سلام من یه pwm رو دادم به یه فیلتر پایین گذر و حالا میخوام باهاش حدود 36 تا led rgb رو روشن کنم میخواستم بدونم با آپ آمپ میشه تقویتش کرد؟ اگه میشه چه طوری؟
با تشکر.
[
attachment=8080]
(۱۷-آبان-۱۳۹۱, ۱۶:۳۲:۴۴)فروم باز نوشته است: [ -> ]سلام من یه pwm رو دادم به یه فیلتر پایین گذر و حالا میخوام باهاش حدود 36 تا led rgb رو روشن کنم میخواستم بدونم با آپ آمپ میشه تقویتش کرد؟ اگه میشه چه طوری؟
با تشکر.
با توجه به تعداد led ها اگر جریان ماکس 36 عدد رو در زمان حداکثر بودن خروجی حدود 1 آمپر در نظر بگیریم؛میتونید از مدار زیر استفاده کنید!
مقاومت 220 اهم رو برای محدود کردن جریان در زمان پیک خروجی قرار دادم ،میتونید ب صورت تجربی کم و زیادش کنید.
موفق باشید
(۱۷-آبان-۱۳۹۱, ۲۲:۰۴:۵۲)student-p نوشته است: [ -> ]با توجه به تعداد led ها اگر جریان ماکس 36 عدد رو در زمان حداکثر بودن خروجی حدود 1 آمپر در نظر بگیریم؛میتونید از مدار زیر استفاده کنید!
مقاومت 220 اهم رو برای محدود کردن جریان در زمان پیک خروجی قرار دادم ،میتونید ب صورت تجربی کم و زیادش کنید.
موفق باشید
دوست عزیز شماره ای سی رو یه مقاومت و خازن و ننوشتین
این مدار یه مبدل pwm به موج سینوسی هست
ممنون
سلام مدار من خیلی محدوده آی سی آپ آمپ نمیشه استفاده کرد؟
شاید بهتر باشه سوالم رو این طوری طرح کنم:
من تو دیجیتال از ULN برای تقویت جریان کشی استفاده میکردم
حالا معادل ULN رو برای ولتاژ آنالوگ میخوام یعنی یه ولتاژ که متغیر هست از 0 تا 5 رو بگیره و همون ولتاژ رو تو خروجی بهم بده با جریان بیشتر البته منبع توانایی دادن جریان بیشتر رو داره
مثلا به ورودی ولتاژ 2.2 ولت 50 میلی آمپر بدم تو خروجی همون ولتاژ 2.2 ولت 1 آمپر رو بهم بده
مثل uln که بهش ولتاژ 5 ولت 100 میلی آمپر میدادیم تو خروجی 5 ولت 500 میلی آمپر رو داشتیم
امیدوارم منظورم رو رسونده باشم
با تشکر فراوان
کسی چنین آی سی سراغ نداره؟
شما PWM رو به یه ترانزیستور بده و اون طرف یه دو تا خازن پدر مادر دار (3000uاینا) فقط فرکانس PWM رو کم کم زیاد کن تا به جایی میرسه که دیگه چشمک نمیزنه و نور ثابت میشه
هرچی خازن زیاد تر شه ویا فرکانس بالا بره کم و زیاد شدن نور به چشم کمتر میاد
یه همچین چیزی
(۱۸-آبان-۱۳۹۱, ۱۰:۵۹:۰۸)فروم باز نوشته است: [ -> ]سلام مدار من خیلی محدوده آی سی آپ آمپ نمیشه استفاده کرد؟
خوب،بدون آپ-امپم میتونید اجرایش کنید ؛یعنی خروجی فیلتر رو مستقیما بدین به ترانزیستور(
فقط اینجوری ی خورده از لحاظ حفاظتی و ایمنی کارتون میاد پایین)
((اون آپ-امپی که در اینجا گذاشتم فقط یه بافر هست برای محافظت از میکرو در برابر اضافه جریان در زمان خرابی احتمالی!
که میتونید از اون به عنوان یه تقویت کننده هم کمک بگیرید.))
(۱۸-آبان-۱۳۹۱, ۰۰:۳۶:۱۷)hadikh73 نوشته است: [ -> ] (۱۷-آبان-۱۳۹۱, ۲۲:۰۴:۵۲)student-p نوشته است: [ -> ]
دوست عزیز شماره ای سی رو یه مقاومت و خازن و ننوشتین
این مدار یه مبدل pwm به موج سینوسی هست
ممنون
از آی سی معروف 741 یا 324 و یا 358 استفاده کنید؛مقاومت 6.8 تا 10 کیلواهم و خازن 47 تا 220 میکرو فاراد(که البته همه اینا بستگی به فرکانس سیگنال PWM تون داره)
در ضمن خروجی پس از عبور از فیلتر مذکور ی سیگنال مستقیم (البته با میزان ریپل قابل قبول)است که بر گرفته از سطح زیر نمودار سیگنال PWM هست(
نه ی سیگنال سینوسی)
موفق باشید