سلام
يه مگا 16 رو خاستم با كدويژن پروگرام كنم يكي دوتا اختار در مورد نوشتن يا پاك كردن eeprom داد اكي كردم بعد هم ارور داد حالا ميخام با همون بسكام پروگرامش كنم اصلا ميگه چيپ پيدا نشد
آيا مگا 16 سوخته؟
اين ارور رو ميده
با تشكر
دوستان كمك كنيد
مگا 16 من سوخته؟
سلام دوست عزيز
من در حد مهندسين اينجا نيستم كه بخوام دقيق بگم ولي ديدم كه كسي جوابتون رو نداده گفتم اوني رو كه ميدونم بگم
اين اخطار پيدا نكردن اي سي كه بياد يعني اينكه يا ايسي سوخته يا پروگرامر مشكل داره همين اخطار رو وقتي كه هيچ پروگرامي بهش وصل نيست همين اخطار ميده
وقتي برق ميكرو رو تامين ميكنيد داغ نميشه؟اگه داغ ميشه يعني سوخته.
اين تا حدي كه من ميدونم بود اگر هم اشتباه بود ببخشيد من تا اين حد مي دونستم
اگه سوال ديگه بود در خدمتتم.
(۲۶-آبان-۱۳۹۱, ۲۱:۴۴:۳۲)jansfred نوشته است: [ -> ]سلام
يه مگا 16 رو خاستم با كدويژن پروگرام كنم يكي دوتا اختار در مورد نوشتن يا پاك كردن eeprom داد اكي كردم بعد هم ارور داد حالا ميخام با همون بسكام پروگرامش كنم اصلا ميگه چيپ پيدا نشد
آيا مگا 16 سوخته؟
اين ارور رو ميده
با تشكر
سلام
دوست عزیز من با پروگرامر stk500 که شما استفاده می کنید ، زیاد کار نکردم و بیشتر با usbasp کار می کنم که پیشنهاد می کنم تهیه کنید.
اما در مورد خطا که مربوط به پیدا نشدن میکروی شماست ، همونطور که دوست عزیز mazyar97 اشاره کردند، احتمال داره پروگرامر شما درست نصب یا فیوزهاش درست تنظیم نشده باشه!
ابتدا از نصب و عملکرد صحیح پروگرامرتون مطمعن بشید و بعد برید سراغ تست میکرو.
قبلا با این پروگرامر کار کردید؟ نتیجه گرفتید؟
ضمنا یه موردی هم این پروگرامرها دارند که رو ویندوز سون 64 بیت خوب کار نمی کنند، اگه سیستمتون 64 بیت باشه، درست کار نمی کنه.
سلام دوستان عزيز
من با اين پروگرامر مگا 32 و 8 رو بدون كوچكترين مشكل پروگرام ميكنم
اين مگا 16 هم نو خريدم تا حالا باهاش كار نكرده بودم خاستم يه برنامه كدويژن رو پروگرام كنم دقيق يادم نيست يكي دوتا ارور يا اخطار داد منم اكي كردم(گمونم گفت eeprom رو حذف و يكي ديگه واسش جايگزين بشه) بعد يكم طول كشيد يهو ارور داد
ديگه هم كد ويژن اين پروگرامر رو نميشناسه
ديگه هم بسكام مگا 16 رو نميشناسه
ولتاژ بالا هم ندادم يعني اصلا ولتاژي ندادم(همون ولتاژي هست كه پروگرامر به ميكرو ميده)(پروگرامرم ازين مدلهاي 6 پين هست)
وقتي هم پروگرامر رو وصل مي كنم داغ نميكنه
توي كدويژن اين ارور ميده
stk500 error entering programming mode
الان يعني سوخته؟
دوهفته پيش 7هزار تومن خريدم
جايي سراغ داريد ميكرو ارزون بفروشه؟
با تشكر