سلام دوستان عزیز
من چندوقت پیش داشتم توی یک چت روم میچرخیدم که به یه هکر برخوردم نمیدونم چه جوری تونست یه سری از اطلاعات شخصی کامپیوترم رو بدزده و برام بخونه
فاجعس!نمیدونم چه جوری اومد رو سیستمم درضمن باید بگم من از اینترنت سکیوریتی کسپرسکی استفاده میکنم و باید بگم هیچ هشداری هم نداد!!!!!!
از همه عزیزان درخواست میکنم تواین مورد کمکم کنن
دیگه اینترنت رفتن برام یه کابوس شده
برای اینکه این مورد اتفاق نیوفته چی کار کنم؟
یه سری از نرم افزارهایی هست که متاسفانه هنوزم از پورت های یاهو وارد میشه و اطلاعات رو لو میده
ازش فایل هم گرفتین؟
کسپرسکای زیاد کاری نیست، باید از فایروالهای قدرتمند و به روز استفاده کنید.
این اتفاق واسه دوست منم افتاده بود و هکر بایه نرم افزاری که فکر کنم rinlogger بود،بصورت آنلاین، آی پی فرد رو میگره ، سیستم و هک و میکنه و...
شما یه سرچی تو گوگل بزنید، یه نرم افزاری هست که آی پی افرادی رو که دارند با شما چت می کنند، ثبت می کنه و حتی موقع ورود به سیستم شما متوجه میشه و اعلام خطر می کنه...قبلنا این نرم افزار رو داشتم و کلی اطلاعات ازش گرفتم
(۱۳-آذر-۱۳۹۱, ۲۳:۳۰:۲۶)abbasalifix نوشته است: [ -> ]یه سری از نرم افزارهایی هست که متاسفانه هنوزم از پورت های یاهو وارد میشه و اطلاعات رو لو میده
ازش فایل هم گرفتین؟
نه ازش هیچ نرم افزاری نگرفتم برای همین هم به نظرم عجیب میاد
(۱۳-آذر-۱۳۹۱, ۲۳:۴۸:۴۳)r0b0 نوشته است: [ -> ]کسپرسکای زیاد کاری نیست، باید از فایروالهای قدرتمند و به روز استفاده کنید.
این اتفاق واسه دوست منم افتاده بود و هکر بایه نرم افزاری که فکر کنم rinlogger بود،بصورت آنلاین، آی پی فرد رو میگره ، سیستم و هک و میکنه و...
شما یه سرچی تو گوگل بزنید، یه نرم افزاری هست که آی پی افرادی رو که دارند با شما چت می کنند، ثبت می کنه و حتی موقع ورود به سیستم شما متوجه میشه و اعلام خطر می کنه...قبلنا این نرم افزار رو داشتم و کلی اطلاعات ازش گرفتم
نام نرم افزار رو میدونید چی هست؟
نه متاسفانه یاد ندارم، خیلی فقط پیش باهاش کار می کردم.
شما تو گوگل کمی سرچ کنید، پیداش می کنید
کد:
مطمن هستید هیچی نگرفتید ؟
ببینید هیچ راهی مجود نداره که آی پی سیستم شما لو بره مگر اینکه خودتون اونو بدید !
حالا میخواد یک شکلک اونو بفرسته یا یک لینک یا وب یا هرچی دیگه!
و به احتماله زیاد هم سر کارتون گذاشته و مهندسی معکوس !!
(۱۴-آذر-۱۳۹۱, ۰۴:۰۷:۲۳)behrooz.shie نوشته است: [ -> ]کد:
مطمن هستید هیچی نگرفتید ؟
ببینید هیچ راهی مجود نداره که آی پی سیستم شما لو بره مگر اینکه خودتون اونو بدید !
حالا میخواد یک شکلک اونو بفرسته یا یک لینک یا وب یا هرچی دیگه!
و به احتماله زیاد هم سر کارتون گذاشته و مهندسی معکوس !!
بله مطمئنم هیچی نگرفتم درضمن تو اون چت روم ای پی همه نمایش داده میشد
دوست عزیز باید بگم سرکاری نبود چون اطلاعات تو کامپیوترم رو هیچ جور نمیشد حدس زد و باید بگم همه اطلاعت رو برام خوند
حالا باید چی کار کنم ؟ چه نرم افزاری بریزم؟ چه جوری هکم کرده؟
اول سلام بعد برادر من حتما که لازم نیست چیزیبدی که ipطرفتو بکشی بیرون هزار تا راه و برنامه وجود داره که میتونی بکشی بیرون ip رو و حالا دیگه بسته به نوع هکر میتونه کارهای خاصی بکنه البته ip هم که داشته باشی اگه بلد نباشی نمیتونی هیچ کار خاصی بکنی اما کاربرد زیادی داره
(۱۴-آذر-۱۳۹۱, ۱۹:۳۸:۰۵)rap0661 نوشته است: [ -> ]اول سلام بعد برادر من حتما که لازم نیست چیزیبدی که ipطرفتو بکشی بیرون هزار تا راه و برنامه وجود داره که میتونی بکشی بیرون ip رو و حالا دیگه بسته به نوع هکر میتونه کارهای خاصی بکنه البته ip هم که داشته باشی اگه بلد نباشی نمیتونی هیچ کار خاصی بکنی اما کاربرد زیادی داره
سلام
خوب این توضیحات شما چه ربطی به سوالات من داره؟
دوستان لطفا از موضوع اصلی دور نشین