ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مدار تايمر و بازر
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام به دوستان
من يك مدار درست كردم كه مي خوام يه لامپ رو وقتي روشن كنه كه بهش اتصال ميدي و وقتي اون اتصال قطع شد لامپ بعد از 11 ثانيه خاموش بشه و در همين حال وقتي كه لامپ روشن ميشه با يه پايه ديگه يه بازر به حالت زنگ اخطار روشن بشه و چشمك بزنه و مشكلم اينجاست كه من مي خوام وقتي كه مي خواد بعد 11 ثانيه خاموش بشه اگر باز اون اتصال وصل شد بازر به صدا در بياد اين برنامه رو خودم نوشتم ممنون ميشم اگه ايرادتش رو بگيد و كاملش كنيد اونطوري كه گفتم چون خودم ديگه نتوستم ممنون .
کد php:
$regfile "m8def.dat"
$crystal 1000000
Config Portb 
Output
Config Portd 
Input
T0
:
Portd.0 1
Do
Debounce Pind.0 T1
Loop
T1
:
Do
Set Portb.6
Debounce Portd.0 
T2
Set Portb.7
Wait 1
Reset Portb.7
Debounce Pind.0 
T2
Wait 2
Loop
T2
:
Debounce Pind.0 T1
Waitms 11000
Debounce Pind.0 
T1
Reset Portb.6
Goto T0 
بعد اگر بخوام بازر بعد از 10 بار خاموش و روشن شدن قطع بشه چي ؟
هيچكس نبود
(۲۱-آبان-۱۳۹۱, ۲۱:۲۹:۲۴)mazyar97 نوشته است: [ -> ]سلام به دوستان
من يك مدار درست كردم كه مي خوام يه لامپ رو وقتي روشن كنه كه بهش اتصال ميدي و وقتي اون اتصال قطع شد لامپ بعد از 11 ثانيه خاموش بشه و در همين حال وقتي كه لامپ روشن ميشه با يه پايه ديگه يه بازر به حالت زنگ اخطار روشن بشه و چشمك بزنه و مشكلم اينجاست كه من مي خوام وقتي كه مي خواد بعد 11 ثانيه خاموش بشه اگر باز اون اتصال وصل شد بازر به صدا در بياد اين برنامه رو خودم نوشتم ممنون ميشم اگه ايرادتش رو بگيد و كاملش كنيد اونطوري كه گفتم چون خودم ديگه نتوستم ممنون .
کد php:
$regfile "m8def.dat"
$crystal 1000000
Config Portb 
Output
Config Portd 
Input
T0
:
Portd.0 1
Do
Debounce Pind.0 T1
Loop
T1
:
Do
Set Portb.6
Debounce Portd.0 
T2
Set Portb.7
Wait 1
Reset Portb.7
Debounce Pind.0 
T2
Wait 2
Loop
T2
:
Debounce Pind.0 T1
Waitms 11000
Debounce Pind.0 
T1
Reset Portb.6
Goto T0 
بعد اگر بخوام بازر بعد از 10 بار خاموش و روشن شدن قطع بشه چي ؟
اینجوری که من متوجه شدم شما اینو می خواهی
وقتی که پایه d.0 یک شد پایه b.6 روشن بشه و یه بیزر که به پایه d.7 وصله صدا بده
وقتی مه پایه d.0 صفر شد بیزر خاموش بشه و بعد از 11 ثانیه پایه b.6 خاموش شود
اگر زمان باید دقیق باشه(11 ثانیه) باید حتما تایمر روشن کنی چون تاخیر دقیق نیست
برای روشن کرد بیزر بهتره از دستور
sound portd.7,100,100
استفاده کنی جون راحت تره بعدش می تونی با تغییر اعداد 100 به هر عدد دیگری صداش رو عوض کنی
موفق باشید
ممنون دوست عزيز بابت راهنمايي از دستور sound استفاده كردم ولي چندتا مشكل دارم.
1.اينكه بار اول كه دكمه رو ميزني چراغ روشن ميشه و بازر فعال نميشه
2.بعد كه بار دوم روشن ميشه بعدش كه دكمه رو قطع ميكني نه چراغ نه بازر قعط ميشه
خواستم بگم لطفا راهنماييم كنيد
اينم فايل بيسيك و پروتئوس :
هيچكس نبود كمك ما بكنه ؟
(۲۶-آبان-۱۳۹۱, ۱۳:۳۰:۳۱)mazyar97 نوشته است: [ -> ]هيچكس نبود كمك ما بكنه ؟

سلام دوست گرامی
دوستان سرشون شلوغه
این فایلی که در پیوست میذارم همون چیزیه که به دردت میخوره
قبل از اینکه play پروتئوس بزنی ورودی رو به سطح یک ببر ( روی input یک کلیک کن تا به رنگ قرمز در بیاد ). بعد این کار play کن .
با صفر کردن ورودی ، lamp فعال میشه و با یک کردن دوباره ورودی ، lamp فعال میمونه و buzer به حالت چشمک زن در میاد ( به مدت 11 ثانیه ) . میان 11 ثانیه اگر دوباره ورودی رو صفر کنی buzer خاموش ولی lamp فعال هست .

موفق باشی .....Happy
ممنون دوست عزيز كه به زحمت افتادي و اومدي
ولي اين اون برنامه اي نيست كه من مي خوام ,من ميخوام :
وقتي پورت d.0 يك (يا به اصطلاح وقتي كه نه يك ونه صفر (اين طور بهتره اگه بشه))هيچي كار نكنه و وقتي كه 0 شد لامپ روشن بشه و همزمان با اون بازر هم شروع به كار كنه و اگر off شد (نه يك بود نه صفر )بازر قطع بشه (اگه كار ميكرد)و بعد يازده ثانيه لامپ خاموش بشه و اگر بين اين يازده ثانيه باز ورودي 0 شد لامپ روشن بمونه و بازر هم شروع به كار كنه.
راستي ميشه با ميكرو كاري كرد كه لامپ كم كم خاموش بشه مثل چراغ سقفي سمند يا نه ؟
ممنون بابت راهنمايي هاتون
(۲۶-آبان-۱۳۹۱, ۱۶:۰۰:۳۳)mazyar97 نوشته است: [ -> ]ممنون دوست عزيز كه به زحمت افتادي و اومدي
ولي اين اون برنامه اي نيست كه من مي خوام ,من ميخوام :
وقتي پورت d.0 يك (يا به اصطلاح وقتي كه نه يك ونه صفر (اين طور بهتره اگه بشه))هيچي كار نكنه و وقتي كه 0 شد لامپ روشن بشه و همزمان با اون بازر هم شروع به كار كنه و اگر off شد (نه يك بود نه صفر )بازر قطع بشه (اگه كار ميكرد)و بعد يازده ثانيه لامپ خاموش بشه و اگر بين اين يازده ثانيه باز ورودي 0 شد لامپ روشن بمونه و بازر هم شروع به كار كنه.
راستي ميشه با ميكرو كاري كرد كه لامپ كم كم خاموش بشه مثل چراغ سقفي سمند يا نه ؟
ممنون بابت راهنمايي هاتون

سلام
میکرو نمیتونه پایه آزاد رو تشخیص بده
اون پایه ای که آزاد باشه سریع تغییر میکنه ( یک و صفر میشه ) . پس بنابراین نمیشه تشخیص داد .

آره میشه . میتونی از pwm میکرو استفاده کنی .

موفق باشی .....
اشكال نداره خوب اگه همون صفر و يك هم باشه فقط اگه امكان داره اونطور كه گفتم برنامه رو تغيير بدين ممنون
(۲۶-آبان-۱۳۹۱, ۲۲:۳۰:۴۰)mazyar97 نوشته است: [ -> ]اشكال نداره خوب اگه همون صفر و يك هم باشه فقط اگه امكان داره اونطور كه گفتم برنامه رو تغيير بدين ممنون

سلام
امیدوارم که منظورتون همین باشه

موفق باشی .....
ممنون دوست عزيز اره منظورم همين بود
صفحه‌ها: 1 2