[
attachment=8069]به نام خدا
سلام دوستان
کسی میتونه این مداری که توی پروتئوس بستم که فکر کنم مشکل داره تصحیح کنه وهچنین برنامش رو ؟ نمیدونم چرا جواب نمیده ؟
این مدار باید مقدار سلف و خازن رو اندازه گیری کنه ولی نه فرکانس رو اندازه میگیره و نه چیزی روی lcd نمایش میده !
از کسایی که میتونن کمک کنن خواهش میکنم همکاری کنن .
فایل زیپ که توی اون فایل پروتئوس و هگز برنامه وخود برنامه و مدار ساخت می باشد رو براتون گزاشتم .
با تشکر
خدایا هیچ وقت ما را نیازمند بندگانت مکن .
آخه یعنی یک نفر نیست کمک کنه باور کنید به کمکتون احتیاج دارم حتی شاید کوچک ترین کمکتون که به چشم نیاد به دردم بخوره پس خواهشمندم دریغ نکنید .
با تشکر
(۱۶-آبان-۱۳۹۱, ۱۹:۳۰:۱۴)rezarazeghi نوشته است: [ -> ]خدایا هیچ وقت ما را نیازمند بندگانت مکن .
آخه یعنی یک نفر نیست کمک کنه باور کنید به کمکتون احتیاج دارم حتی شاید کوچک ترین کمکتون که به چشم نیاد به دردم بخوره پس خواهشمندم دریغ نکنید .
با تشکر
سلام
به پستهای من در یکی دو ماه پیش در مورد این موضوع میتوانید مراجعه کنید
موفق باشید
خب مهندس لا اقل بگو چی سرچ کنه ! یه لینک بده !
جوابش طوری نیست که با جست و جو بتونه به جوابش برسه !
(۱۶-آبان-۱۳۹۱, ۲۳:۳۲:۳۹)babyy نوشته است: [ -> ]خب مهندس لا اقل بگو چی سرچ کنه ! یه لینک بده !![Biggrin Biggrin](https://www.iranled.com/forum/images/smilies2/biggrin.gif)
جوابش طوری نیست که با جست و جو بتونه به جوابش برسه !
سلام
علتش این است که کل این پروسه بکار ایشان میاید البته بجز دو پست اخری که مربوط به من نیست
در شبیه سازی این مدار دو مشکل وجود دارد
1-ای سی کمپراتور LM393 ویا LM311 در پروتئوس شبیه سازی نمیشود وفقط نمایش داده میشود
2-اگر هم در بعضی از نسخه ها شبیه سازی شود بعلت بالا بودن فرکانس در حد 100تا 300 کیلو هرتز شبیه ساز میکرو جوابگو نیست -تاخیر در حد دقیقه ها
اما مدار و برنامه هیچ اشکالی ندارند
این لینک ان پستهاست که توضیحات اصلی برنامه است
http://www.iranled.com/forum/thread-24571.html
موفق باشید
[
attachment=8076]سلام
ممنون از اینکه جوابم رو دادید .
منظور شما از اینکه lm393 در پروتئوس شبیه سازی نمیشه چیه ؟ یعنی اینکه پالس رو برای ما تولید نمیکنه ؟
من دو فایل پروتئوس در رابطه با همین lm393 بستم میزارم اگه میشه ببینید و یکمی بیشتر توضیح بدید که چرا نمیشه ؟ چون الان lm393 رو که تنها به میکرو میدم مقدار فرکانس رو نمایش میده پس مشکلش کجاست ؟
(۱۷-آبان-۱۳۹۱, ۱۴:۰۶:۵۹)rezarazeghi نوشته است: [ -> ]سلام
ممنون از اینکه جوابم رو دادید .
منظور شما از اینکه lm393 در پروتئوس شبیه سازی نمیشه چیه ؟ یعنی اینکه پالس رو برای ما تولید نمیکنه ؟
من دو فایل پروتئوس در رابطه با همین lm393 بستم میزارم اگه میشه ببینید و یکمی بیشتر توضیح بدید که چرا نمیشه ؟ چون الان lm393 رو که تنها به میکرو میدم مقدار فرکانس رو نمایش میده پس مشکلش کجاست ؟
سلام
منظور از شبیه سازی نکردن یعنی ارور میدهد که این ای سی پشتیبانی نمی شود
در مدار ارسالی شما اصلا مدار نوسان ساز وجود ندارد ومن نمیدانم منظور شما از
نمایش فرکانس توسط میکرو چه چیزی است (با فرض اینکه نسخه پروتئوس شما ارور نداده)
اما بهر حال اگر هم قسمتهای حذف شده یعنی مدار تانک و خازن کوپلاز را هم بگذارید
ومدار با این ای سی شبیه سازی شود مشکل اصلی فرکانس
بالای مدار است(بیش از 100 کیلو) که فکر نکنم هیچ نسخه ای بتواند انرا اجرا کند
در ضمن شما اگر قصد تحلیل مدار وبرنامه را داشته باشید شبیه سازی چیزی به
شما نمیدهد تحلیل مدار بر اساس مدار الکترونیک وبرنامه نرم افزاری است
موفق باشید