باسلام
خدمت شما دوست عزیز
یه سوال داشتم و آن اینکه می خواستم بدانم که اگر ما یه پایگاه داده ی sql server در شبکه داشته باشیم و برنامه ما با آن ارتباط داشته باشد چگونه می توان فهمید که کامپیوتر سروری که sql server بر روی آن قرار دارد فعال است و ما می توانیم با آن ارتباط برقرار کنیم .
مثلا کامپیوتر سرور خاموش نیست ویا ارتباط برنامه ما با آن برقرار است و غیره
با تشکر از همگی شما دوستان عزیز
هر زمان كه خواستي كافيه كانكت بشي به SQL و اگر كانكت شد كه وصلي، اگرم خطا داد كه از روي كد خطا مي توني بفهمي
مشكل چي هست.
درسته ولی من می خواهم که برنامه خطا نده و مثلا اگر اتصال برقرار نشد به کاربر یه پیغام بده که مثلا ارتباط شما با بانک اطلاعاتی با شکست مواجع شد .
خوب من هم همين رو گفتم دوست عزيز
در ابتدا بايد دستور زير رو بنويسيد تا بتونيد خطاهاي به وجود اومده رو كنترل كنيد :
کد:
Private Sub CMDConCheck_Click()
On Error Goto ErrHandler
Adodc.ConectionString= ConStr
adodc.Open
MsgBox "SQL Server Connected!"
Exit Sub
ErrHandler
MSgbox Err.Descraption
End Sub
سلام دوست عزیز
من درواقع داخل برنامه یه کنترول Adodc1 قرارداده ام و در بخش Form_Load برنامه برای تصال به بانک اطلاعاتی سرور از کد زیر استفاده کردم
Adodc1.ConnectionString = "Provider=SQLOLEDB.1;User ID=ali;password=110;Initial Catalog=book;Data Source = 192.168.1.20;"
Adodc1.CommandType = adCmdText
Adodc1.RecordSource = "SELECT * From test1"
Adodc1.Refresh
حالا نمی دونم که این کد شما را چطور باید استفاده کنم در بخش Form_Load و چگونه با کد خودم تر کیب کنم . راهنمایی می کنی لطفا
با تشکر از شما دوست عزیز
کد:
Form1_Load()
On Error Goto ErrHandler
Adodc1.ConnectionString = "Provider=SQLOLEDB.1;User ID=ali;password=110;Initial Catalog=book;Data Source = 192.168.1.20;"
Adodc1.CommandType = adCmdText
Adodc1.RecordSource = "SELECT * From test1"
Adodc1.Refresh
MsgBox "SQL Server Connected!"
Exit Sub
ErrHandler
MSgbox Err.Descraption
End Sub
با تشکر فراروان
من این کد شما را وارد کردم ولی با خطاهای زیر مواجع شدم
مشکل کجاست به نظر شما