۲۱-آبان-۱۳۹۱, ۱۷:۵۳:۲۱
سلام دوستان خسته نباشید
یه مشکل داشتم میخواستم ببینم کسی میتونه کمک کنه
من با mswnsck خیلی زیاد کار میکنم و از متد های GET و POST هم زیاد استفاده میکنم ولی الان به یه مشکل برخوردم داخل متد POST
تقریا مبشه گفت 90% درخواست هایی که با متد POST ارسال میکنم در قسمت Content-Type مقدار application/x-www-form-urlencoded قرار میدم ولی الان به سایتی برخودم که به جای اون مقدار چنین چیزی داره
اول این که میخواستم ببینم اون عدد جلوی boundary از کجا باید بیارم دوم این که در قسمت کوکی هم 8 کوکی مختلف داره که همشو پیدا کردم فقط مونده PHPSESSID که نمیدونم از کجا باید پیداش کنم
در قسمت DATA ارسالی هم 2 مقدار LastClick و Form_Token هست اون هاهم نتونستم پیدا کنم
دوستان بدجوری کارم گیره هرچیزی به ذهنتون میزسه بگید
یه مشکل داشتم میخواستم ببینم کسی میتونه کمک کنه
من با mswnsck خیلی زیاد کار میکنم و از متد های GET و POST هم زیاد استفاده میکنم ولی الان به یه مشکل برخوردم داخل متد POST
تقریا مبشه گفت 90% درخواست هایی که با متد POST ارسال میکنم در قسمت Content-Type مقدار application/x-www-form-urlencoded قرار میدم ولی الان به سایتی برخودم که به جای اون مقدار چنین چیزی داره
کد:
Content-Type: multipart/form-data; boundary=---------------------------1194248275436
در قسمت DATA ارسالی هم 2 مقدار LastClick و Form_Token هست اون هاهم نتونستم پیدا کنم
دوستان بدجوری کارم گیره هرچیزی به ذهنتون میزسه بگید