ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ذخیره دیتا در بانک های MDF توسط VB
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام خدمت تمامی دوستان
من یک برنامه کوچک تحت VB 2010 نوشتم و هدفم اینکه در یک دیتابیس تحت SQL اطلاعاتم رو ثبت کنم. الآن یک هقته میشه که تمام راه ها از قبیل TSQL, TableAdapter و ... رو امتحان کردم اما اطلاعات در DataGrid به بانک اصلی انتقال پیدا نکرده و قفط در حافظه میمونه.
من SQL Server رو جداگانه نصب نکردم و از همون ورژن همراه (Express) استفاده کردم.
لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم.
سلام.
سوالتون خیلی کلیه و نمیشه بهش پاسخ داد.
n تا دلیل میتونه داشته باشه.
store procedure ها رو اشتباه نوشتید. connection string درست ست نشده. الگوریتم برنامه مشکل داره و ... .

ضمنا شما سوال رو در انجمن ویبی6 مطرح کرده بودید. باید سوال رو در بخش دات نت مطرح بفرمایید.

---------------------------------------------------------------------------------------------

تاپیک منتقل شد.
سلام
از پاسختون ممنونم. در یک سایت خارجی جواب رو پیدا کردم. من با Component های وی بی کار میکردم و طبق گفته های help و یا sample های آموزشی پیش میرفتم که متوجه شدم هربار که برنامه رو اجرا میکنم یه کپی از دیتابیس در فولدر debug بطور موقت کپی میشه و اونجا کارای ذخیر انجام میشه که بعد از خروج از برنامه او کپی حذف میشه. با آدرس محل دیتابیس در LINQ مشکل حل شد. اما اگر ممکنه میخواستم با یک نمونه برنامه برای استفاده از Connection String and Recordset راهنماییم کنید. ممنون میشم.