ايران ويج

نسخه‌ی کامل: آموزش روباتیک برای مقطع ابتدایی و راهنمایی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
دوستان اینجا کسی آموزش روباتیک برای مقطع ابتدایی و راهنمایی رو داره
(۱۴-آذر-۱۳۹۱, ۰۰:۲۶:۴۹)helma نوشته است: [ -> ]دوستان اینجا کسی آموزش روباتیک برای مقطع ابتدایی و راهنمایی رو داره
به نظر من برای بچه ها باید مفاهیم ساده رو آموزش بدین
مثلا سنسور تماسی، فتوسل و از این قبیل چیزا من فکر کنم چندتا مداری دارم(از خیلی وقت پیش هستن)بعضیاشون جواب میدن و بعضی ها نمیدن مطمئن نیستم
ولی اگر قصد تدریس دارین بهترین وسیله بسته های مکارو هستن
مثل این عکس
[تصویر:  1583912521024613200391933872179911492225.jpg]
میشه محصلایی که اینجان بگن روباتیکو چطور یاد گرفتن
علاقه!!
روباتیک اونقدم سخت نیس. اگه شروع به کار کنید ویه روبات ساده بسته به علاقتووون بسازید خیلی چیزا یاد میگیردید.
مثلا از ساخت یه روبات مسیر یاب شروعکنید.
من خودم چون عشق جنگجووو بودم از همون اول روی جنگجو کار کردم بدون هیچ تجربه ی قبلی. اما الان واسم ساختنش نسبت به قبلا راحتتره.
توصیه من اینه حتما شروع به تحقیق و ساخت و روی روباتی روکه دوس دارید شروع کنید تا اونو خیلی خوب جداب یاد بگیریدو خوتون محدود به خوندن مقاله و... نکنید.

یاعلی
من خودم نمی خوام یاد بگیرم میخواستم بدونم به بچه ها چطوری میشه یاد داد باز دبیرستانیهارو میشه یه کاریش کرد ولی ابتدایی و راهنمایی رو نمیدونم
مگه کار نبود که آموزش
همچین دبیرستانی ها سخت ترم هست چون می پیچوننتون(ندیدی با معلممون چه کردیم!) دبستان رو که بیخیال شید ولی برای راهنمایی همون پک هایی که گفتن خوبه برای شروع هم برید سر کلاس هرچی بادا باد!(فکر نمی کنم معلم های دیگه کاری غیر از این بکنن تا تجربه کسب کنن!)
(۱۴-آذر-۱۳۹۱, ۱۷:۰۴:۲۹)behzady نوشته است: [ -> ]برای شروع هم برید سر کلاس هرچی بادا باد!(فکر نمی کنم معلم های دیگه کاری غیر از این بکنن تا تجربه کسب کنن!)
سلام.ببخشید بابت اسپم.ولی دوست من این حرف شما اصلا درست نیست.من سالهاست که معلم هستم و تا حالا نشده بدون مطالعه برم سر کلاس.
(۱۴-آذر-۱۳۹۱, ۱۶:۵۲:۵۵)helma نوشته است: [ -> ]من خودم نمی خوام یاد بگیرم میخواستم بدونم به بچه ها چطوری میشه یاد داد باز دبیرستانیهارو میشه یه کاریش کرد ولی ابتدایی و راهنمایی رو نمیدونم
برای ابتدایی و راهنمایی بهترین وسیله همین مکارو ها هستن درست نمی دونم ولی فکر کنم از شرکت نادکو هستنWink حالا نظر خودتون شرطه ولی تو شهر ما 3 سالی هست که دارن آموزش میدن راستش بخواهی بچه ها کلی زوق میزنن وقتی اینجور چیزی رو میبینن فکر می کنن روبات فقط همین چندتا پیچ و موتور و ... هستBiggrin
(۱۵-آذر-۱۳۹۱, ۰۹:۴۱:۵۰)alaska نوشته است: [ -> ]
(۱۴-آذر-۱۳۹۱, ۱۷:۰۴:۲۹)behzady نوشته است: [ -> ]برای شروع هم برید سر کلاس هرچی بادا باد!(فکر نمی کنم معلم های دیگه کاری غیر از این بکنن تا تجربه کسب کنن!)
سلام.ببخشید بابت اسپم.ولی دوست من این حرف شما اصلا درست نیست.من سالهاست که معلم هستم و تا حالا نشده بدون مطالعه برم سر کلاس.
بله شما درست می کین یکی از اقوام ما کلاس دوم دبستان رو که امسال می خواست درس بده به خاطر عوض شدن کتابا از اول مرداد هر روز کلاس رفت تا کتابا رو یاد گرفت و تونست امسال تدریس کنه(صرفا جهت اطلاعBiggrin)
دوست عزیز بلد نیستید قبول نکنید!
چون بالاخره بعد چند سال بزرگ می شن و ی چیزیایی می فهمن ...
اون وقته که شما را به عنوان سوژه فحش انتخاب می کنن!!
(۱۵-آذر-۱۳۹۱, ۱۹:۱۵:۲۷)koorosh.k نوشته است: [ -> ]دوست عزیز بلد نیستید قبول نکنید!
چون بالاخره بعد چند سال بزرگ می شن و ی چیزیایی می فهمن ...
اون وقته که شما را به عنوان سوژه فحش انتخاب می کنن!!

بله مرسیConfused
سلام.
نقل قول: دوستان اینجا کسی آموزش روباتیک برای مقطع ابتدایی و راهنمایی رو داره
لینک زیر رو یه سر بزن شاید مفید باشه:
لـــیــنــک
صفحه‌ها: 1 2