ايران ويج

نسخه‌ی کامل: راهنمایی در مورد یادگرفتن کامل پروژه ها با انواع میکروکنترلرها
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
باسلام
من میخوام انواع پروژه با میکروکنترلرهارا یاد بگیرم همچنین بتونم مدارها را طراحی کنم و برای آن ها برنامه نویسی کنم . در واقع از صفر میخوام شروع کنم .
میخواستم از شما دوستان کمک بگیرم و بدونم که باید از کجا شروع کنم ؟
به چه کتاب هایی باید تسلط داشته باشم ؟
راستش میخوام از آسونه آسون شروع کنم .
به کمک و راهنمایی شما احتیاج دارم اگه در این زمینه اطلاعاتی دارید برای من بزارید .
باتشکر
(۱۱-آذر-۱۳۹۱, ۱۲:۱۷:۲۳)rezarazeghi نوشته است: [ -> ]باسلام
من میخوام انواع پروژه با میکروکنترلرهارا یاد بگیرم همچنین بتونم مدارها را طراحی کنم و برای آن ها برنامه نویسی کنم . در واقع از صفر میخوام شروع کنم .
میخواستم از شما دوستان کمک بگیرم و بدونم که باید از کجا شروع کنم ؟
به چه کتاب هایی باید تسلط داشته باشم ؟
راستش میخوام از آسونه آسون شروع کنم .
به کمک و راهنمایی شما احتیاج دارم اگه در این زمینه اطلاعاتی دارید برای من بزارید .
باتشکر
سلام
یه کم آمادگی از الکترونیک می خواد
و برای صفر به نظر من از بسکام و کتاب آقای 1nafar شروع کنید بسکام که مسلط شدید برید سراغ کدویژن چون کدویژن قویتره
این راهیه که من دارم طی می کنمWink
اگه بقیه دوستان هم تجربه ای دارن که میتونه بهم کمک کنه ممنون میشم در اختیارم بذارن .
باتشکر
سلام

به نظر منم واسه بیس کار همون کتاب 1nafar خوبه ولی در کل اگه پی در پی مطالب و تاپیک های جدید و قدیم فروم رو مطالعه کنید، به خودی خود بعد یه مدت کوتاه متوجه میشید که دوستان چقدر کمکتون کردندWink

من خودم تو مدت چندماهی که به گروه پیوستم، بسیاری از اطلاعاتم رو مدیون کمک های عزیزان ایران لد هستمClap

خوش باشید.
دوست گلم از صفر بخوای شروع کنی باید با کتاب علی کاهه و نرم افزار بسکام که به زبان بیسیک هستش شروع کنی و اولین پروژت باجشمک زن باشه بهتره.
اگه تسلط بر علی کاهه داشته باشی خیلی خیلی پیشرف میکنی.