ايران ويج

نسخه‌ی کامل: آی سی pwm
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام آی سی هست که یه سری ورودی بگیره و برای ما pwm یا ولتاژ Dc تولید کنه؟ و Enable هم داشته باشه؟ ورودیش هم ثابت نیست مثلا با میکرو بشه کنترلش کرد؟

مثلا یه ورودی عدد یا پالس یا هر چیز دیگه بگیره و تو خروجی یه ولتاژ مثلا 2.2 ولت به ما بده؟

البته این ولتاژ باید بسته به ورودی مدار باشه
سلام.
تو کتاب علی کاهه این پروژه هستش.
با آپ امپ این کارو کرده.
pwm میگیره و خروجیش ولتاژه DC هستش.
اگه علی کاهه رو نداری تا خودم توضیحش بدم؟
ممنون مشیم یه توضیح برام بدی یا اگه کتاب رو داری اسکنش رو برام بزاری
راستی با DAC میشه این کار رو کرد؟ اکه اشتباه نکنم خروجی DAC باید یه pwm باشه درسته؟

با تشکر.
یه سری اسیلاتور هایی هست که در موبایل و مخابرات بیشتر کاربرد دارن بهشون ولتاژ مستقیم میدیم از خرجی شون فرکانس میگیریم
با تغییر ولتاژ فرکانس هم تغییر میکنه
سلام با يه سرچ ساده تو گوگل مي توني كتاب رو دانلود كني
تو سايت مهندس يار
خود میکرو PWM‌داره می خوای چی کار کنی؟
ممنون دوست عزیز بله میکرو pwm داره ولی 4 تا داره نه 200 تا من میخوام pwm رو لچ کنم تا بتونم 200 تا pwm متفاوت ازش بگیرم.

نقل قول: یه سری اسیلاتور هایی هست که در موبایل و مخابرات بیشتر کاربرد دارن بهشون ولتاژ مستقیم میدیم از خرجی شون فرکانس میگیریم
با تغییر ولتاژ فرکانس هم تغییر میکنه

میشه در این مورد بیشتر توضیح بدید؟ به این اسیلاتور ها چی میگن؟ میشه با pwm میکرو کنترلش کرد؟ بعد اگه ولتاژ مستقیم رو ازش قطع کنیم چی ؟ بازم هم فرکانس رو به ما میده؟

ببخشید سوالات زیاد شد
بهشون میگن VCO که مخفف همون voltage controlled oscillator هست اندازه خیلی کوچیکی دارن اما شما اگه بخواین میتونید اون رو خودتون هم بسازین معمولا بابالا رفتن فرکانس توی اسیلاتور ها اندازه کوچیک میشه
این مدارات به ما PWM میده و ما فقط میتونیم با تغییر دادن ولتاژ اون فرکانس خروجی رو تغییر بدیم
اگه ولتاژ رو قطع کنیم نه دیگه نمیده
اگه توی گوگل جست و جو کنید بهتره