۲۰-آبان-۱۳۹۱, ۲۲:۲۳:۵۵
۲۱-آبان-۱۳۹۱, ۰۰:۵۰:۴۸
خیلی واضح هست که
۳۱-فروردین-۱۳۹۲, ۱۱:۳۹:۳۴
سلام امید جان
من دقیقاً مثل تصویر تنظیم می کنم، حتی وقتی با این برنامه ساده پرورام می کنم نه اون پورت سی و نه پورت بی کار میکنن، اما وقتی یه مگا8 رو بدون تنظیم فیوز بیت پروگرام می کنم جواب میده !
[attachment=9180]
اینم عکس همون مدار ساده فقط برای تست کردن ال سی دی ،چقدر مرتب :-)
[attachment=9181]
من دقیقاً مثل تصویر تنظیم می کنم، حتی وقتی با این برنامه ساده پرورام می کنم نه اون پورت سی و نه پورت بی کار میکنن، اما وقتی یه مگا8 رو بدون تنظیم فیوز بیت پروگرام می کنم جواب میده !
کد:
$regfile = "M8def.dat"
$crystal = 8000000
Config Lcdpin = Pin , Db4 = Pinb.2 , Db5 = Pinb.3 , _
, Db6 = Pinb.4 , Db7 = Pinb.5 , Rs = Pinb.0 , E = Pinb.1
Config Lcd = 16 * 2
Config Portc = Output
Main:
Locate 1 , 1
Lcd "****************"
Locate 2 , 1
Lcd "++++++++++++++++"
Set Portc.0
Waitms 100
Set Portc.1
Waitms 100
Reset Portc.0
Waitms 100
Reset Portc.1
Waitms 100
Goto Main
End
[attachment=9180]
اینم عکس همون مدار ساده فقط برای تست کردن ال سی دی ،چقدر مرتب :-)
[attachment=9181]
۳۱-فروردین-۱۳۹۲, ۱۸:۵۴:۳۹
سلام مسلم جان
فیوزیت ها که درسته و رو 8مگ داخلی تنظیمه
تو Progisp تیک verify eeprom رو بردار(لازم نداریم)
بعد تنظیم فیوزیت ها هم قبلش پایین تنظیمات write سمت چپی رو بزن و بعد auto کن
اون خازن تو سخت افزار واسه چیه؟
فیوزیت ها که درسته و رو 8مگ داخلی تنظیمه
تو Progisp تیک verify eeprom رو بردار(لازم نداریم)
بعد تنظیم فیوزیت ها هم قبلش پایین تنظیمات write سمت چپی رو بزن و بعد auto کن
اون خازن تو سخت افزار واسه چیه؟
۳۱-فروردین-۱۳۹۲, ۲۲:۴۶:۰۵
(۳۱-فروردین-۱۳۹۲, ۱۸:۵۴:۳۹)r0b0 نوشته است: [ -> ]بعد تنظیم فیوزیت ها هم قبلش پایین تنظیمات write سمت چپی رو بزن و بعد auto کنمنظورتون erase است؟
نقل قول: اون خازن تو سخت افزار واسه چیه؟خب برا صاف کردن ولتاژ میکرو، برا جلوگیری از نویز رو ال سی دی ، نمیدونم یک همچین چیزایی
۳۱-فروردین-۱۳۹۲, ۲۳:۱۹:۵۴
نقل قول: من دقیقاً مثل تصویر تنظیم می کنم، حتی وقتی با این برنامه ساده پرورام می کنم نه اون پورت سی و نه پورت بی کار میکنن، اما وقتی یه مگا8 رو بدون تنظیم فیوز بیت پروگرام می کنم جواب میده !شما مطمعنی که میکروت سالمه؟ همون میکرو رو روی 1مگ داخلی تنظیم کن ببین جواب میده؟
ضمنا هردوتا میکرو نوعشون یکیه؟ یعنی هردوتا نوع a یا هردوتا نوع l هستن؟
برای تشخیص حرف آخرشون و نگاه کن ببین a یا l نوشته؟
نقل قول: منظورتون erase است؟نه همون write
تو همون عکسی که از progisp گذاشتی نگاه کنید متوجه منظورم میشید
پایین فیوزبیت ها(0 و 1 ها) یه گزینه write داره که واسه اطمینان قبل auto کردن write رو بزن
۳۱-فروردین-۱۳۹۲, ۲۳:۲۹:۵۳
(۳۱-فروردین-۱۳۹۲, ۲۳:۱۹:۵۴)r0b0 نوشته است: [ -> ]شما مطمعنی که میکروت سالمه؟ همون میکرو رو روی 1مگ داخلی تنظیم کن ببین جواب میده؟
ضمنا هردوتا میکرو نوعشون یکیه؟ یعنی هردوتا نوع a یا هردوتا نوع l هستن؟
برای تشخیص حرف آخرشون و نگاه کن ببین a یا l نوشته؟
نه همون write
تو همون عکسی که از progisp گذاشتی نگاه کنید متوجه منظورم میشید
پایین فیوزبیت ها(0 و 1 ها) یه گزینه write داره که واسه اطمینان قبل auto کردن write رو بزن
write رو دیدم، آره سالم بود اما بعد از تنظیم فیوز بیت دیگه...
نه دیگه با 1 مگا هم جواب نمیدن.
هر دو از نوع ال هستن.
یه میکرو دیگه هم با write امتحان می کنم...
۳۱-فروردین-۱۳۹۲, ۲۳:۴۳:۲۴
نقل قول: آره سالم بود اما بعد از تنظیم فیوز بیت دیگه...اصلا امکانش نیست با تنظیم رو فرکانس داخلی میکرو دود بشه!
نه دیگه با 1 مگا هم جواب نمیدن
نقل قول: یه میکرو دیگه هم با write امتحان می کنم...تیک verify eeprom رو هم بردار
یک بارم تیک fuse program رو بردار و فقط همون write و بزن(من همین کار رو میکنم و هیچ موقع تیک fuse program رو نمیذارم)
۰۱-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۰۸:۳۵:۰۲
امید جان، سومی مگا8 هم رفت توهوا! :-(
اینبار اول رایت رو زدم ،بعد تیک program fuse رو برداشتم و auto رو زدم. همونطوری شد که دوتایه قبلی شدن، میکرو هیچ کاری انجام نمیده! امدم باز رو همون 1 مگا تنظیم کردم اما باز جواب نداد.
یعنی چه دردی دارن ...!
اینبار اول رایت رو زدم ،بعد تیک program fuse رو برداشتم و auto رو زدم. همونطوری شد که دوتایه قبلی شدن، میکرو هیچ کاری انجام نمیده! امدم باز رو همون 1 مگا تنظیم کردم اما باز جواب نداد.
یعنی چه دردی دارن ...!
۰۱-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۵:۱۱:۱۹
نقل قول: امید جان، سومی مگا8 هم رفت توهوا!مسلم جان با تنظیم فیوزبیت کلاک داخلی ، هیچ موقع میکرو نمیره رو هوا
اگه فقط فیوز کلاک و دستکاری کرده باشی و تغذیه اضافی به میکروهات نداده باشی مطمن باش هر سه تا میکروت سالمن.
شما یه برنامه فلاشر ساده بنویس رو همون 8مگ داخلی و با یکی از میکروهات امتخان کن
اگه جواب نداد سخت افزارت مشکل داره(حتما شماتیک سخت افزارش و بذار روسایت تا بررسی بشه)
۰۲-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۱:۰۶:۵۸
(۰۱-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۵:۱۱:۱۹)r0b0 نوشته است: [ -> ]مسلم جان با تنظیم فیوزبیت کلاک داخلی ، هیچ موقع میکرو نمیره رو هواآره درسته که مثل اشتباه در فیوزبیت های خارجی نیست(چون اونجا دیگه میکرو پروگرام نمیشه) اما الان دیگه هر برنامه ای رو مگاها میریزم درست جواب نمیدن.
اگه فقط فیوز کلاک و دستکاری کرده باشی و تغذیه اضافی به میکروهات نداده باشی مطمن باش هر سه تا میکروت سالمن.
شما یه برنامه فلاشر ساده بنویس رو همون 8مگ داخلی و با یکی از میکروهات امتخان کن
اگه جواب نداد سخت افزارت مشکل داره(حتما شماتیک سخت افزارش و بذار روسایت تا بررسی بشه)
مثلاً امدم گفتم که 2 دو تا ال ای دی رو هر کدوم به فاصله 1 ثانیه از هم روشن و خاموش کن، اما یکیش که اصلاً روشن نمیشه و اون یکی هم اینقدر سرعت روشن و خاموش شدنش زیاده که فکر می کنی ثابت روشنه! با فرکانس های دیگه هم امتحان کردم باز همین بود.
برا سخت افزارم، رویک برد دیگه این کار بالا رو انجام دادم و نه روی بردبورد.
حالا واقعاً موندم چکار کنم! از طرفی با فیوز بیت ها مشکل دارم و از طرفی هم اون رطوبت سنج رو میگین که حتماً باید فیوزبیت داخلی تنظیم کنم :-(