ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کمک کمک....ََ
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
مدتی هست که در استفاده از سرویس adsl م به مشکل بر خوردم اونم اینکه وقتی مودمم رو روشن میکنم با توجه به اینکه هیچ استفاده ایی از اینترنت ندارم اما طی فقط چند دقیقه حدود 100 مگ دریافت دیتا دارم (بیخود و بی جهت)!

تنظیمات isp مودمم هم رو PPPOE هست!
در ضمن Automatic Updates هم OFF هست و حتی Antivirus رو هم Disable کردم!

نرم افزار خواصی هم ندارم که بخواد آپدیت ش؟!

خواهشا راهنمایی کنید!!!
۱ - چراغ دریافت و ارسال اطلاعات؛ روی مودم چشمک میزنه ؟!
۲ - از کجا متوجه شدید میشید که ۱۰۰ مگ رفته ؟؟
۳ - سرعت اینترنتتون چقدره که توی چند دقسقه ۱۰۰ مگ میشه دانلود کرد ؟ Biggrin
احتمالا وقتی مودم رو روشن می کنین و علامت شبکه کنار ساعت بالای خودش از ایجاد ارتباط صحبت می کنه و می نویسه 100 مگ.
پ.ن : احتمالا دارم سرم رو می زنم دیوار
مودمتون چی هست ؟ معمولی یا وایرلس باذکر مدل؟

مودم تون روی حالت اتوماتیک آپدیت هست؟
(۲۳-آبان-۱۳۹۱, ۰۰:۴۶:۵۱)modj.ir نوشته است: [ -> ]احتمالا وقتی مودم رو روشن می کنین و علامت شبکه کنار ساعت بالای خودش از ایجاد ارتباط صحبت می کنه و می نویسه 100 مگ.
پ.ن : احتمالا دارم سرم رو می زنم دیوار

آره اون 100 مگ رو نمیگم که،اون که مربوط به سرعت شبکه هست؛منظورم اینه که مثلا مودم رو برای 6 دقیقه روشن کردم تو عرض این شش دقیقه ی چیزی حدود 28 مگ دانلود داره در صورتی که خودم هیچ استفاده ایی نمیکنم!(اونم با چ سرعتی..)

(۲۳-آبان-۱۳۹۱, ۰۱:۴۶:۴۳)abbasalifix نوشته است: [ -> ]مودمتون چی هست ؟ معمولی یا وایرلس باذکر مدل؟

مودم تون روی حالت اتوماتیک آپدیت هست؟

Tp-link6901
وایرلس هم داره ولی Deactive ش کردم
این اتوماتیک آپدیتی رو که میگین تا حالا ن دیدم،ن شنیدم!(یعنی میخواد مودم رو آپدیت کنه؟ اونم با 148 مگ؟)

(۲۲-آبان-۱۳۹۱, ۲۱:۱۱:۴۴)babyy نوشته است: [ -> ]۱ - چراغ دریافت و ارسال اطلاعات؛ روی مودم چشمک میزنه ؟!
۲ - از کجا متوجه شدید میشید که ۱۰۰ مگ رفته ؟؟
۳ - سرعت اینترنتتون چقدره که توی چند دقسقه ۱۰۰ مگ میشه دانلود کرد ؟ Biggrin

1-بله چشمک میزنه؛اونم چ چشمکی!!!Wink
2-هم از سایت ISP هم از connectionم
3-سرعت رو ول کن(512)؛من ک دارم شاخ در میارم وقتی هیچ استفاده ایی ندارم ولی بیخود و بی جهت دارم دیتا Recive میکنم!!!

خواهشا اگه میشه ی خورده سریع راهنمایی کنین تا،اگه راهی نیس windows رو عوض کنم!
مودم رو pppoeکانفیگ کنید و از سیستم جدا کنید
مشکل رو بررسی کنید
سلام
ن PPPOE ن Bridge جواب نمیداد!
خلاصه ویندوز رو بعوضیدم مشکل حل شد!
کمک کمک کمک
سلام من دی وی دی رامم غیب شده چند دفه ان اینستال کردم و رستارت کردم درس نشد همش هم ای ارور رو میده
Windows cannot start this hardware device because its configuration information (in the registry) is incomplete or damaged. (Code 19)
لطفا بهم جواب بدین خیلی لازم دارم
خوش اومدین
دی وی دی رام چه ربطی به مودم داشت
اگه از ویندوز 7 استفاده میکنید نرم افزار 7fix رو دانلود کنید و با اون ویندوز تون رو تعمیر کنید احتمالا با تعمیر ریجیستری باید رفع بشه