمک کنیییید
کسی نیست کمک کنه؟
دوستان وارد به پورت سریال کجا هستند پس؟
(۱۳-آبان-۱۳۹۱, ۱۸:۱۵:۵۷)mahsamahsa90 نوشته است: [ -> ]کسی نیست کمک کنه؟
دوستان وارد به پورت سریال کجا هستند پس؟
سلام.من با basecome این ارتباط رو راه اندازی کردم.اگه برنامه نویسی با بسکام براتون ایرادی نداره بگید تا توضیحاتشو بدم...
با سلام
عزیزم اون خطایی که موقع ساخت فایل هگز برات میاد 2 راه حل داره
یکیش این که باید فایل C رو جدا به کدویژن معرفی کنی از طریق منوی config
و
راخ دوم که خیلی ساده میباشد
شما به احتمال خیلی زیاد در ویندوز ویستا یا 7 یا 8 نرم افزار کدویژن را اجرا کرده اید و این خطا برای شما رخ میدهد
برای رفع ان کافی ست نرم افزار را بسته و دوباره با راست کلیک کردن روی ان و انتخاب گذینه run as adminestor مشکل را رفع کنید
و من الله توفیق
عزیزم مشکلت باود رید هست که باید هم ترمینال و هم میکرو روی یه عدد باشه مثلا 9600
این مشکل برای من هم اتفاق افتاده
یه پروژه جدید با تنظیمات جدید درست کن و "فقط" قسمتهایی که خودتون نوشتید رو کپی کنید برای خطای no main