با سلام خدمت اساتید گرامی
من روی دو کامپیوتر با ویندوز 7 32 و 64 بیت برنامه codevison v2.0.5 را با کرک مربوطه نصب کردم.
برای پروگرام کردن atmega32a از AVRISP MKII بصورت USB دارم استفاده میکنم.
درایور نصب شده در ویندوز و در AVR STDIO 5 OR ATMEL STUDIO 6 با میکرو ارتباط دارم.
موقع ارتباط CODEVISION و خواندن از میکرو حتی chip signature خطای ذیل را می دهد :
"unable to run "\STK500.EXE-cUSB-ms-dATMeg32_I6478".
لطفآ راهنمایی فرمائید
(۰۸-آذر-۱۳۹۱, ۰۹:۴۰:۱۴)webgalaxy نوشته است: [ -> ]با سلام خدمت اساتید گرامی
من روی دو کامپیوتر با ویندوز 7 32 و 64 بیت برنامه codevison v2.0.5 را با کرک مربوطه نصب کردم.
درایور نصب شده در ویندوز و در AVR STDIO 5 OR ATMEL STUDIO 6 با میکرو ارتباط دارم.
موقع ارتباط CODEVISION و خواندن از میکرو حتی chip signature خطای ذیل را می دهد :
لطفآ راهنمایی فرمائید
احتمالا خطا باید مربوط به عدم شناخت پروگرامر باشه به دلایل زیر؛
1-شما شرط 64 یا 32 بیت بودن برنامه پروگرامر رو رعایت نکردید و برنامه تون درست نصب نشده.
2-مشکل پروگرامر با ویندوز 7، که تو برخی از پروگرامرهای usb این مشکل وجود داره.
روی ویندوز xp 32 bit هم این خطا وجود دارده ؟
این stk500.exe چیه ؟
مربوط به میکرو ATMEGA32A نمیشه ؟
نقل قول: روی ویندوز xp 32 bit هم این خطا وجود دارده ؟
بله روی xp هم احتمال خطا وجود داره
نقل قول: این stk500.exe چیه ؟
مربوط به میکرو ATMEGA32A نمیشه ؟
stk500.exe مربوط به نوع سیستم پروگرامر شماست.
با سلام من با میکرو atmega 64 کار می کتم ،دفعه ی اول میکرو پروگرم شد ولی دیگه پروگرمر میکرو رو نمیشناسه .به پایه ی xtal1 هم موج مربعی با فرکاتس 2MEGدادم ولی تاثیری نداشت .لطقا راهنمایی کنید.
(۰۸-مهر-۱۳۹۳, ۱۱:۴۵:۴۶)niki2 نوشته است: [ -> ]با سلام من با میکرو atmega 64 کار می کتم ،دفعه ی اول میکرو پروگرم شد ولی دیگه پروگرمر میکرو رو نمیشناسه .به پایه ی xtal1 هم موج مربعی با فرکاتس 2MEGدادم ولی تاثیری نداشت .لطقا راهنمایی کنید.
سلام
فیوزبیت ها رو به چه شکلی تنظیم کرده بودید؟
موقع پروگرام کردن ، کریستال مابین پین ها XTAL گذاشته بودید؟
(۰۸-آذر-۱۳۹۱, ۰۹:۴۰:۱۴)webgalaxy نوشته است: [ -> ]با سلام خدمت اساتید گرامی
لطفآ راهنمایی فرمائید
سلام.
اینجا رو ببین مثل اینکه با کدویژن ورژن 2.6 مشکلتون باید حل بشه.البته من تاحالا از این پروگرامر نداشتم!
http://www.avrfreaks.net/forum/codevisio...r-studio-5