ايران ويج

نسخه‌ی کامل: تحریم نورتون علیه ایران
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
وقت به خیر همگی

امروز متوجه شدم شرکت سایمنتیک (تولید کننده محصولات امنیتی نورتون)ایران رو تحریم کرده دیگه وقتی به سایت اصلی نورتون مراجعه میکنید نمیتونید free trialهارو دانلود کنید و با پیام کشور تحریم شده مواجه میشید البته هنوز کسانی که نسخه های این انتی ویروس رو خریدن میتونن اپدیت کنن اونم به خاطر اینکه کسایی که هم اکنون نورتون دارن ضرر نکن اما از امسال دیگه بامحصولات نورتون خدافظی کنید چون دیگه به ایران نمیفروشند
گفتم بدونید شاید بعضی ها میدونستیدRolleyes

در ضمن اواست هم ایران رو تحریم کرده

درود بر شرافت این شرکت هاClap!!!
اصلا برام مهم نیست این شرکت
وقتی vmware تحریم کرده! غمی نیس، انسان توی سختی بهتر رشد میکنه. تجربه به همه ما ثابت کردن . اگ به خودمون نیگاه کنیم میبینیم واقعا توی سختی خوب رشد کردیم تا موقعی که آزادیم. حالا اینکه یک ملتیم دیگه و یک ملت رو تحریم کردن.

استادم میگفت یک دوره 45روزه گرفته که بره یکی از نمایندگی های میشیگان و یک لب 40-45 روزه با پروفسور لی راه بندازن. میگه اگ طرحم بگیره نیازی به سیسکو ... کمتر میشه و مجلس هم 2-3میلیاردی بودجه بسته روش که به عمل برسونیم فقط باید مطمئن بشیم که شدنیه.

این مرد اینقدر خاکیه که میگه اگ بشه کارخونه و ... رو فقط باید بومی بزنیم این شرطشه!!!ازاین آدم ها خیلی که به دنبال کم کردن شر اینهاست (هرچند که صددرصد این اتفاق نمیافته، شق القمر کنیم به نظرم بتونیم 50-50 کنیم وابستگی رو)

خلاصه حالاهم نکه آنتی ویرسشون خیلی گنده و شاخه که ترحیم کنن هم اشکالی پیش بیاد !!؟ ;)
جدا آدما تو محدودیت ستاره میشن؛ یاد خودم افتادمBiggrin

می بینم دوره هنرستان هرچی یاد گرفتم یا نتیجه خساست دوستان کلاس بوده که اطلاعاتشون رو تو اختیارمون قرار نمی دانند یا به بی پولی برمیخوردیم و مدراتی رو که باید می خریدم، خودم طراحی می کردم و یاد می گرفتم.

تحریم نباشه، نیاز به کار داخلی احساس نمیشه.
حالا خوب شد نورتون تحریم شد، من دل خوشی از این گندافزار ندارم و هربار نصبش کردم، گند زده به سیستممAngry
من دارم نورتون
فوق العااده است.
و این موقع بود که خدا وی پی ان و ساکس رو افرید!