سلام من یه نرم افزار حسابداری خریدم به قیمت 750000 تومان به نام مهسان سیستم پارسا و الان یک سال هست که باهاش کار میکنم خیلی باگ داره پشتیبانیش هم در حد 0 هستش احتیاجی به کرک کردنش ندارم چون کامل دارم ازش استفاده میکنم فقط میخوام با سلیقه خودم یه تغییراتی توش بدم مثلا توی فاکتور خرید یه دکمه واسه رفتن مستقیم به تنظیمات کالا تعریف کنم و از این جور تغییر ها حالا میخوام دوستان بهم بگن چطور من به سورس این برنامه وارد بشم و با چه نرم افزاری این هم سایت دانلود آپدیت این برنامه نسخه های فروش مهسان ver 8
سایت دانلود نرم افزار اگر احتیاج به نسخه کامل این نرم افزار بود بگوئید تا آن را کامل آپلود کنم فقط من خیلی مبتدی هستم خیلی ساده برام بیان کنید ممنون میشم
دوست عزيز
خيلي ساده بايد بگم بهتره انجام همچين كاري رو فراموش كني، گرچه از نظر تئوري ميشه اين كار رو تا حدودي انجام داد
اما دستبردن داخل برنامه به چنين بهانه اي اصلا منظقي نيست و در نهايت نتيجه كار هرگز كامل و مطلوب نخواهد بود.
(۱۵-آبان-۱۳۹۱, ۱۱:۲۹:۰۳)Di Di نوشته است: [ -> ]دوست عزيز
خيلي ساده بايد بگم بهتره انجام همچين كاري رو فراموش كني، گرچه از نظر تئوري ميشه اين كار رو تا حدودي انجام داد
اما دستبردن داخل برنامه به چنين بهانه اي اصلا منظقي نيست و در نهايت نتيجه كار هرگز كامل و مطلوب نخواهد بود.
میشه بیشتر توضیح بدین
این دکمه که بره به تنضیمات کالا را قبلا داشت ولی تو آپدیت جدیدشون انگار یادشون رفته بزارند
براي انجام همچين كاري حتما بايد سورس اون برنامه رو داشته باشيم در غير اين صورت اضافه كردن چنين آپشن هايي
بستگي زيادي به كامپيالر برنامه داره و ممكنه ساده يا خيلي پيچيده و سخت باشه و در هرصورت ريسك خرابي برنامه ويا
از دست دادن اطلاعات ثبت شده وجود داره.
(۱۵-آبان-۱۳۹۱, ۱۲:۵۵:۴۳)Di Di نوشته است: [ -> ]براي انجام همچين كاري حتما بايد سورس اون برنامه رو داشته باشيم در غير اين صورت اضافه كردن چنين آپشن هايي
بستگي زيادي به كامپيالر برنامه داره و ممكنه ساده يا خيلي پيچيده و سخت باشه و در هرصورت ريسك خرابي برنامه ويا
از دست دادن اطلاعات ثبت شده وجود داره.
میشه شما امتحانش کنید ببینید میشه سورسشو بدست آورد یا نه میتونید برنامشو تو همون آدرسی که گذاشتم دانلود کنید ممنون میشم
بهتره بیخیالش بشی :d
همچین کار راحتی نیست
میتونی هر فورم و کدی رو که دوست داری داخل یه dll قرار بدی مثلا به روش subclassing و اینجکت کنی به برنامه اصلی
من خودم با این روش + یه کم دستکاری با استفاده از olly کاری کردم که برنامه یاهو dll منو موقع اجرا تو خودش لود کنه و این dll وقتی پنجره pm یاهو باز میشد یه دکمه بهش اضافه میکرد که شکلکهای مخفی یاهو توش بود که با اومدن نسخه جدید یاهو همه شکلکها رو داره و دیگه نیازی به این همه جینگولک بازی نیست