سلام من یه مشکل با فایل هایی دارم که تو اسمشون از حرف "ی" استفاده شده ! وقتی میخوام عکسی رو که تو اسمش ی داره رو توی یک picturebox یا imagebox بزارم پیغام خطا میده بقیه کاراکتر ها مشکلی ندارن . ولی اگه تو اسم فایل ی باشه مشکل ایجاد میکنه . درضمن این رو هم بگم اسم فایل های عکس رو نمی تونم عوض بکنم ! چطور می تونم این عکس ها رو تو ایمیج باکس نشون بدم از جابه جایی کاراکتر ی با ي هم استفاده کردم بازم نشد. ممنون میشم راهنمایی کنید.
یه نکته دیگه اینکه این فایلها که در اسامیشون ی هست نه کپی میشن نه تغییر نام پیدا می کنن!
مشكل شما بيشتر از اين كه مربوط به برنامه نويسي باشه يك مشكل ويندوزي هست، بايد ويندوزت رو عوض كني
يه ويندوز XP SP2 نصب كن،بعد فايل KBDFA.DLL مربوط به تصحيح صفحه كليد فارسي رو روش نصب كن و مطمئن شو كه
حروف پ ژ در سر جاي خودشون قرار دارند بعد بايد اسم فايل هايت رو ويرايش كني. با اين كار مشكل برنامه ات هم حل مي شه
نكته كنكوري : هرگز و تحت هيچ شرايطي از اسامي با حروف فارسي استفاده نكنيد چون در حتي اگر روي سيستم خودتون هم
به درستي كار كنند هيچ تضميني وجود نداره كه كامپيوتر يوزر هم به درستي كانفيگ شده باشه و هميشه احتمال بروز خطا هست
سلام.
غیر از مطلبی که دیدی جان اشاره کردن این مشکل میتونه دلیل دیگه ای هم داشته باشه.
ممکنه این مسال به خاطر دو نوع ی فارسی و عربی به وجود اومده باشه.
ی فارسی و ي عربی. حرف کاف هم همین مشکل رو داره. ک فارسی و ك عربی.
بهتره اسامی رو با ي و ك عربی در دیتابیس ذخیره کنی تا هنگام sort فیلد به مشکل بر نخوری. چون ی و ک فارسی میرن انتهای لیست.
هنگام سرچ هم باید چک کنی که اگه ی و ک داخل نام مورد نظر هست با ي و ك replace بشه و بعد عمل سرچ رو انجام بدی.
ممنون از جوابتون ولی من نمی تونم فایل هام رو ویرایش کنم باید برنامه ام رو با این وضعیت سازگار کنم ؟!!!
یعنی هیچ راه حلی وجود نداره که ویژوال بیسیک فایلی که تو اسمش "ی" هست رو بشناسه و اون رو کپی کنه!
من با ی و ي چک کردم فقط در صورتی که فایل با ي عربی نوشته بشه برنامه میشناستش اگه با ی فارسی باشه و باز هم تو تکست باکس اسم فایل رو با ی (ی فارسی ) هم وارد کنی اونو نمیشناسه !
یعنی من اسم فایل رو با ی فارسی برای باز کردن میزنم و خود فایل هم اسمش با ی فارسی نوشته شده ولی خطای عدم وجود فایل رو برنامه نشون میده ؟!!!
برنامم رو چطور سازگار کنم ؟!
سلام.
مطمئنی با ی فارسی هست؟ فکر میکنم اشتباه میکنی و ي عربی هست. همون فایل رو با ي عربی چک کن ببین پیدا میکنه؟
مطمئنم با ی فارسی هست.
من با هردوتا ی (فارسی و عربی) جستجو می کنم ولی هیچ کدوم رو پیدا نمی کنه ! اصلا به ی حساسیت داره !
خودتون چک کنید ببینید می تونید یه فایل عکس که توی اسمش حرف "ی" هست مثل( jpg.علی )رو میتونید با picturebox or imagebox باز کنید ؟!
البته ----------> این علی که اسم عکس هست "ی " اون با ی فارسی نوشته شده باشه !
سلام.
پروژتو بذار ببینیم چی کار کردی.
خیلی سادست توش یه کامپوننت searchfile داره که فایل هارو پیدا میکنه !تکست باکس اول محل جستجو تکست باکس دوم نام فایل هست و تو لیست باکس موارد پیدا شده حالا من برنامه رو طوری طراحی کردم که وقتی رو اسامی فایل های پیدا شده تو لیست باکس کلیک کنی اون عکس رو نشون بده .
کامپوننت سرچ جوریه که اگه *عل رو جستجو کنی jpg.علی رو نشون میده حالا وقتی رو اسم اون تو لیست باکس کلیک می کنم عکس نشون داده نمیشه و پیغام خطا میگیره که فایل وجود نداره !!!!
این مشکل خیلی عجیبه ؟!!!! چرا ویژوال بیسیک 6 با ی فارسی مشکل داره ؟!!!
من یه کنترل پیدا کردم که با اون ازقسمت custome که بالای مشخصات کنترل هست می تونم فایل عکس رو باز کنم !
ولی بازم وقتی می خوام با استفاده از تابع باز کردن عکس این کارو بکنم باز نمیشه ؟!!!
این لینک کنترل هستش ؟!!
کنترل Alpha Image
چرا به اين VB6 اينقدر حرف مي زنين؟ بابا من روي VB تعصب دارم!!!
من تو پست قبليم هم گفتم مشكل شما هيــــــــــــــــــــــــــــــــچ ربطي به اين VB مادرمرده نداره عزيزم ويندوزته كه مشكل داره
الان اين كد شما رو با هر دو مدل ي ,ى تست كردم ، هرچند اصلا از اين كامپوننت سرچ فايل خوشم نيومد بيش از حد تو مخيه
اما در هر صورت جواب مي ده و فايل رو پيدا مي كنه و وقتي روش كليك مي كنم عكس رو لود مي كنه.
مشكل صد در صد با خود ويندوز هست
ویندوز من xp sp3 هستش در ضمن رو ویندوز xp های دیگه هم تست کردم بازم پیدا نمی کرد؟!
شاید مشکل از ورژن VB باشه ورژنی هست که به صورت دیفالت یونیکد رو پشتیبانی کنه! حالا یعنی من چیکار کنم واسه مشکلم؟!
ویندوز شما چیه ؟! آیا باید تنظیمات خاصی انجام بدم!؟ غیر از اینکه زبان رو تو تب سوم region and language رو farsi بزارم ؟!
------------------------------------
در ضمن اومدیم و من زبان ویندوز خودم رو با اون فایلی که شما گفتید درست کردم نمی تونم که تو تموم ویندوز هایی که این برنامه اجرا میشه این کارو بکنم ؟!(کیبور همشون رو تصحیح کنم!)
راستی میشه یه کامپوننت سرچ بزارید که یونیکد رو ساپورت کنه !