۲۲-آبان-۱۳۹۱, ۰۳:۱۳:۲۴
صفحهها: 1 2
۲۲-آبان-۱۳۹۱, ۱۰:۰۶:۲۲
نقل قول: ویندوز من xp sp3 هستش در ضمن رو ویندوز xp های دیگه هم تست کردم بازم پیدا نمی کرد؟!من قبلا هم گفتم رو ويندوزم كار كرده گل پسر! مشكل از ويندوزته،ويندوز SP3يعني فاجعه!! تو مخي ترين ايرادهاي جهان كامپيوتر
كه هيچ درموني ندارن تو اين ويندوز به وجود اومده!
نقل قول: شاید مشکل از ورژن VB باشه ورژنی هست که به صورت دیفالت یونیکد رو پشتیبانی کنه! حالا یعنی من چیکار کنم واسه مشکلم؟!ظاهرا اصلا جواب هاي من رو نمي خوني يا برات مهم نيست يا الا و للا مي خواي مشكل رو تو VB حل كني!!
نقل قول: ویندوز شما چیه ؟! آیا باید تنظیمات خاصی انجام بدم!؟ غیر از اینکه زبان رو تو تب سوم region and language رو farsi بزارم ؟!ويندوز من XP SP2 2002 هست . صفحه كليد فارسي رو هم بايد اضافه كني و تو تب Advancedبايد اون كامبوي Non-Unicode
رو روي فارسي ست كني و صد البته بايد صفحه كليد فارسي رو هم تصحيح كني تا جاي پ و ژ درست بشه و حروف ك و ي هم
مشكل نداشته باشن.
نقل قول: در ضمن اومدیم و من زبان ویندوز خودم رو با اون فایلی که شما گفتید درست کردم نمی تونم که تو تموم ویندوز هایی که این برنامه اجرا میشه این کارو بکنم ؟!(کیبور همشون رو تصحیح کنم!)اولا كه هر كسي بايد يه ويندوز XPsp2 درست درمون نصب كنه وگرنه هم با برنامه شما و هم با خيلي از برنامه ها و درايورهاي
مختلف مشكل خواهد خورد. شك نكن!
ثانيا همونطور كه براي نصب برنامه شما احتياج به نصب كامپونتها و برنامه هاي جانبي ديگه اي هم هست شما فرض كن اينم
يكي از اون DLL هايي كه بايد همراه برنامه ات نصب بشه
ثالثا تمام خلايقي كه از SP3 استفاده مي كنن به خاطر همين حروف فارسي و مخصوصا حرف "ي" در رنج و عذاب هستن و
متاسفانه خودشونم نمي دونن چطور بايد مشكل رو حل كنن و باهاش همزيستي مي كنن، تا اون حد كه بعضي شركتهاي
مونتاژ كيبورد حرف "ژ" و "پ" رو روي دكمه "ژ" چاپ كردن!!
پس اگر نخواي منبع مشكل رو بپذيري و نخواي مشكل رو از ريشه حل كني ،لاجرم به راه هاي خنده دار و تاسف باري كشيده خواهي شد!
وسلام
۲۳-آبان-۱۳۹۱, ۰۰:۳۳:۴۸
ممنون از پیشنهادتون .
تا اینجا مشکل حل شد . ولی اون کامپوننت سرچ رو معرفی نکردید!
من از کلاس موجود سرچ موجود در برنامه HExUniControls استفاده می کنم ولی چون پولیه باهاش مشکل دارم. کسی کلاس یا کامپوننتی داره که برای جستجو باشه و با یونیکد سازگار باشه× ؟
این کلاس به خوبی کار میکنه . یه چیزی شبیه همین که معرفی کردم باشه×
تا اینجا مشکل حل شد . ولی اون کامپوننت سرچ رو معرفی نکردید!
من از کلاس موجود سرچ موجود در برنامه HExUniControls استفاده می کنم ولی چون پولیه باهاش مشکل دارم. کسی کلاس یا کامپوننتی داره که برای جستجو باشه و با یونیکد سازگار باشه× ؟
این کلاس به خوبی کار میکنه . یه چیزی شبیه همین که معرفی کردم باشه×
۲۶-آبان-۱۳۹۱, ۰۰:۲۰:۱۱
بزارید کامل توضیح بدم :
من یه برنامه نوشتم که وقتی اسم یه فایل عکس رو سرچ می کنی (اسم فایل های عکس کلا فارسی هست ) اون عکس رو که پیدا میکنه و اون رو تو کنترل AlphaImgControl قرار میده تا اون عکس به نمایش در بیاد.تا اینجا همه چی درسته .
ولی وقتی که از کدی غیر از کد کلاس سرچ موجود در برنامه hexagora استفاده می کنم کنترل قادر به نشون دادن اون عکس نیست . فک کنم کد سرچ موجود در این برنامه نتایج رو به صورت یونیکد بر میگردونه ولی بقیه کنترل های سرچ که معرفی کردید وقتی نتایج جستجوشون تو آدرس عکس قرار میگیره عکس نشون داده نمی شه.
اینم ضمیمه کنم که برنامه ای که من نوشتم خیلی با ی (ی فارسی ) و ي (ی عربی ) مشکل داشت که بالاخره با استفاده از کلاس سرچ Hexagora و کنترل AlphgimgControl مشکلاتش حل شد ولی حالا چون این کلاس سرچ نسخه دمو هست و بعد 45 روز از کار می افته بازم به مشکل برخوردم . کسی کلاس سرچی میشناسه که مثل کلاس سرچ hexagora با یونیکد سازگار باشه .
2. کلاس برنامه hexagora رو چطور با یونیکد سازگار کردن ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! که نتایج اون به صورت پشتیبانی کامل از یونیکد هست ؟!
من یه برنامه نوشتم که وقتی اسم یه فایل عکس رو سرچ می کنی (اسم فایل های عکس کلا فارسی هست ) اون عکس رو که پیدا میکنه و اون رو تو کنترل AlphaImgControl قرار میده تا اون عکس به نمایش در بیاد.تا اینجا همه چی درسته .
ولی وقتی که از کدی غیر از کد کلاس سرچ موجود در برنامه hexagora استفاده می کنم کنترل قادر به نشون دادن اون عکس نیست . فک کنم کد سرچ موجود در این برنامه نتایج رو به صورت یونیکد بر میگردونه ولی بقیه کنترل های سرچ که معرفی کردید وقتی نتایج جستجوشون تو آدرس عکس قرار میگیره عکس نشون داده نمی شه.
اینم ضمیمه کنم که برنامه ای که من نوشتم خیلی با ی (ی فارسی ) و ي (ی عربی ) مشکل داشت که بالاخره با استفاده از کلاس سرچ Hexagora و کنترل AlphgimgControl مشکلاتش حل شد ولی حالا چون این کلاس سرچ نسخه دمو هست و بعد 45 روز از کار می افته بازم به مشکل برخوردم . کسی کلاس سرچی میشناسه که مثل کلاس سرچ hexagora با یونیکد سازگار باشه .
2. کلاس برنامه hexagora رو چطور با یونیکد سازگار کردن ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! که نتایج اون به صورت پشتیبانی کامل از یونیکد هست ؟!
۲۶-آبان-۱۳۹۱, ۱۶:۴۹:۲۳
سلام.
خودت بشین یه کلاس برای سرچ بنویس. یه تابع ساده ریکرسیو نیاز هست.
دیگه سرچ فایل چیه که دنبال کامپوننت براش میگردی.
خودت بشین یه کلاس برای سرچ بنویس. یه تابع ساده ریکرسیو نیاز هست.
دیگه سرچ فایل چیه که دنبال کامپوننت براش میگردی.
۲۶-آبان-۱۳۹۱, ۱۹:۰۰:۴۷
بابا من تازه کارم . در ضمن سرچی که می تونم انجام بدم همه پوشه ها رو نمی گرده ؟!!! فقط پوشه اصلی رو که بهش میدی میگرده. وقتی هم که اسم پوشه ی (فارسی)داشته باشه پیغام خطا میده!
میشه لطف کنید یه کلاس بهم بدید و قبلش تست کنید که
1. همه پوشه ها و زیر پوشه هار و میگرد و
2.اگه تو اسم پوشه ها ی فارسی باشه بازم اونا رو میگرده و فایل های داخلش رو پیدا میکنه !!! ممنون میشم خیلی گیرم !
میشه لطف کنید یه کلاس بهم بدید و قبلش تست کنید که
1. همه پوشه ها و زیر پوشه هار و میگرد و
2.اگه تو اسم پوشه ها ی فارسی باشه بازم اونا رو میگرده و فایل های داخلش رو پیدا میکنه !!! ممنون میشم خیلی گیرم !
صفحهها: 1 2