ايران ويج

نسخه‌ی کامل: منبع تغذیه سویچنگ با avr 0-30v 2A
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5
(۰۶-دى-۱۳۹۲, ۱۹:۱۷:۰۶)gallexym2 نوشته است: [ -> ]بله با همون اتمگا ولی من هر کاری کردم راه نیفتاد

مهندس این مدار رو دوستان maxn@morteza و salehjg ساختن و نتیجه گرفتن
درخصوص مشکلتون بیشتر توضیح بدید بهتر میتونن راهنماییتون کنن
با سلام قسمت ولت مترش کسی جدا راه انداخته یا نه من هر کاری کردم نشد اینم بردی که طراحی کردم http://s5.picofile.com/file/8106665400/U...2.lyt.html
سلام دوستان یه سوال داشتم. اگه بخوایم مدار تا 3 امپر جواب بده به جای lm2576 چی میتونیم بزاریم ؟
چه تغییراته دیگه باید توی مدار بدیم
(۰۶-بهمن-۱۳۹۲, ۱۶:۱۶:۳۲)farshid69 نوشته است: [ -> ]سلام دوستان یه سوال داشتم. اگه بخوایم مدار تا 3 امپر جواب بده به جای lm2576 چی میتونیم بزاریم ؟
سلام
خب این رگولاتور خودش 3 آمپره...
یعنی تا سقف سه آمپر می تونه بدون آسیب دیدن، جریان بده

حالا اگه جریان بیشتر نیاز بود، مدل های دیگه شو بکار ببرین.
توی iran-micro.com چند مدل دیدم...
ولی خب... خیلی خیلی گرون زده بود قیمتاشو...
(۰۶-بهمن-۱۳۹۲, ۱۶:۵۱:۱۶)salehjg نوشته است: [ -> ]
(۰۶-بهمن-۱۳۹۲, ۱۶:۱۶:۳۲)farshid69 نوشته است: [ -> ]سلام دوستان یه سوال داشتم. اگه بخوایم مدار تا 3 امپر جواب بده به جای lm2576 چی میتونیم بزاریم ؟
سلام
خب این رگولاتور خودش 3 آمپره...
یعنی تا سقف سه آمپر می تونه بدون آسیب دیدن، جریان بده

حالا اگه جریان بیشتر نیاز بود، مدل های دیگه شو بکار ببرین.
توی iran-micro.com چند مدل دیدم...
ولی خب... خیلی خیلی گرون زده بود قیمتاشو...

سلام خیلی ممنون از اینکه زود جواب میدین
یعنی اگر این مدارو بسازم تا 3 امپر خروجی داریم؟؟
(۰۸-بهمن-۱۳۹۲, ۱۴:۵۱:۱۶)farshid69 نوشته است: [ -> ]یعنی اگر این مدارو بسازم تا 3 امپر خروجی داریم؟؟

بله.
سلام به همگی
والا نمیدونم چه قدر با این 2576 کار کردید ولی من شخصا هر بار که باهاش کار کردم وقتی جریان میکشیدم افت ولتاژ داشت!!
میخواستم ببینم نمیشه فیدبکشو با pwm کنترل کرد؟به این صورت که که بیایم ولتاژ خروجی رو با میکرو بخونیم و اگه زیاد بود pwm رو کم کنیم و برعکس و بندازیمش تو یه چرخه بینهایت که کنترل ولتاژ و تصحیح اون به وسیله pwm مداد انجام بشه و ولتاژ ثابتی بهمون بده
چون یکی از دوستان تو همینجت گفتخ بو 100% اطمینان نیست و... واسه همین میپرسم
ممنون
(۰۸-اسفند-۱۳۹۲, ۱۹:۲۲:۴۶)armin_gera نوشته است: [ -> ]سلام به همگی
والا نمیدونم چه قدر با این 2576 کار کردید ولی من شخصا هر بار که باهاش کار کردم وقتی جریان میکشیدم افت ولتاژ داشت!!
میخواستم ببینم نمیشه فیدبکشو با pwm کنترل کرد؟به این صورت که که بیایم ولتاژ خروجی رو با میکرو بخونیم و اگه زیاد بود pwm رو کم کنیم و برعکس و بندازیمش تو یه چرخه بینهایت که کنترل ولتاژ و تصحیح اون به وسیله pwm مداد انجام بشه و ولتاژ ثابتی بهمون بده
ممنون

سلام
خب اگه قرار باشه که میکرو با pwm کنترلش کنه که اطمینان کل مدار خیلی کم تر میشه! فکر کنید یه کم نویز بیوفته رو میکرو...
البته اگه بشه این کارو اصولی کرد، خیلی باحال میشه Biggrin
(۱۲-اسفند-۱۳۹۲, ۰۲:۱۰:۲۹)salehjg نوشته است: [ -> ]
(۰۸-اسفند-۱۳۹۲, ۱۹:۲۲:۴۶)armin_gera نوشته است: [ -> ]سلام به همگی
ممنون

سلام
خب اگه قرار باشه که میکرو با pwm کنترلش کنه که اطمینان کل مدار خیلی کم تر میشه! فکر کنید یه کم نویز بیوفته رو میکرو...

البته اگه بشه این کارو اصولی کرد، خیلی باحال میشه Biggrin

بابا این ایسی اصلا به خودش اطمینانی نیست تخت بار افت داره و اگه ورودی نویز داشته باشه اصلا ولتاژ درست به خروجی نمیده
تو فروم eca بخش "منابع تغذیه" نزدیک 5 صفحه تاپیک در این باره پیش رفته و خداروشکر داریم به جاهای خوبی میرسیم داره نتیجه میده مشتاق بودید سر بزنید به تاپیکش ;)
درصورتی که بشه اصولی فیدبک رو با میکرو منترل کرد میشه 2576 رو در مد های بسیاری اعم از شارژر , منبع جریان, منبع وولتاژ, و... به کار برد
سلام
میشه لطفا PCB مدار رو هم بگذارید
ممنون
دوستان کسی نیست؟
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5