۰۹-آذر-۱۳۹۱, ۲۱:۳۴:۴۲
صفحهها: 1 2
۱۰-آذر-۱۳۹۱, ۰۹:۳۴:۳۲
با سلامی مجدد.
دوستان من می خوام مدار آقای لاچینی رو ببندم ، می خوام قبل از بستن نظر شما رو هم بدونم.
[attachment=8161]
طبق توضیحاتش من اگه باتری های 700 میلی آمپر{ نیکل کادمیوم 1.2 ولت} داشته باشم باید بجای مقاوت R1 که 12 اهمه از 14 اهم استفاده کنم . آیا درسته؟
اینجا
و اینکه اگه من از 6 عدد باتری {7.2 ولت} استفاده کنم نیازی به تغییر دیگری هست؟
دوستان من می خوام مدار آقای لاچینی رو ببندم ، می خوام قبل از بستن نظر شما رو هم بدونم.
[attachment=8161]
طبق توضیحاتش من اگه باتری های 700 میلی آمپر{ نیکل کادمیوم 1.2 ولت} داشته باشم باید بجای مقاوت R1 که 12 اهمه از 14 اهم استفاده کنم . آیا درسته؟
اینجا
و اینکه اگه من از 6 عدد باتری {7.2 ولت} استفاده کنم نیازی به تغییر دیگری هست؟
۱۰-آذر-۱۳۹۱, ۱۸:۴۶:۲۵
از دوستان کسی نظری نداره؟
یعنی من همین مدارو شروع کنم شروع کنم؟
یعنی من همین مدارو شروع کنم شروع کنم؟
۱۶-آذر-۱۳۹۱, ۱۶:۰۸:۲۳
سلام
اول می خواستم با استفاده از میکرو یه شارژر بسازم،بعد گفتم فقط یه شارژر باشه کافیه.امدم مدار بالا رو بستم شارژ می کنه اما اتوماتیک قطع نمی کنه,یه جایه کار می لنگه.من از الکترونیک زیاد نمی دونم برای همین از دوستان تقاضا دارم مدار رو بررسی تا در صورت نیاز تغییرات لازم رو اعمال کنند.با تشکر
"همچنان به یاری سبزتان نیازمندیم"
اول می خواستم با استفاده از میکرو یه شارژر بسازم،بعد گفتم فقط یه شارژر باشه کافیه.امدم مدار بالا رو بستم شارژ می کنه اما اتوماتیک قطع نمی کنه,یه جایه کار می لنگه.من از الکترونیک زیاد نمی دونم برای همین از دوستان تقاضا دارم مدار رو بررسی تا در صورت نیاز تغییرات لازم رو اعمال کنند.با تشکر
"همچنان به یاری سبزتان نیازمندیم"
۱۷-آذر-۱۳۹۱, ۰۲:۲۵:۵۹
من معمولا اینجور مدارایی رو پیشنهاد نمیدم و بهتره که یه میکرو باشه که مدام ولتاژ رو سنس میکنه
۲۶-مهر-۱۳۹۳, ۱۶:۰۹:۳۱
(۰۶-آذر-۱۳۹۱, ۲۱:۴۱:۴۳)r0b0 نوشته است: [ -> ]و در مورد شارژ خودکار هم توضیح دادم ، باید از یه آپ امپ به حالت تقویت کننده تفاضلی استفاده کنید؛
مثلا شما به یکی از پایه های ورودی آپ امپ باتری رو وصل می کنید و پایه دیگه رو به میکرو وصل می کنید.
و در برنامه به میکرو تعریف می کنید که وقتی ولتاژ باتری از ولتاژ مبنا کمتر شد ، پایه میکرو را که به پایه دیگر آپ امپ وصل شده رو فعال کنه و رو خروجی آپ امپ یه ولتاژی رو ایجاد کنه.
و درنتیجه خروجی آپ امپ رو به یک پایه شارژر و پایه دیگر شارژر رو به زمین بدی و شارژر رو به باتری وصل کنی... به همین راحتی
امید جون میگم استفاده از ADC خود میکرو که راحت تره!!
البته من منظور شما رو دقیق نفهمیدم هنوز

۲۶-مهر-۱۳۹۳, ۱۷:۰۵:۳۳
(۲۶-مهر-۱۳۹۳, ۱۶:۰۹:۳۱)رسول نوشته است: [ -> ]
امید جون میگم استفاده از ADC خود میکرو که راحت تره!!
البته من منظور شما رو دقیق نفهمیدم هنوز
شما هم نبش قبر آره

منظور منم همون ADC بود
فقط ولتاژ و بجای اینکه مستقیم به ورودی ADC بدیم با یه آپ امپ بعد مقایسه به ورودی میکرو میدیم
به همین خوشمزگی

۲۶-مهر-۱۳۹۳, ۲۲:۲۴:۴۳
:-)
هیچی آخرش امدم با تقسیم مقاومتی مثبت باتری رو دادم به یه پین میکرو از یه حدی که باتری ولتاژش افت میکرد پینه صفر میشد و منم بعد دستور شارز می دادم. دعوا نکنید :-)
هیچی آخرش امدم با تقسیم مقاومتی مثبت باتری رو دادم به یه پین میکرو از یه حدی که باتری ولتاژش افت میکرد پینه صفر میشد و منم بعد دستور شارز می دادم. دعوا نکنید :-)
صفحهها: 1 2