سلام
تو رو خدا کمک کنید
چند روزه که هیچ فایلی از روی فلشم پاک یا Cut نمیشه و مدام اررور میده.
فلش باز میشه و هیچ مشکلی نداره، تمام فایلها رو هم راحت باز و اجرا میکنه ولی هیچ فایلی پاک نمیشه و فلش هم فرمت نمیشه. از خیلی راهها امتحان کردم ولی فرمت نشد.بعضی فایلها هم که بعد از چند ثانیه تاخیر پاک میشن، وقتی فلش رو دربیارم و دوباره وصل کنم، بازم هستشون!!!
راستی؛ از بین 4 تا فلشم ، دو تاشون اینجوری شده و اون 2تای دیگه مشکلی ندارن. فلش یکی از دوستام هم طبق توصیفاتی که میکرد، همین اتفاق براش افتاده!!!!
دلیلش چیه؟؟؟؟ به نظرتون ویروسه؟ یااینکه فلش معیوب یا نیم سوز شده؟
اين مشكل مربوط به ويروس هست
فلش ها رو بايد به يك سيستمي كه آلوده نيست متصل و اونها رو ويروس كشي كنيد يا اگر اطلاعات داخلشون برات مهم نيست
مستقيما فرمتشون كنيد.
با یه آنتی ویروس توپ مثل نود32 به همراه آپدیت همین هفته و یه انتی ویروس یو اس بی از شر همه ویروس ها خلاص بشین
سلام
گاهی ویروس ها فایل و پوشه های اصلی را مخفی میکنن و به همان اسم خودشان را کپی میکنن !به نظر من اول سایز فایلهاتو برسی که اگر همه یک سایز بودن حتما ویروس هست و فایلهای اصلیتون مخفی شده!اگر اینطور باشه بعد از ویروس کشی ویروس ها پاک میشن ولی چون فایلهای اصلی هستن هیچی از فضای فلش کم نمیشه!باید از folder options و اجازه بدی تا فایلهای مخفی شده را نمایش بده!الان چون سیستم الودس فکر نکنم امکان پذیر باشه!
سلام
ممنون از پاسخ های دوستان
ولی هیچکدوم از اینها جواب سوال من نبودن
اولا که سیستمم ویروسی نیست و مطمئنم که هیچگونه ویروسی نداره
دوما آنتی ویروس نود32 نسخه ی اصلی دارم و هرلحظه بروز هست
سوما تمام این ویروسهایی که مطرح کردین رو می شناسم و بلدم با هرکدومشون چطور باید مقابله کنم، ولی هیچکدوم از این ویروسها رو ندارم
چهارما اون دوستی که گفتن فرمت کن، اگر دقت می کردین گفتم به هیچچچچچچ وجه فرمت نمیشه. هرکاری کردم فرمت نشد. حالا چه پیشنهادی دارین؟؟؟
اگر ویروس بود ، بقیه ی فلشها هم میگرفتن که نگرفتن، فقط 2تاشون گرفتن.
اگر هم فلش نیمسوز شده باشه، سوالم اینه که چطور همزمان برای 2تا فلش این اتفاق افتاده!!!؟؟
نقل قول: اولا که سیستمم ویروسی نیست و مطمئنم که هیچگونه ویروسی نداره
يعني خود رئيس شركت ESET هم تا به حال با اين اطمينان نگفته سيستمش ويروسي نيست!!
نقل قول: دوما آنتی ویروس نود32 نسخه ی اصلی دارم و هرلحظه بروز هست
البته آنتي ويروي بدي نيست اما توصيه مي كنم زياد بهش اعتماد نكني!!
نقل قول: سوما تمام این ویروسهایی که مطرح کردین رو می شناسم و بلدم با هرکدومشون چطور باید مقابله کنم، ولی هیچکدوم از این ویروسها رو ندارم
ممكنه واقعا ويروسي نشده باشي اما وقتي مي گي فايل ها رو مي توني باز كني و مشكل فقط در حذف يا فرمت هست
ديگه نمي شه گفت مشكل از خود فلشه، يان جور مشكلات مربوط به اجراي يك برنامه خارجي بر روي فايل هاي روي فلش
هست، مثلا اگر يك فايل متني كه داخل فلش هست رو با NotePad باز كني،مادامي كه اون فايل باز هست نمي توني پاكش
كني يا ديسكت رو فرمت كني
نقل قول: چهارما اون دوستی که گفتن فرمت کن، اگر دقت می کردین گفتم به هیچچچچچچ وجه فرمت نمیشه. هرکاری کردم فرمت نشد. حالا چه پیشنهادی دارین؟؟؟
دقت نكردي گل پسر فتم بزن به يه سيستمي كه ازش مطمئني، يا با اون سيستم ويروس كشيش كن يا با اون سيستم
فلش رو فرمت كن. يعني با يه سيستم ديگه!!
نقل قول: اگر ویروس بود ، بقیه ی فلشها هم میگرفتن که نگرفتن، فقط 2تاشون گرفتن.
نكته جالبيه و به همين دليل ممكنه از ويروس هم نباشه
نقل قول: اگر هم فلش نیمسوز شده باشه، سوالم اینه که چطور همزمان برای 2تا فلش این اتفاق افتاده!!!؟؟
اگر نيم سوز شده باشه بايد سوالت رو اين طوري بپرسي كه چرا هر چهارتاش نسوخته؟!! چون بعضي از سيستم ها
به خاطر اتصال يا نقص ولتاژ ر پورت USB به سرعت فلش ها رو مي سوزونن، يكي از مواردي كه گارانتي مادام العمر فلش هاي
ترانسنت رو باطل مي كرد ،اتصال فلش به پورت USB جلوي كيس ها بود!!
تشکر از توضیحات کاملتون
اولا گل پسر نهههههههه ، خانم معلم
دوما فلش بابام هم اینطور شده!!! با اینکه اصلا به سیستم خودم وصلش کردم، اونم همین مشکل براش پیش اومده
الانم با 2-3 تا لپتاپ و یه pc امتحان کردم، فرمت نشدن!!
توی ویندوز xp که فرمت میکنم ، تا آخرش میره و لحظه ی آخر این اررور رو میده :
Windows was unable to complete the format
از توی Command Prompt هم که میزنم فرمت بشه، این اررور رو میده :
Invalid media or Track 0 bad - disk unusable
(۰۲-آذر-۱۳۹۱, ۱۳:۵۷:۲۷)zgolestan نوشته است: [ -> ]تشکر از توضیحات کاملتون
دوما فلش بابام هم اینطور شده!!! با اینکه اصلا به سیستم خودم وصلش کردم، اونم همین مشکل براش پیش اومده
سلام
اگه فلش شما فرمت نمیشه، برنامه hard disk low level format رو دانلود کنید و باهاش فرمت کنید؛
چند باری منم این مشکل فرمت نشدن و داشتم که با این برنامه فرمت کردم و فلش مثل روز اولش صفر میشه
(۰۲-آذر-۱۳۹۱, ۱۳:۵۷:۲۷)zgolestan نوشته است: [ -> ]تشکر از توضیحات کاملتون
سلام منم این مشکل رو دارم البته ظاهرا از سال 91 تا 96 جوابی براش پیدا نشده !!!!!!!!!!!!!
اگه کسی راه حلی پیدا کرده برام تلگرام کنید متشکر .
zinar@
اگر storge device باز میشه و میتونید توش عملیات نوشتن و خوندن انجام بدید قطعا بد سکتور هست ،محلشم ب احتمال قوی نزدیک سکتور صفر است
در غیر اینصورت اگر مشکل فرمت دارید ،راه حل های زیادی مثه فرمت سطح پایین تغییر بیت رایت پروتکت (ممکنه توسط ویروس یا سیستم عامل دستکاری شده باشه) به صورت دستی یا نرم افزاری یا سخت افزاری
برای مشکل های ریشه ایی مثله نشناختن ،عود مجدد مشکل،پاک شدن و برگشت خودکار داد ها،تغییر سایز حافظه و...فریم ورک دستگاه ذخیره سازی دوباره ری پروگرام شه
ک هر برند با برند دیگه توی عملیات متفاوته ک اینجا آموزش خوبی براش هست:
http://www.flashdrive-repair.com/2014/02...ormat.html