ايران ويج

نسخه‌ی کامل: بایاس ترانزیستور
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
با سلام من یه ولتاژ 5 ولت 25 میلی آمپر دارم میخوام با ترانزیستور جریانش رو تقویت کنم یعنی بار 1 آمپر بهش وصل کنم میشه بگید ترانزیستور رو چه طوری باید بایاس کنم؟ شماره ترانزیستور رو هم بزارید ممنون میشم.

با تشکر.
سلام
از اين مدار استفاده كنيد (ترانزيستور 2n3055) :[تصویر:  schematic_7805_3055.gif]
ممنون دوست عزیز ولی من نمیخوام برق ورودی مدار رو تقویت کنم .
ولتاژ ورودی به مدار من 5 ولت 10 آمپر رگوله شده هست.
میخوام از هر خروجی لچ (74hc573) که 25 میلی آمپر میتونه بده 1 آمپر بکشم چه طوری باید ترانزیستور رو بهش وصل کنم؟

با تشکر.
شما كلكتور ترانزيستور رو به ورودي 5 ولت كه 10 امپر است وصل كنيد و اميتر به + مصرفي و زمين هم - مصرفي
بيس ترانزيستور به خروجي 74573

تو اين فروم فك كنم همه خوابن يه سوال پرسيدم كسي جواب نداده حتي يه نفر نيومده يه اسپم بده :(

http://www.iranled.com/forum/thread-24834.html
ممنون دوست عزیز ولی به بیس ترانزیستور نیازی نیست مقامت وصل کنیم؟
در مورد سوالت هم که تو اون فروم پرسیدی من با پاور ال ای دی کار نکردم و نمیتونم نظری بدم

با تشکر.
چرا اگه يك كيلو بزاري فك كنم كافي باشه ولي بايد تست كنين اگه مشكلي هم ايجاد شد يك ديود يكسوساز (400x)به بيس وصل كنين (آند به اي سي)
جریان رو می خوای سینک کنی یا سورس Biggrin
یعنی جریان می کشی یا می خوای بدی؟
یه راهش اینه که یه ترانزیستور منفی بگیری ایمتر رو زمین کنی بیس رو با یه مقاومت ۳.۳ کیلو وصل کنی به لچ و بار رو هم توی کلکتور بزاری
همه نقشه رو بکش تا بگم درسته یا نه
میخوام با لچ 36 تا led رو روشن کنم ولی لچ نمیتونه یه همچین جریانی بده میخوام این جریان رو از ترانزیستور بکشم و لچ هم فقط دستور میده که LED ها روشن و خاموش بشن

همین نقشه منظورتون بود؟ درسته؟ یه ترانزیستور 2n3055 گذاشتم همون که دوستمون تو پست های قبلی گفته بود

[تصویر:  topsxitj7nqzvu39gch3.jpg]

ولی به نظرتون 2n3055 خیلی زیاد نیست برای 5 ولت 1 آمپر؟ ترانزیستور دیگه ای نیست که 1 آمپر نهایتا 2 آمپر بهم بده؟
(۲۵-آبان-۱۳۹۱, ۲۲:۱۷:۱۸)فروم باز نوشته است: [ -> ]میخوام با لچ 36 تا led رو روشن کنم ولی لچ نمیتونه یه همچین جریانی بده میخوام این جریان رو از ترانزیستور بکشم و لچ هم فقط دستور میده که LED ها روشن و خاموش بشن

همین نقشه منظورتون بود؟ درسته؟ یه ترانزیستور 2n3055 گذاشتم همون که دوستمون تو پست های قبلی گفته بود

[تصویر:  topsxitj7nqzvu39gch3.jpg]

ولی به نظرتون 2n3055 خیلی زیاد نیست برای 5 ولت 1 آمپر؟ ترانزیستور دیگه ای نیست که 1 آمپر نهایتا 2 آمپر بهم بده؟

سلام
میتونی از tip41 استفاده کنی . کار 2n3055 رو انجام میده . 6A - 40V تحمل میکنه

فایل مورد نظر را داخل پیوست گذاشتم
اگر مقاومت بیس رو کم کنی جریان کلکتور بیشتر میشه و بالعکس .
الان با این مقاومت 220 اهمی که گذاشتید چند آمپر میتونم از tip41 بکشم؟

اگه فرمول خاصی هم داره ممنون میشم برام بنویسید

با تشکر.
(۲۶-آبان-۱۳۹۱, ۱۲:۱۸:۳۴)فروم باز نوشته است: [ -> ]الان با این مقاومت 220 اهمی که گذاشتید چند آمپر میتونم از tip41 بکشم؟

اگه فرمول خاصی هم داره ممنون میشم برام بنویسید

با تشکر.

سلام
با توجه به خواسته شما ، میتونیم 1 آمپر از کلکتور عبور دهیم

فرمولش رو هم داخل پیوست قرار میدم
صفحه‌ها: 1 2 3