ايران ويج

نسخه‌ی کامل: تابلوروان با شیفت رجیستر74595
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
با سلام
بنده میخوام با 74595یه تابل 16*64البته با قابلیت افزایش سطر وستون طراحی کنم دوستان اگه میشه راهکارو نشون بدن البته با74573یه تابلو16*32ساختم ولی پایه زیاد اشغال میکنه البته اگه میشه بیسیک
باسپاسExclamation
کسی جواب نداد خودم پیداکردم

http://xat.ir/011/1441621911.rar
می خوام یک مموریmmc/sd به تابلو متصل کنم واطلاعات رواز توش بخونم کسی میتونه کمکم کنه البته خودمم بیکار نمیشینم پیداش میکنم وهمینجا میزارمشWink
نقل قول: کسی میتونه کمکم کنه البته خودمم بیکار نمیشینم پیداش میکنم وهمینجا میزارمش

آفرين.
درستش هم همينه.Wink
براي راه اندازي MMC مي توني به تاپيك زير يه سر بزني.
http://www.iranled.com/forum/thread-22961-page-2.html

موفق باشي جوون.
باسلام
ممنون برنامه رودیدم جزوه روهم خوندم اخراش هم کردم خیلی عالی بود یک فایل هم درست کردم بامیکرو هم mmcرو خوندم هرچی تو فایلی که ریختم رو تونستم با ال سی دی ببینم.
ولی یک سوال ایا اطلاعات رو512 تا میخونه وتوی متغییر رشته ما تو رم ذخیره میکنه اگه اینجوریه که میشه واسه تابلو خوند بعدش اگه فایلی باحجم چند کیلو چه فاصله ای بین اونا ایجاد میکنه میخوام فعلا یک متن کوچولو رو تو یه فایل تکست بنویسم وتوmmcذخیره کنم بامیکروبخونم البته باپروتیوس
ازداخل همون جزوه گرفتم فقط اسم فایلم رو بهش دادم
دقيقا متوجه منظورتون نشدم. اما به دليل محدوديت SRAM mega32 ظاهرا محدوديت 512 رو دارهه. ميكرو هاي مجهز تر مثل mega128 طبيعتا فضاي بيشتري دارن و اگر mega32 به محدوديت كشيدتون بايد ارتقائش بديد. اما فكر مي كنم كافي باشه.
موفق باشيد.
(۲۲-آذر-۱۳۹۱, ۲۳:۲۷:۱۹)akbar1033 نوشته است: [ -> ]کسی جواب نداد خودم پیداکردم

http://xat.ir/011/1441621911.rar

آقا این پروژه ای که گذاشتید خیلی عالیه

بچه ها خواهش می کنم نحوه نوشتن در این تابلو رو به من یاد بدین دیگه
فارسی انگلیسی مهم نیست ، فقط بگید با چه حساب و کتابی نوشته تولید میشه

منتظرم..........
آقا این پروژه ای که گذاشتید خیلی عالیه

بچه ها خواهش می کنم نحوه نوشتن در این تابلو رو به من یاد بدین دیگه
فارسی انگلیسی مهم نیست ، فقط بگید با چه حساب و کتابی نوشته تولید میشه

منتظرم..........
[/quote]
سلام دوست عزیز
برنامه بیسیک رو دیدید
اگه طرز کار رو میخواید اطلاعات رواز ابتدا میخونه البته چون من این انیمیشن رو توswishmax4 درست کردم وبا نرم افزار اقای تفرشی به کد هگز تبدیل و تو برنامه کپی کردم البته واسه اینکه فریم به فریم بخونم بوسیلهgd=128کهطول هرفریم که64*2=128 این کار رو انجام دادم البته میخوام تکمیلش کنم وmmcبهش وصل کنم که یکم به مشکل ور خوردم تموم که شد از اول تا اخر کار رو اموزش میدم Smile

(۲۸-آذر-۱۳۹۱, ۱۷:۲۰:۰۳)sharin نوشته است: [ -> ]دقيقا متوجه منظورتون نشدم. اما به دليل محدوديت SRAM mega32 ظاهرا محدوديت 512 رو دارهه. ميكرو هاي مجهز تر مثل mega128 طبيعتا فضاي بيشتري دارن و اگر mega32 به محدوديت كشيدتون بايد ارتقائش بديد. اما فكر مي كنم كافي باشه.
موفق باشيد.

اقا سلام اون مرجعی که معرفی کردین خیلی کمکم کرد تونستم متنی که توmmcریختم رو بخونم فقط یک مشکل برنامه من فقط سکتور اول که512بایت هست رومیخونه وسکتورهای بعدی رو نمیخونه برنامه رو میزارم یه نگاه بندازین

(۲۸-آذر-۱۳۹۱, ۱۷:۲۰:۰۳)sharin نوشته است: [ -> ]دقيقا متوجه منظورتون نشدم. اما به دليل محدوديت SRAM mega32 ظاهرا محدوديت 512 رو دارهه. ميكرو هاي مجهز تر مثل mega128 طبيعتا فضاي بيشتري دارن و اگر mega32 به محدوديت كشيدتون بايد ارتقائش بديد. اما فكر مي كنم كافي باشه.
موفق باشيد.
تو اون یکی برنامه بیسیک رو نزاشته بودم
اینم بابرنامه بیسیک
خوب شما فقط داريد 512 بايت اول رو مي خونيد ديگه ... !
Adres رو برابر 1 گذاشتيد و طول string s رو برابر 511
با اون دستورها ، adres تا 511 اضافه مي شه و به همين مقدار در متغيير S ذخيره مي كنيد.
اگر بخوايد سكتور بعدي رو بخونيد بايد 512 تا به مقدار adres ( كه الان 512 هست ) اضافه كنيد و مثل 512 تاي اول ، دومي رو هم بخونيد. همون آموزشي كه آپلود كردم ، آخرين قسمت از جلسه سومش رو بخونيد.

موفق باشيد.
بازهم ممنونم البته از دستورgetاستفاده کردم درست شد
اقا سلام یه نگاه به این بنداز یه سکتورکه512بایت 256تا رو میخونه بعد دوباره همین 256تاروازاول میخونه تموم که شد میره سکتوربعدی که از512تا1024هستش بازهم از512تا768میخونه دوباره بازاز512تا768بعدسکتوربعدی روهم همینطور یه نگاهی بندازینAmaze
صفحه‌ها: 1 2