ايران ويج

نسخه‌ی کامل: نوشتن در label
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
فرض کنید 10 تا label داریم به اسم های ,label 1 , label 2 , label 3 , ... label 10 میخوام با یه حلقه داخل این label ها از عدد 1 تا 10 تایپ کنم
یعنی تو label 1 عدد 1 و تو label 2 عدد 2 و به همین ترتیب تا آخر بنویسم ( البته با یه حلقه ) فکر کردم با این کد میشه اما نشد و ارور دادSad
کد:
for(int i=1;i<=10;i++)
(label+i).Text=i;
(۱۲-آبان-۱۳۹۱, ۲۰:۰۴:۴۷)erfan_urchin نوشته است: [ -> ]فرض کنید 10 تا label داریم به اسم های ,label 1 , label 2 , label 3 , ... label 10 میخوام با یه حلقه داخل این label ها از عدد 1 تا 10 تایپ کنم
یعنی تو label 1 عدد 1 و تو label 2 عدد 2 و به همین ترتیب تا آخر بنویسم ( البته با یه حلقه ) فکر کردم با این کد میشه اما نشد و ارور دادSad
کد:
for(int i=1;i<=10;i++)
(label+i).Text=i;
معلومه که نمیشه! لیبل که متغییر نیست که این کارو بکنی فقط باید به طور مستقیم بنویسی
البته شاید یه راهی باشه که من نمیدونیم!
هیچ کس نمیدونه باید چیکار کنم؟؟؟
(۱۲-آبان-۱۳۹۱, ۲۰:۰۴:۴۷)erfan_urchin نوشته است: [ -> ]فرض کنید 10 تا label داریم به اسم های ,label 1 , label 2 , label 3 , ... label 10 میخوام با یه حلقه داخل این label ها از عدد 1 تا 10 تایپ کنم
کد:
for(int i=1;i<=10;i++)
(label+i).Text=i;

سلام
من با #C کار نکردم
ولی برات به صورت بیسیک مینویسم

for a = 1 to 10
if a = 1 then label1.text = a
if a = 2 then label2.text = a
if a = 3 then label3.text = a
.
.
.
if a = 10 then label10.text = a
next

امیدوارم که تونسته باشم کمکت کنم Cool

موفق باشی .....
سلام
باید ایندکس بدی ک به صورت زیر است!
کد:
Label[] array=new Label[10];
بعد میتونی روشون هر عملی خواستی انجام بدی ولی نکته اش اینه که در نهایت باید به فرم اضافه بشن وگرنه نمایش داده نمیشن
کد:
Mojtaba Hajivandian: this.Controls.Add(array[0]);
وقتی هم اضافه شون میکنی به فرم همه میرن یه گوشه وایمیستن برای همین باید خاصیت

Left و Top
رو هم براشون از طریق کد نویسی تنظیم کنی
کد:
array[0].Top=50;

array[0].Left=100;