باسلام
خدمت شما دوست عزیز
یه سوال داشتم و آن اینکه می خواستم بدانم که اگر ما یه پایگاه داده ی sql server در شبکه داشته باشیم و برنامه ما با آن ارتباط داشته باشد چگونه می توان فهمید که کامپیوتر سروری که sql server بر روی آن قرار دارد فعال است و ما می توانیم با آن ارتباط برقرار کنیم .
مثلا کامپیوتر سرور خاموش نیست ویا ارتباط برنامه ما با آن برقرار است و غیره
با تشکر از همگی شما دوستان عزیز
هر زمان كه خواستي كافيه كانكت بشي به SQL و اگر كانكت شد كه وصلي، اگرم خطا داد كه از روي كد خطا مي توني بفهمي
مشكل چي هست.
درسته ولی من می خواهم که برنامه خطا نده و مثلا اگر اتصال برقرار نشد به کاربر یه پیغام بده که مثلا ارتباط شما با بانک اطلاعاتی با شکست مواجع شد .
خوب من هم همين رو گفتم دوست عزيز
در ابتدا بايد دستور زير رو بنويسيد تا بتونيد خطاهاي به وجود اومده رو كنترل كنيد :
کد:
Private Sub CMDConCheck_Click()
On Error Goto ErrHandler
Adodc.ConectionString= ConStr
adodc.Open
MsgBox "SQL Server Connected!"
Exit Sub
ErrHandler
MSgbox Err.Descraption
End Sub
سلام دوست عزیز
من درواقع داخل برنامه یه کنترول Adodc1 قرارداده ام و در بخش Form_Load برنامه برای تصال به بانک اطلاعاتی سرور از کد زیر استفاده کردم
Adodc1.ConnectionString = "Provider=SQLOLEDB.1;User ID=ali;password=110;Initial Catalog=book;Data Source = 192.168.1.20;"
Adodc1.CommandType = adCmdText
Adodc1.RecordSource = "SELECT * From test1"
Adodc1.Refresh
حالا نمی دونم که این کد شما را چطور باید استفاده کنم در بخش Form_Load و چگونه با کد خودم تر کیب کنم . راهنمایی می کنی لطفا
با تشکر از شما دوست عزیز
کد:
Form1_Load()
On Error Goto ErrHandler
Adodc1.ConnectionString = "Provider=SQLOLEDB.1;User ID=ali;password=110;Initial Catalog=book;Data Source = 192.168.1.20;"
Adodc1.CommandType = adCmdText
Adodc1.RecordSource = "SELECT * From test1"
Adodc1.Refresh
MsgBox "SQL Server Connected!"
Exit Sub
ErrHandler
MSgbox Err.Descraption
End Sub
با تشکر فراروان
من این کد شما را وارد کردم ولی با خطاهای زیر مواجع شدم
![[تصویر: c04925674920.jpg]](http://vne.bigteo.net/img/c04925674920.jpg)
مشکل کجاست به نظر شما