ايران ويج

نسخه‌ی کامل: نحوه قرار دادن باتري هاي قابل شارژ
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
با سلام
با عرض پوزش این موضوع رو بایداینجا مطرح می کردم!
قصد دارم داخل یه مداری که با مگا 16 کار می کنه باتری قابل شارژ استفاده کنم،لطفاً راهنمایی کنید که از چه نوع باتری استفاده کنم و نحوه قرار دادن باتری داخل مدار باید به چه شکلی باشد؟
با سپاس
(۰۶-آذر-۱۳۹۱, ۱۹:۰۴:۳۸)live_1389 نوشته است: [ -> ]با سلام
با عرض پوزش این موضوع رو بایداینجا مطرح می کردم!
قصد دارم داخل یه مداری که با مگا 16 کار می کنه باتری قابل شارژ استفاده کنم،لطفاً راهنمایی کنید که از چه نوع باتری استفاده کنم و نحوه قرار دادن باتری داخل مدار باید به چه شکلی باشد؟
با سپاس

سلام

به نظر من از باتری های کتابی 9 یا 12 ولت قابل شارژ با رگولاتور 5 ولت استفاده کنید.

در مورد نحوه قرار گرفتن هم منظورتون و متوجه نشدم!
می خوام که باتری همیشه داخل مدار قرار داشته باشه و وقتی که شارژش خالی شد اتومات باتری شارژ بشه.اینطور نباشه که حتماً باتری رو برداریم و بعداز شارژ کردن مجدداً به مدار متصل کنیم.
فکر کنم بشه کاری کرد که با میکرو مدت زمانی که باتری دشارز می شه رو محاسبه کرد و بعد به همون میزان باتری اتومات شارژ شود.نظرشا چیه؟

این نوع باتری رو که معرفی کردین چطور باید شارژ کنم؟آیا آداپتور خاصی هست؟
(۰۶-آذر-۱۳۹۱, ۱۹:۵۷:۰۶)live_1389 نوشته است: [ -> ]می خوام که باتری همیشه داخل مدار قرار داشته باشه و وقتی که شارژش خالی شد اتومات باتری شارژ بشه.اینطور نباشه که حتماً باتری رو برداریم و بعداز شارژ کردن مجدداً به مدار متصل کنیم.
فکر کنم بشه کاری کرد که با میکرو مدت زمانی که باتری دشارز می شه رو محاسبه کرد و بعد به همون میزان باتری اتومات شارژ شود.نظرشا چیه؟

این نوع باتری رو که معرفی کردین چطور باید شارژ کنم؟آیا آداپتور خاصی هست؟

یعنی باتری میکرو رو تغذیه کنه و بعد از همون تغذیه شارژ بشه، درسته؟

این کار شدنیه و فکر کنم باید بعد اینکه تغذیه رو به میکرو دادید، خروجی اون و تقویت کنید و از طریق مقایسه ولتاژ مبنا با مقدار افت ولتاژ ، به هنگام دشارژ شدن، باتری رو شارژ کنید.
مثلا می تونید از آپ lm324 بعنوان مقایسه کننده ولتاژ استفاده کنید و بعد تو برنامه میکرو شرایطی رو برای شارژ باتری تعریف کنید.


خوش باشید.
ببخشید یکم موضوع رو پیچوندم.یه جاروی شارژی رو مثال بزنم: وقتیکه شارژش خالی بشه اونو به برق متصل می کنند و یه چراغ چشکم زن به علامت اینکه باتری هنوز قابلیت شارژ شدن داره روشن می شه و بعد از اینکه چراغ خاموش شد یعنی باتریها شارژ شدند،حالا طبق همین روش من می خوام اتصال مدار رو دائمی کنم و هر وقت میکرو تشخیص داد باتری نیاز به شارژ شدن داره جریان برق برای شارژ کردن باتری ها متصل بشه، اینو می شه پیاده کرد الان مشکل من اینه که این باتری های کتابی رو چطوری می شه شارژ کرد؟
نقل قول: ببخشید یکم موضوع رو پیچوندم.
خواهش میکنمConfusedBiggrin

نقل قول: یه جاروی شارژی رو مثال بزنم: وقتیکه شارژش خالی بشه اونو به برق متصل می کنند و یه چراغ چشکم زن به علامت اینکه باتری هنوز قابلیت شارژ شدن داره روشن می شه و بعد از اینکه چراغ خاموش شد یعنی باتریها شارژ شدند،حالا طبق همین روش من می خوام اتصال مدار رو دائمی کنم و هر وقت میکرو تشخیص داد باتری نیاز به شارژ شدن داره جریان برق برای شارژ کردن باتری ها متصل بشه، اینو می شه پیاده کرد الان مشکل من اینه که این باتری های کتابی رو چطوری می شه شارژ کرد؟

باتری های کتابی با ولتاژ DC شارژ میشن، اعم از شارژر ، آداپتور ، منبع ولتاژ و... همین

و در مورد شارژ خودکار هم توضیح دادم ، باید از یه آپ امپ به حالت تقویت کننده تفاضلی استفاده کنید؛
مثلا شما به یکی از پایه های ورودی آپ امپ باتری رو وصل می کنید و پایه دیگه رو به میکرو وصل می کنید.
و در برنامه به میکرو تعریف می کنید که وقتی ولتاژ باتری از ولتاژ مبنا کمتر شد ، پایه میکرو را که به پایه دیگر آپ امپ وصل شده رو فعال کنه و رو خروجی آپ امپ یه ولتاژی رو ایجاد کنه.

و درنتیجه خروجی آپ امپ رو به یک پایه شارژر و پایه دیگر شارژر رو به زمین بدی و شارژر رو به باتری وصل کنی... به همین راحتیBiggrin


خوش باشید.
نقل قول: و درنتیجه خروجی آپ امپ رو به یک پایه شارژر و پایه دیگر شارژر رو به زمین بدی و شارژر رو به باتری وصل کنی... به همین راحتیBiggrin
برا پایه بوقی مثل من به این راحتیا نیست Shy
فعلاً لطف کنید و بگید که چطور می شه باتری کتابی 12 ولتی رو با آداپتور 5 ولت شارژ کرد؟
(۰۷-آذر-۱۳۹۱, ۲۲:۳۴:۲۰)live_1389 نوشته است: [ -> ]
نقل قول: و درنتیجه خروجی آپ امپ رو به یک پایه شارژر و پایه دیگر شارژر رو به زمین بدی و شارژر رو به باتری وصل کنی... به همین راحتیBiggrin
برا پایه بوقی مثل من به این راحتیا نیستShy
فعلاً لطف کنید و بگید که چطور می شه باتری کتابی 12 ولتی رو با آداپتور 5 ولت شارژ کرد؟

شما اراده کنید، آسونهWink

رو مدار کار کنید و هر جا بمشکل برخوردید درخواست کمک کنید.



خوش باشید
نقل قول: به نظر من از باتری های کتابی 9 یا 12 ولت قابل شارژ با رگولاتور 5 ولت استفاده کنید.
می گم باطری های کتابی از چه نوعی هستند نيکل متال(ni-mh) يا نيکل کادميوم(ni-cd)؟
اصلاً برای پروژای مثل ساعت مناسب هستند؟
برای این پروژه ها معمولا یه باطری شارژی 2.7 ولتی میزارن و یه باطری 9 یا 4.7 ولتی برای تغذیه کل مدار

لطفا موقع سوال پرسیدن سوالتون رو واضح مطرح کنید

درضمن باطری 12 رو نمیشه با 5 ولت شارژ کرد
(۰۹-آذر-۱۳۹۱, ۱۵:۵۱:۰۲)abbasalifix نوشته است: [ -> ]لطفا موقع سوال پرسیدن سوالتون رو واضح مطرح کنید
چشم استاد
قبلاً مهربونتر بودیدSad Smile
(۰۹-آذر-۱۳۹۱, ۱۵:۵۱:۰۲)abbasalifix نوشته است: [ -> ]درضمن باطری 12 رو نمیشه با 5 ولت شارژ کرد
سپاس
می گم که یه باطری نیکل کادمیوم 1.2 ولتی 700 میلی آمپر دارم , حالا اگه دو تا از این باتری ها رو سری کنم چند آمپر جریان میده؟ دو برابر یا نه؟
واقعاً نمی دونم هااا!
صفحه‌ها: 1 2