ايران ويج

نسخه‌ی کامل: بایاس ترانزیستور
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
خیلی گلی دوست عزیز Happy Clap

ببخشید من یه مدت بود که دنبال این فرمولا میگشتم یه سوال دیگه هم داشتم ممنون میشم فرمولش رو برام بنویسی من با ترانزیستور چه طوری میتونم کلید زنی هم انجام بدم؟ به کدوم پایه ها مقاومت میخوره و ترتیب پایه ها چه طوری بسته میشه؟ فرمول محاسبه اون رو هم برام بنویسی ممنون میشم

با تشکر.
سلام
اون مداری که بستم برای کلید زنی هست . رابطه ها هم از همون رابطه ها استفده میشه .

موفق باشی ....
می تونی مقاومت توی بیس رو برداری و به جای این ترانزیستور irf640 بزاری
یدونه موسفت هست بررای سوییچ زنی خیلی خوبه فکر کنم تا ۱۶ آمپر رو هم تحمل می کنه
پس ، از این مدار هم میتونم برای کلید زنی استفاده کنم هم برای تقویت جریان درسته؟
آره دوست عزیز

موفق باشی .....
دوست عزیز یه سوال دیگه هم داشتم این فرمولهایی که گذاشتید برای تمام ترانزیستور هاست یا برای npn و pnp فرمولش جداست؟

با تشکر.
سلام کسی نیست؟
سلام
نه ، فرقی نمیکنه ، فقط باید با فرمول های کمی بازی کنی
فقط npn با یک ( Vin > 0.7 ) فعال میشه و
pnp با صفر ( Vin < 0.7 ) فعال میشه

موفق باشی .....
یعنی تو npn که ولتاژمون 5 ولت بود و تو فرمول داشتیم : 0.7 - 5 تو pnp داریم 0.7 + 5
و تو npn که به بیس یک میدادیم با مقاومت ، تو pnp باید بهش صفر بدیم با مقاومت
درست متوجه شدم؟

با تشکر.
کسی نیست؟
سلام
فکرمیکردم به جواب رسیدین !
دوست مون ربو جلال توی تصویری که گذاشتن واضح بود
http://www.iranled.com/forum/attachment.php?aid=8103
شما باید یه ترانزیستور با جریان مناسب داشته باشین مثلا ترانزیستور tip122 مقدار 5 آمپر جریان میده
و از جایی که شما نیاز به مدار برای سویچ کردن دارین نیاز به فرمل خاصی نیست و فقط این مدار با دادن ولتاژ +5 به مقاومت روی پایه بیس ترانزیستور رو فعال میکنه و جریان 5 آمپر به مصرف کننده میرسه
البته بهتره که وقتی ترانزیستور مثلا 5 آمپر هست 4 آمپر بیشتر ازش نکشیم و جریان های بالای 2 آمپر رو براش هیت سینگ در نظر بگیریم
صفحه‌ها: 1 2 3