ايران ويج

نسخه‌ی کامل: برنامه من رو سيستمهاي ديگه كار نميكنه!
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام!
من يه برنامه نوشتم. به كمك بروبچ همين سايت فايلهايي كه لازم داره رو پيدا كردم و براش برنامه نصب درست كردم. رو سيستم خودم نصب شد و خيلي خوب كار كرد. ولي رو سيستم دوستام كار نميكنه. البته خطا فكر نميكنم از فايلهاي او سي ايكس و دي ال ال لازم باشه.
خطا اينه:
Data Access Error
برنامه من بانك اطلاعاتي هستش و با بانك اكسس و روش دي اي او هست. تو فرم هايي كه اتصال به بانك انجام شده اين خطا اتفاق مي افته! به نظر شما چيه؟ كمك ازم دارم.
سلام

شما از كدوم ورژن DAO استفاده كردي و ورژن اكسس چند هست؟
روي سيستمي كه تست كردي Office نصب شده بود يا نه؟ وي بي چطور؟
:wink:
سلام!
ورژن دي اي او 3.51 هستش. اكسس 2003 كه توي اون بانك رو به فرمت 97 تبديل كردم.
رو سيستم خودم كار ميكنه. ولي رو سيستم 2 تا از بچه ها كار نكرد و هر دو مثل هم همين خطا رو داد. روي سيستم يكيشون آفيس نصب بود. اون يكي رو نفهميدم.
ممنون ميشم اگه كمك كنيد!
من خودم يه مدت پايگاه داده وي بي 6 كار مي كردم
بايد بهت بگم كه مسخره ترين زبان برنامه نويسي براي پايگاه داده همين ويژوال بيسيك 6 هستش به نظر من سريعا باهاش وداع كن
سلام!
اتفاقا يكي از بهترين زبانهاي برنامه نويسي پايگاه داده همين ويبي هستش. ساده و قابل فهم.
بعدشم آدم وقتي به يه مشكل برخورد بايد اونو ول كنه؟ من ويبي رو خيلي دوست دارم و ادامه كارم تو دات نت هم ويبي دات نت هستش!
بايد خدمتت عرض كنم كه چون رو اون كامپيوتر ها اكسس نصب نيست برنامت اجرا نميشه اگه اكسس روشون نصب بشه ارور نميده 8)
سلام!
نه عزيز اين طوري نيست. يعني اكسس نصب نباشه برنامه اجرا نشه؟ اگه اين جوري باشه براي يه برنامه كوچيك ويبي كه از اكسس استفاده شده رو سيستم مقصد حتما بايد اكسس نصب بشه!
اتفاقا يكي از سيستمها اكسس هم نصب بود و خطا داد.
سلام!
كسي نيست جواب بده؟
با يك دوتا از دوستان به صورت چت و ميل مشكل رو گفتم. اما جوابي نگرفتم!!!
والا من هم يه برنامه نوشتم اما ما من كار ميكنه ولي هر چي ذخيره ميكني تو ديتا نشان نميده نميدونم مشكلش كجاست