ايران ويج

نسخه‌ی کامل: هنگ کردن گوشی زمان پخش اهنگ با هندزفری
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان

زمانی ک هندز فری میزنم و اهنگ گوش میدم بعد از ی مدت (مثلا پخش یک تراک)هنگ میکنه و مجبور میشم باطری گوشی را دربیارم!مشکل از چی میتونه باشه؟(گالکسی اس 2)
سلام

اگه موقع پخش آهنگ تو هر دو حالت با هندزفری و بدون هندزفری هنگ کنه، مورد ویروسی باید داشته باشه!

اما اینکه فقط موقع استفاده از هندزفری هنگ می کنه، مورد از سوکت گوشی شماست و مورد سخت افزاری داره و احتمالا اگه کانکتور یا همون سوکت گوشی رو تعویض کنید ، مشکلتون رفع بشه.
(۰۴-آذر-۱۳۹۱, ۲۰:۰۶:۰۱)r0b0 نوشته است: [ -> ]سلام

اگه موقع پخش آهنگ تو هر دو حالت با هندزفری و بدون هندزفری هنگ کنه، مورد ویروسی باید داشته باشه!

اما اینکه فقط موقع استفاده از هندزفری هنگ می کنه، مورد از سوکت گوشی شماست و مورد سخت افزاری داره و احتمالا اگه کانکتور یا همون سوکت گوشی رو تعویض کنید ، مشکلتون رفع بشه.

ممنون از پاسخگویی تون!این اتفاق همیشه رخ نمیده اگر پروسس را کم کنم احتمالش کم میشه!فکر نکنم ویروس باشه چوت همون روزای اول اینطوری میشد!
احتمال میدم مشکل از آسیب دیدن فریمور گوشی باشه
با فلش رفع میشه
(۰۵-آذر-۱۳۹۱, ۱۱:۱۹:۴۱)abbasalifix نوشته است: [ -> ]احتمال میدم مشکل از آسیب دیدن فریمور گوشی باشه
با فلش رفع میشه

بار اول ک هندز فری نصب کردم اینطور شد!ولی همیشه اینطور نمیشه!یعنی فلش نیازه؟
معمولا این مشکل دو روش رفع میشه
فلش
و تعویض کپسول گوشی
(۰۵-آذر-۱۳۹۱, ۲۱:۰۵:۵۲)abbasalifix نوشته است: [ -> ]معمولا این مشکل دو روش رفع میشه
فلش
و تعویض کپسول گوشی

اقا این کپسول ک گفتی چی هست؟
یه بخشی از مدار تبدیل صدا هست که معمولا برای بلند گو و هندز فری مشترکه مثل یه ای سی هست که مقدار های دیجیتال روتبدیل به انالوگ میکنه البته کار اصلیش اینه و خیللی کارای دیگه هم میکنه
(۰۵-آذر-۱۳۹۱, ۲۳:۲۹:۴۸)abbasalifix نوشته است: [ -> ]یه بخشی از مدار تبدیل صدا هست که معمولا برای بلند گو و هندز فری مشترکه مثل یه ای سی هست که مقدار های دیجیتال روتبدیل به انالوگ میکنه البته کار اصلیش اینه و خیللی کارای دیگه هم میکنه

ببین اگر مشکل چیزی باشه ک شما میگین من همیشه باید مشکل داشته بامش ولی من گاهی ب مشکل میخورم!
معمولا مشکلی که من میگم 80 درصد وقتی خودشو نشون میده که گوشی سرد سرد یا گرم گرم باشه