ايران ويج

نسخه‌ی کامل: تغييرات در فروم(گفتگو) نظرتون چيه؟.
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
دوستان من ديدم فروم يه چند وقته خيلي فعال شده و دوستان زياد توش پست ميزنن ولي در عين حال رنگ آميزي هم مشكل داشت .
علت اصلي رنگ آميزي بد فروم اين بود كه من دو برنامه PHPnuke(سايت اصلي) و PHPbb(فروم گفتگو) رو با هم تركيب كرده بودم و در واقع اين كار باعث اين اشكالات ميشد چرا كه استايل اصلي مربوط به PHPbb با اينكار غير فعال شده بود واسه همين از استايل مربوط به نوك استفاده ميكردم كه اونم خيلي از استايهاي اصلي PHPbb رو نداشت.
نظرتون راجب استايل جديد چيه و اين رنگ آميزي خوب هست يا نه.
در ضمن از اين به بعد اسميلي ها هم كار ميكنن و مشكل فونت و اندازه و رنگ و اينطور چيزها رو هم نداريم. :P 8) 8O Amaze
راستي امكان داره توي كوكي هاتون كمي مشكل داشته باشيد اگه ديديد مشكل داريد اقدام به حذف كوكي كنيد.
راستي يه بحث ديگه كه از اين به بعد كسي كه وارد سايت ميشه وارد شده به فروم حساب نميشه و كسي كه فقط توي فروم باشه تو سايت حساب نميشه مجبورم اين دو آمار رو جدا گانه تو سايت نشون بدم.
دستت درد نكنه :wink: ما ديروز داشتيم كور مي‌شديم. امروز كلي لذت برديم. Biggrin خيلي كار خوبي كردي! رنگها خيلي جالب شده و اين شكلكها كه عشق همه ماست :mrgreen:
دمت گرم و سرت خوش باد جاويد :P :!: :?:
سلام!
به نظر من قبليه قشنگتر بود ولي اينم خوبه چون از Amaze :cry: :arrow: :idea: داره!
به نظر منم قبلیه بهتر بود ولی اینم بدک نیست :wink: :cry:
بد نيست ولي حالا عشق است Amaze :roll: Amaze
اگه كل سايت رو اين شكلي كني بهتره ، چون استايل سايت هم ، همچيني يه نموره تاريكه !! از رنگاي شاد استفاده كني ، به نظر من بهتره. Amaze :arrow: :arrow: :wink:
امير جون اونم در دست اقدامه ، بابا لامصب اين سايت اينقدر گنده شده هي عوض شده كه ديگه اگه بخوام از نسخه هاي بالاتر نوك (PHPnuke) استفاده كنم بايد كلي تغييرات بدم واسه همين فعلا صبر كردم تا يه نسخه نسبتا خوب و قابل اطمينان بياد و من اين دفعه تغييرات رو توش جوري اعمال كنم كه قابليت ارتقاع رو از دست ندم(يعني ماجولها رو كه تغيير ميدم جوري بدم كه اگه ارتقاعي در كار بود راحت بشه) بعدش ديگه سايت استاد ميشه ولي حداقلش فعلا نميتونم اقدام كنم.
ايشا لله كاروبارت زود تر جور شه !! و يه دستي هم به رنگ و روي سايت بكشي!!
قبليه قشنگ تر بود اين هم خوبه . ولي :
چون استاي پي اچ پي ناك اين سايت تيره مي باشد بهتر است از رنگهاي تيره استفاده شود ( اقتباس از مجله ي وب )
Toxic_Program نوشته است:قبليه قشنگ تر بود اين هم خوبه . ولي :
چون استاي پي اچ پي ناك اين سايت تيره مي باشد بهتر است از رنگهاي تيره استفاده شود ( اقتباس از مجله ي وب )
مجله وب اينو گفته ؟ ميشه دقيتر بگي شايد برگردوندم به حالت قبليش؟
با با دمت گرم اشكان اتون چي بود 6 ساعت بايد نگاش ميكرديم
دمت گرم
خداحافظ