ايران ويج

نسخه‌ی کامل: همکاری برای راه اندازی دسته ps2 با avr
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
از بين دوستان کسي در مورد راه اندازي دسته ps2 با avr اطلاعاتي داره . تو سايت هاي خارجي يک مطلب رو پيدا کردم ولي از کدهاش سر در نياوردمhttp://dangerousprototypes.com/2012/03/0...ss-module/
منبع به صورت انگلیسی هست و خلاصه مطالب میشه این ها
لینک منبع http://www.webx.dk/robot-crawler/ps-joy.htm

این دسته 5 بایت دیتا رو رد و بدل میکنه
به بایت های اول تا سوم کاری نداریم میتونید خودتون در موردش مطالعه کنید
بایت 4 و 5 همون دیتایی هست که دسته به ما میده که هر بیت از این دو بایت مربوط به یک کلید است. اگر کلیدی فشار داده نشود تمام بیت های این دو بایت یک هستند . با فشردن هر کلید از دسته بیت مربوط به همان کلید تا زمانی که کلید نگه داشته شود، صفر میماند.
در فایل پیوست شده تصویری هست که بیت های مربوط به هر کلید مشخص شده
فایل پیوست این پایین هست
من یک کانکتور نری ps2 گرفتم که 5 تا سیم داره.. در حالیکه خود کانکتور 6 پایه داره.حالا میخاستم بدونم هرکدوم این سیم ها مربوط به کدوم پایه س. رنگ سیم ها هم: سبز،سفید،قرمز،سیاه،قهوه ای
دوستان ممنون میشم کمک کنید
دوستان اگه بجای کانکتور مادگی ps2 از کانکتور ps به usb استفاده کنم تفاوتی داره و مشکلی ایجاد میکنه. آخه مادگی ps2 روی برد بورد جا نمیگیره ولی یو اس بی رو برد بورد جا میخوره... آیا مشکلی ایجاد میشه؟
(۲۴-مرداد-۱۳۹۳, ۱۹:۴۱:۲۸)ahmad91 نوشته است: [ -> ]من یک کانکتور نری ps2 گرفتم که 5 تا سیم داره.. در حالیکه خود کانکتور 6 پایه داره.حالا میخاستم بدونم هرکدوم این سیم ها مربوط به کدوم پایه س. رنگ سیم ها هم: سبز،سفید،قرمز،سیاه،قهوه ای
دوستان ممنون میشم کمک کنید
توی اینترنت عکس کانکتور ps2 رو بیارید قشنگ نشون داده
(۰۲-شهریور-۱۳۹۳, ۱۷:۵۹:۰۹)ahmad91 نوشته است: [ -> ]دوستان اگه بجای کانکتور مادگی ps2 از کانکتور ps به usb استفاده کنم تفاوتی داره و مشکلی ایجاد میکنه. آخه مادگی ps2 روی برد بورد جا نمیگیره ولی یو اس بی رو برد بورد جا میخوره... آیا مشکلی ایجاد میشه؟
بله پروتکولش عوض میشه نمی تونید استفاده کنید
(۰۲-شهریور-۱۳۹۳, ۱۹:۵۳:۱۵)behzady نوشته است: [ -> ]
(۲۴-مرداد-۱۳۹۳, ۱۹:۴۱:۲۸)ahmad91 نوشته است: [ -> ]
بله پروتکولش عوض میشه نمی تونید استفاده کنید

خب بنظرتون چیکار باید بکنم؟ کانکتورps2 که رو بردبورد نمیشه قرار داد.آیا مدلی هست که سیم داشته باشه تهش!؟
نمی دونم مودل سیم دار هم داره یا نه
اگه پیدا نکردید خوب برید به پایه های همین سوکته سیم لحیم کنید بزنید به برد برد
(۰۲-شهریور-۱۳۹۳, ۲۳:۳۰:۱۰)behzady نوشته است: [ -> ]نمی دونم مودل سیم دار هم داره یا نه
اگه پیدا نکردید خوب برید به پایه های همین سوکته سیم لحیم کنید بزنید به برد برد

آخه پایه هاش خیلی نزدیک به همه.لحیم کردنش سخته. ممنون