۱۱-آذر-۱۳۹۱, ۲۰:۰۸:۱۱
سلام به دوسته عزيز و گلم
بي نهايت تشكر
مديونم به شما
داداش روم نميشه ديگه بگم
اينارو بردم قبول كردن ولي باز براي بار ديگه بايد تو اينا يه تغييراتي بدم البته براي شنبه هفته آينده ميخام فعلا عجله اي نيست
1- توي برنامه سون سگمنت دوتا سگمنت باشه و دوتا كليد به برنامه اضافه شه كه با يه كليد يك عدد كم و با كليد ديگه يكي زياد شه(از عدد يك تا 99 بالا و پايين بشه)
2- اين برنامه lcd رو به من اينطوري گفتن من انصافا هر چي فك كردم متوجه نشدم
روي lcd متن از اينتجر نمايش داده بشه
int i=10
r=10*2
r نمايش داده شود روي lcd
3- روشن و خاموش كردن يك ال اي دي توسط كليد(ديگه نميخاد چشمك بزنه)
4- در برنامه موتور يه كليد هم براي خاموش شدن موتور باشه و موتور با آي سي درايور باشه(همين برنامه ي بالايي كه گذاشتين با موتور دي سي)
5- برنامه ي كيپد رو هم هر عددي زدي رو lcd بمونه و وقتي on/c رو زدي پاك بشه
آقا دعات ميكنيم
واقعا نميدونم چطوري تشكر كنم
اينا رو هم هر وقت بيكار شدي يه دستي بگير يه هفته وقت دارم(خداوكيلي اين هفته 2تا امتحان ميان ترم و يك ارائه دارم وقت نميكنم درسامو بخونم چه برسه به اينا)
با تشكر فراوان
بي نهايت تشكر
مديونم به شما
داداش روم نميشه ديگه بگم
اينارو بردم قبول كردن ولي باز براي بار ديگه بايد تو اينا يه تغييراتي بدم البته براي شنبه هفته آينده ميخام فعلا عجله اي نيست
1- توي برنامه سون سگمنت دوتا سگمنت باشه و دوتا كليد به برنامه اضافه شه كه با يه كليد يك عدد كم و با كليد ديگه يكي زياد شه(از عدد يك تا 99 بالا و پايين بشه)
2- اين برنامه lcd رو به من اينطوري گفتن من انصافا هر چي فك كردم متوجه نشدم
روي lcd متن از اينتجر نمايش داده بشه
int i=10
r=10*2
r نمايش داده شود روي lcd
3- روشن و خاموش كردن يك ال اي دي توسط كليد(ديگه نميخاد چشمك بزنه)
4- در برنامه موتور يه كليد هم براي خاموش شدن موتور باشه و موتور با آي سي درايور باشه(همين برنامه ي بالايي كه گذاشتين با موتور دي سي)
5- برنامه ي كيپد رو هم هر عددي زدي رو lcd بمونه و وقتي on/c رو زدي پاك بشه
آقا دعات ميكنيم
واقعا نميدونم چطوري تشكر كنم
اينا رو هم هر وقت بيكار شدي يه دستي بگير يه هفته وقت دارم(خداوكيلي اين هفته 2تا امتحان ميان ترم و يك ارائه دارم وقت نميكنم درسامو بخونم چه برسه به اينا)
با تشكر فراوان