ايران ويج

نسخه‌ی کامل: خطا در ارتباط با میکرو
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام خدمت اساتید گرامی

من روی دو کامپیوتر با ویندوز 7 32 و 64 بیت برنامه codevison v2.0.5 را با کرک مربوطه نصب کردم.

برای پروگرام کردن atmega32a از AVRISP MKII بصورت USB دارم استفاده میکنم.
درایور نصب شده در ویندوز و در AVR STDIO 5 OR ATMEL STUDIO 6 با میکرو ارتباط دارم.

موقع ارتباط CODEVISION و خواندن از میکرو حتی chip signature خطای ذیل را می دهد :
"unable to run "\STK500.EXE-cUSB-ms-dATMeg32_I6478".

لطفآ راهنمایی فرمائید
(۰۸-آذر-۱۳۹۱, ۰۹:۴۰:۱۴)webgalaxy نوشته است: [ -> ]با سلام خدمت اساتید گرامی

من روی دو کامپیوتر با ویندوز 7 32 و 64 بیت برنامه codevison v2.0.5 را با کرک مربوطه نصب کردم.

درایور نصب شده در ویندوز و در AVR STDIO 5 OR ATMEL STUDIO 6 با میکرو ارتباط دارم.

موقع ارتباط CODEVISION و خواندن از میکرو حتی chip signature خطای ذیل را می دهد :

لطفآ راهنمایی فرمائید

احتمالا خطا باید مربوط به عدم شناخت پروگرامر باشه به دلایل زیر؛

1-شما شرط 64 یا 32 بیت بودن برنامه پروگرامر رو رعایت نکردید و برنامه تون درست نصب نشده.

2-مشکل پروگرامر با ویندوز 7، که تو برخی از پروگرامرهای usb این مشکل وجود داره.
روی ویندوز xp 32 bit هم این خطا وجود دارده ؟
این stk500.exe چیه ؟
مربوط به میکرو ATMEGA32A نمیشه ؟
نقل قول: روی ویندوز xp 32 bit هم این خطا وجود دارده ؟
بله روی xp هم احتمال خطا وجود داره
نقل قول: این stk500.exe چیه ؟
مربوط به میکرو ATMEGA32A نمیشه ؟
stk500.exe مربوط به نوع سیستم پروگرامر شماست.
با سلام من با میکرو atmega 64 کار می کتم ،دفعه ی اول میکرو پروگرم شد ولی دیگه پروگرمر میکرو رو نمیشناسه .به پایه ی xtal1 هم موج مربعی با فرکاتس 2MEGدادم ولی تاثیری نداشت .لطقا راهنمایی کنید.
(۰۸-مهر-۱۳۹۳, ۱۱:۴۵:۴۶)niki2 نوشته است: [ -> ]با سلام من با میکرو atmega 64 کار می کتم ،دفعه ی اول میکرو پروگرم شد ولی دیگه پروگرمر میکرو رو نمیشناسه .به پایه ی xtal1 هم موج مربعی با فرکاتس 2MEGدادم ولی تاثیری نداشت .لطقا راهنمایی کنید.

سلام
فیوزبیت ها رو به چه شکلی تنظیم کرده بودید؟
موقع پروگرام کردن ، کریستال مابین پین ها XTAL گذاشته بودید؟
(۰۸-آذر-۱۳۹۱, ۰۹:۴۰:۱۴)webgalaxy نوشته است: [ -> ]با سلام خدمت اساتید گرامی

لطفآ راهنمایی فرمائید

سلام.
اینجا رو ببین مثل اینکه با کدویژن ورژن 2.6 مشکلتون باید حل بشه.البته من تاحالا از این پروگرامر نداشتم!

http://www.avrfreaks.net/forum/codevisio...r-studio-5