ايران ويج

نسخه‌ی کامل: فاصله سنجی با التراسونیک
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
دوست عزیز مثل من از شارپ استفاده کن.
قیمت 5000 تومن.
با ADC هم خونده میشه.
هادی جان بابت اون سایت (لیزر) ممنون
sharin جان، ایول... دارم دانلود می کنم Biggrin
بهزاد جان، مرسی، برام جالب بود که همه چیو اینطوری آزاد بزارن. دارم بررسی می کنم.

h.unique: آقا من در جریان نیستم، شارپ دیگه چیه؟
(۲۰-آذر-۱۳۹۱, ۰۰:۵۲:۱۲)salehjg نوشته است: [ -> ]هادی جان بابت اون سایت (لیزر) ممنون
sharin جان، ایول... دارم دانلود می کنم Biggrin
بهزاد جان، مرسی، برام جالب بود که همه چیو اینطوری آزاد بزارن. دارم بررسی می کنم.

h.unique: آقا من در جریان نیستم، شارپ دیگه چیه؟
اندازه گیری فاصله با مادون قرمز اسم شرکت سازنده رو معمولا میگن سنسور های ارزونی هستن فقط حد اکثر 2 متر جواب میدن و فکر نمی کنم توی بارون کار کنن!
شارپ تازگی ها گرون شده قیمتا رو نگاه کن
اگر می خواهین طراحی کنین توی این سایت کلی هست Whistle
موفق باشیدWink
سلام
خوب سنسور دنده عقب ماشینم همون التراسونیکهsrf02 اگه ولی حتما باید فیلترش کنین تا مثل اون(دنده عقب ماشین) کارکنه
(۱۹-آذر-۱۳۹۱, ۱۳:۲۴:۴۷)sharin نوشته است: [ -> ]سلام.

يه مدار تو كتاب 11پروژه هم هست. نمي دونم جواب بدهه يا نه ... ، اما حتما مي شه اشكال يابيش كرد و راش انداخت.
موفق باشي.

ظاهر بعضی سایت ها لینک دانلودشو برداشتن
ضمیمه کردمش
یه مدار مفصل تر براش پیدا کردم
از pudn گرفتم
برنامه اش هم هست Amaze
سلام دوستان ، اگه بخوایم سنسور رو توی مایع بذاریم چی؟ بازم می شه از آلتراسونیک معمولی استفاده کرد؟
(۰۸-فروردین-۱۳۹۴, ۲۲:۴۸:۲۸)Wolfwand نوشته است: [ -> ]سلام دوستان ، اگه بخوایم سنسور رو توی مایع بذاریم چی؟ بازم می شه از آلتراسونیک معمولی استفاده کرد؟

سلام رفیق نه بعید میدونم چون التراسونیک با صوت کار میکنه و سرعت صوت توی آب 4.3 برابر سرعت صوت در هواس... اگر از لحاظ اتصالی مشکلی براش پیش نیاد از لحاظ فاصله اعتمادی بهش نیس.. اگه خواستی من SRF05 و با Atmega8 راه انداختم، دقتش هم بالاس.. نهایتا تو 1 متر 1 سانت خطا دیدم ازش..
سلام خسته نباشید لطفا کمکم کنید . من یه ربات ساختم که با گوشی کنترل میشه یعنی داخلش از ماژول بلوتوث استفاده کردم و یه ماژول اولتراسونیک براش گزاشتم تا هنگام نزدیک شدن به مانع در فاصله ی 3 سانتی متری متوقف بشه ولی متاسفانه من نمیدونم چه خط کدی رو براش بنویسم تا این ماژول الترا سونیک اینکارو انجام بده.. و باید بگم که  برنامه ای رو که برای ماژول بلوتوث نوشتم زبانش بسکامه  و من در حال حاضر میخوام تمام خط کد هام رو تو یه ای سی بنویسم تا وقتی ماژول التراسونیک رسید به مانع دکمه حرکت به جلورو غیر فعال کنه

خلاصش اینه که من یه خط کد به زبان بسکام میخوام تا در فاصله ی 3 سانتی متری مانع  دکمه فروارد رو غیر فعال کنه و نحوه ی اتصال پایه های ماژول التراسونیک رو به ای سی اتمگا 16 بهم بگین 

لازم به ذکر میدونم که بگم  برای ماژول التراسونیک نمیخوام نمایشگر بزارم  فقط میخوام به ای سی اتمگا 16 وصلش کنم
صفحه‌ها: 1 2