ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کم شدن فضای آزاد هارد
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام

چند وقت پیش متوجه شدم فضای آزاد درایو C کم میشه! بیخود و بی جهت پر میشد. هر هفنه یه برنامه پاک میکردم یکم فضای آزاد ایجاد بشه.
تا ایتکه دیگه چیزی واسه پاک کردن نموند. دیگه شک کردم الان دیدم تو درایو C که 60 گیگ جا داره فقط 30 گیگ اطلاعات دارم. اینو برنامه tune up هم نشون میده. اما ویندوز درایو رو پر نشون میده. درحالی که جمع همه پوشه ها 30 گیگ میشه.
بخاطر 2-3 تا برنامه تخصصی 4 سال که ویندوز عوض نکردم. فعلا هم وقت ویندوز عوض کردن ندارم. مشکل چیه؟ آنتی ویروس هم nod32 و آپدیت شده. ویندوز 7...
احتمالا باید دیسک رو defreg و cleanup کنید مشکل رفع میشه
اگه نشد temp های ویندوز رو پاک کنید
clean up کردم با tune up
گفتم همه فایل ها رو هم 30 گیگ هستن اما درایو 60 گیگ. مشکل temp و cleanup نیست.
همه امکانات ویندوز رو هم غیر فعال کردم. hibernate و ...
defreg رو نمیدونم. 30 گیگ ...
شنیدم بعضی ها این مشکل رو یا ویندوز سون داشتن.
مشکل از ویندوز شما نیست

قبلنا منم همچین مشکلی داشتم و متوجه شدم آنتی ویروس اویرا داشته فایل اضافی تولید و تکثیر می کرده و تو پوشش هم چیزی مشخص نبود.

تا اینکه آنتی ویروس رو که حجمی حدود 500 مگ داشت رو پاک کردم و دیدم 2 گیگ فضای آزاد بدست آوردم.

شاید از همون nod باشه Question
ويندوز 7 هرچي با فلش و يا گوشي كپي كني داخلش ،‌يه نسخه پشتيبان هم مي گيره مي ريزه تو My Documents

اين فايلها هايدن سيستمي هستن و بايد نمايش اين فايلها تو ويندوز فعال باشه تا بتونيد پيداشون كنيد. الان چون ويندوز 7

دم دست نيست نمي تونم آدرس دقيق بهت بدم .

فايلهاي مربوط به رم ديسك و هايبرنت هم داخل درايو C قرار دارند كه حجمي در حدود 2 تا 4 گيگ رو اشغال كردن كه مي تونيد

كمترش كنيد يا جاش رو تغيير بديد
یعنی فایل هایدن سیستمی جدا از فایل های هایدن دیگه هستن؟

الان نمایش فایل های هایدن تو folder options فعال هست. دیگه چه تنظیماتی نیاز هست؟
اول بايد گزينه show Hiden file فعال باشه

بعد دوتا گزينه پائين تر هم نوشته Hide Protected Operating system كه تيك اون رو هم بايد برداريد
کلی فایل .tmp تو آدرس C:\Windows\System32\config\systemprofile بود. اینا رو پاک کردم 35 گیگ درایو خالی شد!! البته هایدن نبودن اما نمی دونم چرا پیدا نمی شدن. هیچ برنامه ای اینا رو پاک نمیکرد!

ویندوز التماس میکرد پاک نکن اما چاره ای نداشتم!
خدا رو شکر تا حالا که مشکلی واسه سیستم پیش نیومده...