ايران ويج

نسخه‌ی کامل: آیسی 1307 و ارسال تقویم به سون سگمنت
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام

من یک مداری ساختم که با استفاده از مگا 8 و آیسی تقویم 1307 میخوام یک ساعت با بک آپ داشته باشم
حالا مشکل من اینجاست که من میخوام روی سون سگمنت ماه و روز رو نمایش بدم ، و چون مال آیسی به میلادی هست اومدم کد برنامه رو خودم نوشتم بطوری که هر 24 ساعت یک واحد به متغیر day داده میشه و هر 30 روز یک واحد به متغیر mounth اضافه میشه ، و مقادیر day , mounth رو یک سون سگمنت چهارتایی نمایش داده میشه

من قلا مشابه همین مدار رو با ال سی دی ساختم و بخوبی کار کرده ، اما الان با سون سگمن که ساختم ، متاسفانه سون سگمنت درست نشون نمیده و مطمئن هم هستم که مشکل تو کد نویسی هست و اعداد رو نمیتونم درست رو سون سگمنت نشون بدن

چهار تا هم کلید برای افزایش ساعت و دقیقه و روز و ماه گذاشتم و یک کلید گذاشتم تا از وروری پایه d.6 یک بود ساعت و اگر صفر بود ماه و روز نمایش داده بشه

حالا نمیدونم چرا سون سگمنت قاطی کرده و درست نشون نمیده !!
خواهش میکنم کمکم کنیدSad مطمئنم که مشکل اصلیم تو کد نویسی مربوط به ارسال اطلاعات به سون سگمنت هست

فایل بسکام و پرتیوس رو آپلود میکنم تا دوستان راحت مطالعه کنید
بچه ها خواهش می کنم کمک کنیدHeart

[attachment=8102]
این فوروم انگار کلا مرده دیگه
تو قسمت PIC هم یک هفته هست کسی جوابم رو نداده
(۲۶-آبان-۱۳۹۱, ۱۶:۳۰:۴۱)sinastar نوشته است: [ -> ]این فوروم انگار کلا مرده دیگه
تو قسمت PIC هم یک هفته هست کسی جوابم رو نداده
نه نمرده و هنوز داره نفس می کشهTongueBiggrin
من اینجا جوابتونه دادم ولی دیگه از شما خبری نشد امروز هم شانسی این پست رو دیدم و کلی تعجب کردمAmaze چون شما پستی زدید و دیگه سراغش نیومدید
موفق باشیدWink