۱۷-آذر-۱۳۹۱, ۱۹:۰۴:۳۲
۱۷-آذر-۱۳۹۱, ۱۹:۵۴:۴۸
هک میکروکنترلر نیدونم ولی فکرکنم سخت باشه ها؟!؟ قبلا یکی از استید جوکر یا ویسکرمی عزیز بود(یادم نیست) یک PDF گذاشته بودن در همین مورد که از نظر سخت افزاری دستگاههای بسیار گرون قیمتی بودن و خلاصه دردسر بسیار زیاد داره.(خودم به شخصه در این مورد تجربه ای ندارم و خوشحال میشم از تجربیات دوستان استفاده کنیم)
ولی هیچی به هک RFID نمیرسه باحاله ;)
ولی هیچی به هک RFID نمیرسه باحاله ;)
۱۷-آذر-۱۳۹۱, ۲۰:۰۱:۴۹
این کارو قراره انجام بدیم با یک گروه خاص، تجهیزات هم تقریبا هست. فقط یکمی بیشتر اطلاعات میخوایم.
البته با گروه هک یکی از دوستان که صحبت میکردیم ادعا میکردن بدون حمله سخت افزاری هک کردن؛ ولی احتمالا همه میکرو ها رو نمیتونن. بازم ممنون
البته با گروه هک یکی از دوستان که صحبت میکردیم ادعا میکردن بدون حمله سخت افزاری هک کردن؛ ولی احتمالا همه میکرو ها رو نمیتونن. بازم ممنون
۱۸-آذر-۱۳۹۱, ۱۱:۳۴:۲۳
با نرم افزار های خاصی میشه برنامه رو از داخل میکرو هایی که قفل شده اند خوند
۲۰-دى-۱۳۹۱, ۱۵:۵۷:۲۹
(۱۸-آذر-۱۳۹۱, ۱۱:۳۴:۲۳)abbasalifix نوشته است: [ -> ]با نرم افزار های خاصی میشه برنامه رو از داخل میکرو هایی که قفل شده اند خوندمیشه بیشتر توضیح بدید؟ اگر به صورت عمومی نمیشه در خصوصی بگید
۲۰-دى-۱۳۹۱, ۲۰:۴۴:۱۵
یه سری نرم افزار هایی و گاها پروگرامر هایی هستن که میشه به میکرو وصل کرد و برنامه داخلش رو به صورت یه فایل هگز بدست آورد که بعد اون فایل هگز رو باید بدیم به نرم افزار های مبدل هگز به سی مثلا و فایل برنامه رو میشه بدست آورد اما من برای زبان بیسیک ندیدم چون فکر میکنم بسکام اطلاعات رو کد میکنه
مثلا با هاتل یا هر پروگرامر دیگه ای میشه برنامه رو خوند و تو یه فایل ذخیره کرد
مثلا با هاتل یا هر پروگرامر دیگه ای میشه برنامه رو خوند و تو یه فایل ذخیره کرد