ايران ويج

نسخه‌ی کامل: كمك در استفاده از ماسك ادين و ام اس فليكس در وي بي
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
[تصویر:  manifest.bmp]

درود
دوستان من يه فرمي مثل اين بالايي دارم . روش كار اينه كه هر وقت يوزر تاريخ معيني وارد ميكنه و روي دكمه شو كليك مي كنه تمام رويدادهاي اون روز را بايد توي جدول پاييني نشون بده
من adodc را به ديتا وصل كردم و تو قسمت recordsource تكست انتخاب كردم و كد زير نوشتم
select * from reservation
اونوقت تو button كد زير نوشتم

adodc1.recordsours=select * from reservationform where date= " & "'" maskedit1.text & "'" &s

adoc1.refresh
بعد از اين نميدونم كه بايد چه كار كنم.در ضمن من از اكسس به عنوان ديتابيس استفاده مي كنم
ممنون ميشم اگه دوستان بتونند كمك كنم
موفق باشيد
كسي انيجا نيست كه به ما كمك كنه
سلام

خوب اين كار رو كردي؟ مشكلت چيه؟
مشكل اينه كه نمي دونم چطوري ام اس به adodc وصل كنم .
وقتي ميخوام از تو properteis داتاسورس رو انتخاب كنم به من اجازه نميده و اون كدي كه اونجا نوشتم ناقص هستش
سلام

دوست عزيز FlexGrid امكان برقراري ارتباط با شي ADO رو نداره مگر اينكه از DAO استفاده كني ولي با توجه به مشكلات DAO پيشنهاد ميدم از شي microsoft Hierarchical flex grid استفاده كني كه با شي Adodc كار مي كنه بعد كدت رو بنويس
:wink:
مرسي از راهنمايي ميرم و تجربه مي كنم
آقاي mrizvandi مرسي جواب داد :)
شرمنده دوستان يه مشكلي ديگه پيش اومد :?
وقتي صفحه لود ميشه همه چيز درست كار ميكنه و همه چيز و نشون ميده ولي وقتي تو ماسك اديت بوكس تاريخ وارد مي كنم و روي دكمه show كليك مي كنم ارور ميده.
فكر مي كنم اشكال از كد باشه چون اون كد واسه وقتيه كه ما مي خواهيم از تكست استفاده كنيم. من ميدونم كه بايد از دستور format استفاده كنم ولي روش كار با اين دستور بلد نيستم.
ممنون ميشم اگه دوستان دوباره منو راهنمايي كنن
دوستان كمك پليز
سلام

فكر كنم تا حالا مشكلت حل شده و خيلي هم دير شده :oops:
اما:
TEXT رشته تايپ شده رو همراه با كاراكترهاي جايگزين ( _ ) برمي گردونه
FormatedText رشته رو با فرمت مورد نظر و بدون كاراكتر جايگزين برمي گردونه
:wink: