۱۶-آبان-۱۳۹۱, ۲۳:۴۰:۰۵
۱۶-آبان-۱۳۹۱, ۲۳:۴۵:۰۲
مگه با اینترنت میشه فرستاد ؟
-------------------
مضایقه هم با ق هست
-------------------
مضایقه هم با ق هست
۱۷-آبان-۱۳۹۱, ۲۱:۵۴:۲۸
منظورم اینه که میشه فقط با مودم (و احیانا یک سیم کارت)ارسال و دریافت sms انجام داد (نیازی نباشه به اینترنت)
کلا میشه یک توضیح اساسی در این مورد بدین (چند روش برای ارسال و دریافت sms هست وچجوریه)
خیلی ممنون
کلا میشه یک توضیح اساسی در این مورد بدین (چند روش برای ارسال و دریافت sms هست وچجوریه)
خیلی ممنون
۱۸-آبان-۱۳۹۱, ۰۰:۰۶:۰۷
یدونه مودم میخری ؛ جای سیم کارت داره ؛ سیم کارت میندازی توش وصل میشی اینترنت !
واسه ارسال و در یافت اس ام اس هم من ندیدم چنین کاری کنه
اگر هم انجام بده باید همراه مودم یک دانه درایورش هم موجود باشه تا اینکارا رو انجام بده !
اگر هم انجام بده باید همراه مودم یک دانه درایورش هم موجود باشه تا اینکارا رو انجام بده !
۱۸-آبان-۱۳۹۱, ۰۱:۱۰:۵۸
(۱۸-آبان-۱۳۹۱, ۰۰:۰۶:۰۷)babyy نوشته است: [ -> ]یدونه مودم میخری ؛ جای سیم کارت داره ؛ سیم کارت میندازی توشتا اینجا گل گفتی babyy جان
ولی بقیش اشتباهه
نقل قول: وصل میشی اینترنت !حالا من حرفات رو ادامه می دم
خوب دوست عزیز حالا مودم رو وصل می کنی به کامپیوتر و صبر می کنی درایورش کامل نصب بشه بعدش که صفحش باز شد یه قسمت داره که توش نوشته sms اونو باز می کنی و به راحتی اس ام اس می دی و دریافت می کنی
فقط یه مشکلی مودم دوستم داشت اونم این بود که فارسی ساپورت نمی کرد اس ام اس فارسی دریافت می کرد فقط علامت ؟؟؟؟؟ دیده می شد
۱۹-آبان-۱۳۹۱, ۲۰:۳۵:۰۶
سلام
درست همتون درد نکنه
پس با این حال نیازی به برنامه نویسی نداره
درست همتون درد نکنه
۱۹-آبان-۱۳۹۱, ۲۲:۰۲:۵۸
(۱۹-آبان-۱۳۹۱, ۲۰:۳۵:۰۶)salamlar نوشته است: [ -> ]سلاممن چیزی از برنامه نویسی کامپیوتر نمی دونم(به جز سی که یکم بلدم)
درست همتون درد نکنه
ولی فکر کنم باید فونت فارسی اضافش کنی
۲۱-آبان-۱۳۹۱, ۲۳:۲۱:۵۶
آره باید یک چیزی نوشت تا زبانهای راست به چپ رو هم ساپورت کنه
خیلی ممنون
یا علی
خیلی ممنون
یا علی
۲۴-آبان-۱۳۹۱, ۱۰:۵۷:۰۶
سلام
بله میشه با همین دلفی خودمونم میشه و هرزبان دیگه، فقط و فقط باید دستورات AT Command رو بدونی، یه زمانی یه سیخ کاریی کرده بودم.
اگراشتب نکنم برای همین دلفی خودمون nrCommLib (که داشتم کرکش میکردم، خودم نیاز به بلوتوثش داشتم) که واقعا مجموعه بزرگی برای ارتباط با پورت سریال و .. هست، یک کامپوننت برای همین مورد هم داشت.
از طریق این کامپوننت AT Command میفرستی و میگیری. وفقط برای اس ام اس باید یکم کد/دیکد انجام بدی برای داده ارسالی و دریافتی تاجایی که فهمیدم.
نرم افزار خود gsm modem واس من کاملا مزخرف و اصلا هیچی نداره، اس ام اس میدم دریافت نمیکنه و ارسال هم که بگیرنگیر نداره،کلا برای اینجورکارها نساختن فقط همون اتصال به اینترنته.
لینک زیر رو ببین :
توضیحات :
موفق باشید.
یاحق.
بله میشه با همین دلفی خودمونم میشه و هرزبان دیگه، فقط و فقط باید دستورات AT Command رو بدونی، یه زمانی یه سیخ کاریی کرده بودم.
اگراشتب نکنم برای همین دلفی خودمون nrCommLib (که داشتم کرکش میکردم، خودم نیاز به بلوتوثش داشتم) که واقعا مجموعه بزرگی برای ارتباط با پورت سریال و .. هست، یک کامپوننت برای همین مورد هم داشت.
از طریق این کامپوننت AT Command میفرستی و میگیری. وفقط برای اس ام اس باید یکم کد/دیکد انجام بدی برای داده ارسالی و دریافتی تاجایی که فهمیدم.
نرم افزار خود gsm modem واس من کاملا مزخرف و اصلا هیچی نداره، اس ام اس میدم دریافت نمیکنه و ارسال هم که بگیرنگیر نداره،کلا برای اینجورکارها نساختن فقط همون اتصال به اینترنته.
لینک زیر رو ببین :
کد:
http://www.deepsoftware.ru/nrcomm/
توضیحات :
The nrComm Lib is set of Delphi VCL components, classes and routines for serial communication tasks. Library helps to get access to various devices: serial port, data and voice modems, barcode scanners, Human Interface Devices (HID), Bluetooth, USB, LPT, GSM, GPS and others. It provides solution for quick implementation almost any packet data protocol. It can work with sound and speech. Library allows send SMS messages over connected mobile phone (GSM terminal) and much more.
موفق باشید.
یاحق.