ايران ويج

نسخه‌ی کامل: جابجایی اسامی listbox
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام خسته نباشید دوستان یه سورس میخواستم
ما چهار تا لیست باکس داریم میخوام محتویات چهارتا لیست داخل یه لیست باکس قرار بدم بعد میخوام این لیست رو طوری تغییر بدم که بطور مثال
محتویات list1
a
b
c
محتویات list2
aa
bb
cc
محتویات list3
aaa
bbb
ccc
محتویات list4
aaaa
bbbb
cccc

این چهارتا لیست میریزم داخل یه لیست باکس بعد لیست باکس بصورت قرعه بهم بزنه به صورتی که

ایندیکس ها رعایت بشه یعنی همیشه ایندیکس b از ایندیکس a بزرگتر باشه و همینطور c ایندکسش از ایندیکس a,b بزرگتر باشه و ایندیکس a همیشه از ایندیکس b,cکوچکتر باشه
همیشه ایندیکس bb از ایندیکس aa بزرگتر باشه و همینطور ایندیکس cc از ایندیکس aa,bb بزرگتر باشه و ایندیکس aa همیشه از ایندیکس bb,ccکوچکتر باشه
همینطور ادامه داشته باشه
یک نمونه رندم خودم میریزم داخل یه لیست بصورت قرعه بهم میزنم که شرط های بالا برقرار باشه
نمونه
a
aa
bb
b
aaaa
aaa
bbbb
c
bbb
cccc
cc
ccc

اگر تو محتویات بالا نگاه کنید ایندیکس a از ایندیکس b,c کوچکتره یا ایندیکس cccاز ایندیکس aaa,bbb بزرگتره

ضمنا" محتویات لیست ها هیچگاه با بقیه لیست ها برابر نیست یعنی اگر تو لیست یک a وجود داشته باشه تو بقیه لیست ها a وجود نداره و اینکه list.listcount لیست ها هم شاید تعدادشون باهم برابر باشه شاید نباشه !ممکنه حتی بعض لیست باکس ها خالی باشن خودش باید تشخیص بده

امیدوارم منظورمو تونسته باشم برسونم
اگر سورس مي خواي كه كافيه محتويات هر چندتا ليست باكسي كه داري رو بخوني بريزي داخل ليست باكس مرجع

و خاصيت Sorted اون رو True كني خودش سورت مي كنه برات!
نه عزیز گفتم که میخوام بصورتی که دیدی قرعه کشی میکنن اسامی رو بهم میزنن منم میخوام همینکارو بکنم ولی شروطی هم که گفتم هم برقرار باشه
خودم تونستم بنویسمش گفتم اینجا بذارمش شاید کسی دگه هم مثل من بهش نیاز پیدا کرد
دانلود